Adliczka Adliczka komentáře u knih

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Tuhle pecku jsem cetla az v 25-ti letech, ale presto jsem to hltala. Pribeh ma pro me uzasne depresivni atmosferu. Miluju totiz Berlin, takze ma predstavivost pri cteni pracovala na plne obratky. Az pote jsem videla film a nasledne jela do Berlina...takze kam myslite, ze jsem se jela podivat?

08.07.2015 5

451 stupňů Fahrenheita 451 stupňů Fahrenheita Ray Bradbury (p)

Proste vyborny, ctivy, zazivny cteni scifi.

Skleník Skleník Brian Wilson Aldiss

Neni scifi jako scifi...nekde jsou roboti a rakety, ale sklenik je pro me "organicky a zivocisny". Vyborna cetba.

Mistr a Markétka Mistr a Markétka Michail Bulgakov

Tak pri cteni teto knihy jsem docela trpela, uz jen proto, ze to bylo povinne. Vazne me to nebavilo.

08.07.2015 1

Metráček: (I.-II) Metráček: (I.-II) Stanislav Rudolf

Me proste tyhle pribehy bavi...pro nenarocne ctenare ve vyvoji je to super cetba. I film je super.

Údolí krásných žab Údolí krásných žab Stanislav Rudolf

Vazne je uzasny, ze takovyhle romany pro pubertacky psal chlap. Bezvadna knizka.

Milionová holka Milionová holka Stanislav Rudolf

Vyborna cetba pro pubertacky...Zeru romany od Rudolfa.

08.07.2015 5

Gabra a Málinka: Povedené dcerky Gabra a Málinka: Povedené dcerky Amálie Kutinová

Nejkrasnejsi pribehy meho detstvi. Zhltla jsem vsechny dily. Gabra a Malinka jsou fakt dobra dvojka.

Gabra a Málinka ve městě Gabra a Málinka ve městě Amálie Kutinová

Nejkrasnejsi pribehy meho detstvi. Zhltla jsem vsechny dily.

Paní Láryfáry Paní Láryfáry Betty MacDonald

Knihu jsem cetla v detstvi a velmi me to bavilo. Kopec srandy.

08.07.2015 5

Praktická knížka o siderickém kyvadélku Praktická knížka o siderickém kyvadélku D. Juriaanse

V knize se novacek zajimajici se o kyvadlo vubec nedozvi, jak to cele vlastne funguje. Cekala bych, ze se tematika probere od zakladu, ze bude popsano, co je a jak funguje radiestezie a zakonitosti vesmiru. Naleznete zde pouze hotove tabulky na konkretni zjistovani.

Robin Robin Zdena Frýbová

Velmi zajimave a vesele cteni pro ty, kdo take maji foxteriera, jak hrubosrsteho, tak hladkeho, jako mam ja. Vyborna knizka!

08.07.2015 5

Medardova kápě aneb Pranostiky očima meteorologa Medardova kápě aneb Pranostiky očima meteorologa Jan Munzar

Krasne stare pranostiky vznikajici mnoho a mnoho let, ktere sbirali generace a generace na zaklade zkusenosti. Jsou prolozeny mnoha zajimavymi poznatky pocasi, prirodnich jevech, o drivejsim hospodareni na poli,...

Páter František Ferda Páter František Ferda Zdeněk Rejdák

Naprosto souhlasim s predchozim komentarem. Nebudme lini a udelejme neco pro to, abychom alespon trochu jedli lepe...

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Mnoho ctenaru uvadi, ze je kniha chytla az ve sve druhe polovine a ze zacatek je zdlouhavy. Ja jsem ten tip ctenare, ktereho kdyz ta kniha nechytne hned, tak to proste odlozi a dal necte. Takze verim, ze je to super, ale nebavi me prokousavat se pro me nudnym zacatkem, kde se pise o pripadu jednoho dobytka, ktery zproneveril penize.

08.07.2015

Postel Postel David Whitehouse

Tema super, ale nektere pasaze zdlouhave.

Morová rána Morová rána Betty MacDonald

Jelikoz zeru tematiku lecby TBC, tak jsem knihu zhltla. Vyborne citlive, smutne i vesele cteni. Doporucuji stejne jako ostatni knihy od B. M.

Dva karavany Dva karavany Marina Lewycka

Tema knihy je zajimave, ale moc me nebavil styl, jakym byla napsana. Kazdopadne se clovek dozvi, jak probihaji a co vse se deje pri hruznych zamestnanich, ktera casto obsazuji cizinci - farma na sbirani jahod, myti nadobi nebo velkofarma na chov kurat - hruza!

Paní Živagová z Queen's Parku Paní Živagová z Queen's Parku Olivia Lichtenstein

Vesela oddechovka pro zensky...bavilo me to.

08.07.2015 5

Skřipec Skřipec A.E. Ellis (p)

Miluju tematiku TBC v prvni polovine 20. stoleti. Pro nekoho to bude asi nuda, ale ja si v tom libovala stejne jako u knihy Morova rana od B. McDonaldove.