adrianna0305 adrianna0305 komentáře u knih

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

První půlka knihy byla taková slabší, ale stačilo aby se Harry napil a hned bylo čtení zábavnější :-) Abstinence příběhu nesvědčí :-D :-D

15.07.2014 4 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Mně asi někdo vyměnil obsah knihy, protože hodnocení neodpovídá tomu co jsem četla :-( Začátek byl slibný, neustále jsem čekala jakou minulost Abby skrývá - a ejhle v půlce se dozvídám, že umí hrát "žolíka". Hodně nudná lovestory o čtyřech postavách ...opět jsem se nechala ovlivnit krásným obalem knihy :-)

15.07.2014 1 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Po slabší Paganiniho smlouvě přišlo opět kvalitní počtení :-) Zaujal mě konec knihy a těším se na pokračování. Jedinou výhradu, kterou mám a týká se všech dílů, jsou rádoby erotické scény. Vůbec mi to tam nesedí, ač je to pár řádků, příběh by se bez nich zcela obešel :-)

15.07.2014 4 z 5

Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Tak tohle literární inferno mě vůbec neoslovilo :-( Kdyby se zredukoval počet stran a zbytečné kecání hlavních i vedlejších hrdinů snad by to dosáhlo na dvě hvězdičky. Nudné počtení pro ty co se nudí :-)

15.07.2014 1 z 5

Do morku kostí Do morku kostí Camille DeAngelis

Na tuhle knihu musíte mít správnou čtecí chuť a pak ji slupnete jak malinu. :-)
Požírání lidí je tam bráno velmi decentně a mnohdy v dobrém úmyslu (aspoň u hlavních hrdinů). Trošku mě naštvalo sežrání ..., já jim fandila a ona tohle. :-(

08.11.2024 4 z 5

Nádherně krutý Nádherně krutý J. T. Geissinger

Tak to byla opět blbost, hlavně ten konec. :( Za těch pár vtipných vět dávám dvě **, jinak mi to přišlo strašně jednoduché, bez jiskry.

23.10.2024 2 z 5

Proti pravidlům Proti pravidlům Kinga Litkowiec

Nejnormálnější díl z téhle "démonské" série. Minimum divného sexu, divného chování mezi postavami a všech dalších divností, kterými se pyšnily předchozí díly. O nic tu vlastně nešlo, tak proto asi uděluji takové vysoké hodnocení. :-)))

24.06.2024 2 z 5

Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Až moc toxická kniha :( To se i někomu líbí takové jedovaté vztahy? Všichni mi přišli jak psychopati, zcela zbytečného sexu na tři pornofilmy, zajímavý děj na 3 stránky. Trochu normálního chování by knize prospělo.

21.06.2023

Operace mé dcery Operace mé dcery Stanislav Rudolf

Takové retro počtení, které kazila sci-fi stránka s hledáním míchy. To autor fakt přestřelil. Film taky nic moc, ale aspoň tam řešili ledvinu a ne chirurgický paskvil s míchou.

17.05.2023 2 z 5

Dvakrát za uherský rok Dvakrát za uherský rok Christina Lauren

Tuhle knihu stačí přečíst jedenkrát za uherský rok a bohatě stačí, dvakrát by to asi nikdo nepřežil. Autorky už píšou děsné blbosti a vydavatelé jejich knihám dávají čím dál horší obaly, což je varování, že to bude stát za prd :-( Od dalších knih se budu držet ve vzdálenosti světelného roku :-)

23.01.2023

Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Takový sexy odpad :-)

04.05.2022

Šaty – noty – boty Šaty – noty – boty Michaela Zindelová

Škoda stromů, které padly na tuto knihu (i toneru v tiskárně). Přečetla jsem 30 stran o úplných zbytečnostech a pak už jen prolistovala. Stačilo vydat jen přebal knihy, bylo na něm vše, co bylo trochu zajimavé :D

16.07.2021

Muž v černém Muž v černém Sylvain Reynard

Tenhle autor je totálně mimo a já musela být taky, když jsem opět sáhla po jeho knize. Než se objevil tatík terorista, chtěla jsem tomu dát aspoň 1*, ale to fakt nešlo. Totální balast, mix všech možných kultur a náboženství, aby si každý přišel na své. Pitomé jakože napínavé zápletky a celkově všechny postavy hloupé se vším všudy.

21.06.2021

Utrpení mladého Werthera Utrpení mladého Werthera Johann Wolfgang Goethe

Jelikož je to klasika z dob minulých, tak musím zavřít obě oči a hodnocení odpad si ponechat pro jinou knihu. Ač to bylo krátké čtení, bylo velmi útrpné, Werther byl děsný ufňukanec, který se neuměl ani pořádně zabít. Obdivuji, že s ním Lotta měla takovou trpělivost a neposlala ho na onen svět sama :)

18.02.2021 2 z 5

Zmrzlina k snídani Zmrzlina k snídani Laura Jane Williams

Zbytečná kniha od ženské, která si neví rady s vlastním životem a radí druhým jak správně žít. Jaký účel tyhle knihy mají?? Já si budu příště dávat pozor, jaké soutěže se účastním, abych už podobný škvár nevyhrála.

19.01.2021

Rozsudek: Trest smrti a 10 let Rozsudek: Trest smrti a 10 let Roger Cooper

Měla jsem pocit, že čtu novou knížku od Sekory - Brouk Pytlík sedí v base. Ten chlap prostě všude byl, všechno znal, s každým se setkal, o všem věděl a já jen čekala, kdy si v cele vyrobí obloukový reaktor jak Iron Man a probojuje se na svobodu...

04.05.2020 2 z 5

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Tak to byla konina, nad kterou by kroutil hlavou i žokej Váňa. Je to romantický sci-fi paskvil s ponaučením, že pubertálním sirotkům z ulice je lepší pořídit jako mazlíčka morče či jiné malé zvířátko, bude se jim s ním snáze cestovat a pěstouny to finančně nezruinuje :D

26.04.2020 2 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Dějově plochá sága o rodině Melzerů, která v prvním díle zahrnuje necelý rok, jejich života - což je fakt málo. Marie mi byla nesympatická od první stránky až do poslední, kdežto všechny postavy si ji oblíbily z ničeho nic - ušila pár šatů a byla populární, mrkla na pána co seděl v autě a šup láska jako hrom. Určitě ne bestseller.

06.03.2020 2 z 5

Tábor smrti Osvětim Tábor smrti Osvětim Ian Baxter

Kniha skvělá, málo čtení, hodně obrázků o době, na kterou by se nemělo zapomenout. Ubrala jsem hvězdu za až moc fotek oficírů při relaxaci a zbytečném pózování. Mohl se tam více zmínit doktor Mengele s jeho pokusy, objevil se jen při konci a to stručně.

04.03.2020 4 z 5

Spánek Spánek Haruki Murakami

Kniha mě tedy uspávala dokonale, ten název se k ní hodí, ale jinak je to blbost. Tam měla jít do práce a ne se válet doma jak pecen chleba, hned by se jí vrátil spánek a neměla noční roupy.

30.03.2019 1 z 5