Akvabela komentáře u knih
Moc hezky napsaná knížka. Jen se mi trochu hure cetla ta vikingska jmena. Byly to takove vecerni jazykolamy, detem se moc libila.
Kniha mě moc neoslovila. Nápad zajímavý, ale bylo to takové naplácané bez nějakého smyslu.
Kniha je krásně napsaná. Moc hezky se mi četla. Dětem se moc líbila.
Ilustrace moc pěkné, příběh poučný.
Milá kniha, oproti jiným mi tam chybělo více vtipu. A čekala jsem více děje v cirkuse.
Jiné knížky od autorky se mi líbily více. Nedokážu si představit, že by děti našly kamínek a hned ho zase pustily dále. I ty ne moc pěkně pomalované kamínky nám zůstávají a nechtějí se jich vzdát. Myšlenka šíření úsměvu po světě je hezká.
No bylo to takové zajímavé čtení. Vtipné narážky byly často dost složité pro děti na pochopení. Takže se nezasmály tam kde měly. Na knihu velmi rychle zapomeneme. Jiné díly se nám líbili více.
(SPOILER) Příběhy jsou originální. Vadili mi tam záměrné přeměny žen na muže. Nebyly to úplně takové pohádky jaké bych ráda četla dětem. Očekávala jsem něco jiného.
Milá kniha pro nejmenší.
Ilustrace pěkné, příběh velmi stručný nicméně pro nás nějak nepochopitelný.
Kniha se autorce opravdu povedla. Uvažuji o koupi. Moc hezky vysvetlene fungovani tela pro deti. I ja jsem se leccemu priucila.
Povedená kniha. Pěkné ilustrace. Moc jsme se u ní nasmáli. Je opravdu hodně vtipná
Nepřijde mi to pro děti. Spíš pro mě. Já o tom zázraku vím, jen si na něj nějak v tom shonu neumím udělat čas. Děti (5 a 8 let) si po té co jsem přečetla asi 3 stránky odběhly hrát. Neudržely je u knihy ani ilustrace. A to se opravdu jinak nestává.
Kniha se mi moc líbila. Byla moc hezky a nápaditě napsaná. Děti z ní moc neměly, byly zrovna dost unavené a brzy usnuly. Přečtu jim ji ještě jednou. Doporučuji. Moc milé čtení.
Krásné ilustrace a pár řádků textu. Příběh odpovídá pár řádkům textu.
(SPOILER) U této knihy jsme strávili 5 krásných večerů. Je napsaná krásným jazykem, moc hezky a plynule se čte a má opravdu zvláštní atmosféru. Nevýhoda byla, že děti nikdy nedoposlouchaly příběhy do konce, neboť velice rychle usnuly :-). U jiných knih se to tak rychle nestává. Kniha dle mého názoru neobsahuje pohádky jako takové, ale spíše taková strašidelná vyprávění o tom co se komu v kraji stalo ve spojitosti s různými "kouzelnými" bytostmi. Jediné co se mi tam nelíbilo byla jedna kapitola o tom jak unesly vojáci tatínkovi dvě dcery a obě (dospělý si snadno domyslí co nejdříve udělali vojáci dcerám) i tatínka zabili. To mi přišlo na dětskou knihu docela dost drsné.