Adliczka komentáře u knih
Souhlasim s predchozim komentarem. Je to vtipna oddechovka. V kazde vete je nejaky for, az mi to prijde vlastne moc. Knihu jsem ani nedocetla, protoze me to prestalo bavit. Co se nametu tyce, tak to dle mych pozadavku neni moc promyslene. Dohani se to hromadou vtipnych slovnich obratu, ktere vas po case mohou prestat bavit. A to byl ten duvod, proc jsem knihu odlozila.
Tento příběh byl fajn, ale už se mi to nelíbilo tolik, jako třeba Na konci mlčení.
Wau teda...silnej pribeh, fakt me to dostalo...Doporucuju!
Jsem teda teprve v 1. lekci, ale v porovnani s jinymi ucebnicemi mi tato velmi sedi. Jako plus rozhodne hodnotim typ cviceni, kdy je treba prekladat z cestiny do spanelstiny. V jinych ucebnicich jsou totiz jen preklady z sp do cz, coz je sice taky fajn, ale je to malo. Ze zkusenosti vim, ze treba kdyz nekdo mluvi nebo posloucham film, tak rozumim, ale sama bych ty vety dohromady dat neumela. Proto davam prekladum z cz do sp velke plus. Minus davam tomu, ze v zadni casti ucebnici je extra nejdriv slovnik jednotlivych lekci, pak v dalsim oddilu preklad uvodnich textu, a pak klic ke cviceni. Takze mam v knize celkem 4 zalozky.
Jinak rozhodne doporucuju! :)
Tak tak, i já jsem knihu četla jedním dechem. Zajimavý, poutavý příběh jedné skupiny lidí, kteří si říkali přátelé. Velmi doporučuji.
Uh...pro me po dlouhe dobe velmi ctiva a strhujici knizka se spoustou velkych a silnych zivotnich pribehu. Fakt me to bavilo a tech 500 stran jsem doslova zhltla!
Doporucuji!
Za me super, krasny pribeh. stridani casovych rovin bylo fajn oziveni. Podobny pribeh jsem nedavno take zazila (az na tu rakovinu), takze to pro me bylo docela zrcadlo.
Kazdopadne doporucuji.
Oproti knize "O krase" taky od stejne autorky me tato kniha zklamala. Nelibil se mi styl, jakym to bylo napsane. Opravdu oproti tamte knize uplne neco jineho.
Moc hezky se mi kniha cetla...Velmi zajimavy zivotni pribeh.
Krasna knizka..cetla jsem v cestine, kde se jmenovala pouze Roky. Teda doufam...:)
Cteno sice v detstvi, nepamatuju si vse...ale presto vim, ze to byla super cetba.
Motivacni cetba, ktera ukaze, jak funguje zakon pritazlivosti. A on vazne funguje. Doporucuji.
Fajn knizka pro mlady holky...cist to je jako koukat se na film pro pametniky. A to me bavi.
Nehorazne zbytecna kniha a priserna splacanina. Promin, Natalie.
Uzasna knizka, kterou jsme si v detstvi cetli, kdyz jsme byli u babicky na prazdninach.
Dalsi ze knih, ktere jsem odlozila hned na zacatku, protoze me to proste nechytlo.