Adliczka komentáře u knih
Tuhle pecku jsem cetla az v 25-ti letech, ale presto jsem to hltala. Pribeh ma pro me uzasne depresivni atmosferu. Miluju totiz Berlin, takze ma predstavivost pri cteni pracovala na plne obratky. Az pote jsem videla film a nasledne jela do Berlina...takze kam myslite, ze jsem se jela podivat?
Neni scifi jako scifi...nekde jsou roboti a rakety, ale sklenik je pro me "organicky a zivocisny". Vyborna cetba.
Tak pri cteni teto knihy jsem docela trpela, uz jen proto, ze to bylo povinne. Vazne me to nebavilo.
Me proste tyhle pribehy bavi...pro nenarocne ctenare ve vyvoji je to super cetba. I film je super.
Vazne je uzasny, ze takovyhle romany pro pubertacky psal chlap. Bezvadna knizka.
Vyborna cetba pro pubertacky...Zeru romany od Rudolfa.
Nejkrasnejsi pribehy meho detstvi. Zhltla jsem vsechny dily. Gabra a Malinka jsou fakt dobra dvojka.
Nejkrasnejsi pribehy meho detstvi. Zhltla jsem vsechny dily.
Knihu jsem cetla v detstvi a velmi me to bavilo. Kopec srandy.
V knize se novacek zajimajici se o kyvadlo vubec nedozvi, jak to cele vlastne funguje. Cekala bych, ze se tematika probere od zakladu, ze bude popsano, co je a jak funguje radiestezie a zakonitosti vesmiru. Naleznete zde pouze hotove tabulky na konkretni zjistovani.
Velmi zajimave a vesele cteni pro ty, kdo take maji foxteriera, jak hrubosrsteho, tak hladkeho, jako mam ja. Vyborna knizka!
Krasne stare pranostiky vznikajici mnoho a mnoho let, ktere sbirali generace a generace na zaklade zkusenosti. Jsou prolozeny mnoha zajimavymi poznatky pocasi, prirodnich jevech, o drivejsim hospodareni na poli,...
Naprosto souhlasim s predchozim komentarem. Nebudme lini a udelejme neco pro to, abychom alespon trochu jedli lepe...
Mnoho ctenaru uvadi, ze je kniha chytla az ve sve druhe polovine a ze zacatek je zdlouhavy. Ja jsem ten tip ctenare, ktereho kdyz ta kniha nechytne hned, tak to proste odlozi a dal necte. Takze verim, ze je to super, ale nebavi me prokousavat se pro me nudnym zacatkem, kde se pise o pripadu jednoho dobytka, ktery zproneveril penize.
Jelikoz zeru tematiku lecby TBC, tak jsem knihu zhltla. Vyborne citlive, smutne i vesele cteni. Doporucuji stejne jako ostatni knihy od B. M.
Tema knihy je zajimave, ale moc me nebavil styl, jakym byla napsana. Kazdopadne se clovek dozvi, jak probihaji a co vse se deje pri hruznych zamestnanich, ktera casto obsazuji cizinci - farma na sbirani jahod, myti nadobi nebo velkofarma na chov kurat - hruza!
Vesela oddechovka pro zensky...bavilo me to.
Miluju tematiku TBC v prvni polovine 20. stoleti. Pro nekoho to bude asi nuda, ale ja si v tom libovala stejne jako u knihy Morova rana od B. McDonaldove.