Akvabela Akvabela komentáře u knih

V knihovně je lev V knihovně je lev Michelle Knudsen

Moc milá kniha!

06.06.2023 5 z 5

Praštěné příhody Berty a Týny Praštěné příhody Berty a Týny Lucie Šavlíková

Příběhy byly nápadité, ale nás úplně nenadchly :-(.

04.06.2023 4 z 5

Zvonilka a kouzlo přátelství Zvonilka a kouzlo přátelství Walt Disney

Prečetla jsem dceři (4 roky) na jeden zátah. Kniha se jí líbila. Mně přišla opravdu hodně natahovaná.

04.06.2023 4 z 5

O nebojácných princeznách O nebojácných princeznách neznámý - neuveden

Dcerka (4 roky) byla nadsena z prekrasnych obrazku a pohadky se ji take libily. Kniha me v knihovne zaujala prave ilustracemi.

27.05.2023 5 z 5

Kamil neumí lítat Kamil neumí lítat Jennifer Berne

Krásná kniha, moc se mně i dětem líbila.

23.05.2023 5 z 5

No jo, medvěd! No jo, medvěd! Hubert Schirneck

Přísloví děti (4 a 7 let) ještě moc nechápaly. Tudíž i přes vysvětlování pro ně nebyl požitek z knížky moc velký. Asi můj omyl, čekala jsem, že kniha je dle zařazení pro jejich věkovou kategorii. Jinak milá kniha s pěknými ilustracemi a příběhem.

14.05.2023 4 z 5

Srandičky kočičí partičky Srandičky kočičí partičky Agnieszka Stelmaszyk

Přečteno, vracet se k této knize nebudeme. Nějaké vtipné nám to nepřišlo. Přitom z názvu člověk očekává, že legrace bude...

14.05.2023 4 z 5

Kuřátko Ťutík Kuřátko Ťutík Lenka Rožnovská

Moc pěkná kniha. Krásné ilustrace i příběh. Četlo se samo. Dětem (4 a 7 let) i mně se moc líbila! Doporučujeme.

14.05.2023 5 z 5

Chmatákovi a velká narozeninová loupež Chmatákovi a velká narozeninová loupež Anders Sparring

Milá kniha o rodince zlodějíčků. Jen synek se "nepovedl". Dětem se čtení moc líbilo.

11.05.2023 5 z 5

Kdo zachrání Pižďucha? Kdo zachrání Pižďucha? Jan Onder

Já jsem si pohádky, když jsem je četla moc neužívala. Dceři (4 roky) se pohádky líbily.

08.05.2023 3 z 5

Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my Miloš Kratochvíl

(SPOILER) Moc milá kniha, která se mi moc hezky četla a líbila se mi. Dětem se také líbila, jen mám obavu, že úplně všechny pointy nemohly pochopit. Jak jim třeba vysvětlit kapitolu s čertem, když jim nechci úplně natvrdo říct, že ten čert co chodí na Mikuláše není skutečný, ale převlečený člověk atd.

08.05.2023 5 z 5

Lízinka nemůže usnout Lízinka nemůže usnout Alexander Steffensmeier

Lízinka je šikulka. Vyřešila problém skvěle. Opravdu jsme se u knížky bavili. Krásné ilustrace.

03.05.2023 4 z 5

Gerda: Příběh velryby Gerda: Příběh velryby Adrián Macho

(SPOILER) Kniha má pěkné ilustrace, to ano. Četla jsem dětem 4 a 7 let. Jestli jsem to dobře pochopila, tak rodiče Gerdy zabili velrybáři. A na to odkazuje pouze obrázek s krvavým mořem, v textu o tom zmínka není. Děti to nepochopily a ani jsem jim to nevysvětlovala. Závěr - Gerda najde bratra a zmínka o rodičích opět není a Gerda ma radost, že našla bratra a po rodičích se neshání. A mezitím děj takový nijaký. Jako trhák mi to moc nepřijde, čekala jsem víc.

02.05.2023 3 z 5

Princezna - Bella Princezna - Bella kolektiv autorů

Precetla jsem tuto knihu dnes dceri (temer 5 let) a dojem z teto knihy mam pozitivni. Myslim si, ze oba pribehy ktere v knize jsou byly pro jeji vekovou kategorii a byly pekne. A ji se take moc libily.

29.04.2023 4 z 5

O vlkovi, který vypadl z knížky O vlkovi, který vypadl z knížky Thierry Robberecht

Opravdu povedené ilustrace. Jen jsem po dočtení stále hledala konec. Přišel mi moc náhlý. Dětem se kniha líbila.

25.04.2023 4 z 5

Ptáček a lev Ptáček a lev Marianne Dubuc

Dojemná knížka o přátelství. Krásné ilustrace a minimum textu. Dětem se moc líbila.

24.04.2023 4 z 5

Lízinka hledá poklad Lízinka hledá poklad Alexander Steffensmeier

Kniha se dětem moc líbila, jsou v ní nádherné ilustrace a maličko textu.

24.04.2023 4 z 5

Chlapec, který pěstoval dráčky Chlapec, který pěstoval dráčky Andy Shepherd

Synovi 7 let se líbila. Originální čtení. Když jsem mu ji četla, tak jsem se u jedné pasáže tak rozesmála, že jsem nemohla vůbec dál číst. Moc pěkně napsané.

29.03.2023 5 z 5

Lucinka a uzdravený sobík Lucinka a uzdravený sobík Anne Booth

Mily pribeh, detem se libil. Syn se po precteni ptal, jestli je i pokracovani...

21.02.2023 4 z 5

Bolek a Lolek: Velké dobrodružství Bolek a Lolek: Velké dobrodružství kolektiv autorů

Precetli jsme rychle. Kniha je plna krasnych obrazku a je predevsim o nich. Text strucny a nahusteny spousty zazitku za sebou. Detem se moc libila.

17.01.2023 4 z 5