Ála1968 Ála1968 komentáře u knih

Mama Mama Táňa Keleová-Vasilková

Knihy od této spisovatelky mě nikdy nezklamou.Jsou takovým milým pohlazením po duši.

02.01.2020 4 z 5

Půlnoční polibek Půlnoční polibek Shana Abé

Tak tohle opravdu nebylo nic moc.Samé prokletí,čarodějnice,Boží hněv ap.To není nic pro mě.Nemám moc ráda romány z této doby,ale občas si je přečtu a někdy se povedou,ale tentokrát to bylo opravdu sáhnutí vedle.Podle obálky jsem myslela,že bude kniha jiná.Za mě zklamání

01.01.2020 2 z 5

Má poslední vévodkyně Má poslední vévodkyně Daisy Goodwin

Kniha se mi moc nelíbila.Bylo to takové obyčejné,fádní.V druhé půlce jsem už stránky přeskakovala a nemohla se dočkat konce.

01.01.2020 3 z 5

Dáma s tajemstvím Dáma s tajemstvím Mary Jo Putney

První díl z této série mě moc nezaujal,ale zkusila jsem přečíst ještě druhý díl a musím říct,že jsem byla velice příjemně překvapená.Bylo to úžasné čtení.Kniha měla všechno,co má romantická kniha mít-dobrodružství,lásku,romantiku,padouchy a hlavně krásný konec.

01.01.2020 4 z 5

Zapomeň na minulost Zapomeň na minulost Katarína Gillerová

Bylo to takové milé pohlazení po duši.Druhá kniha od této autorky a opět krásný příběh,kde se propojuje minulost a přítomnost.

01.01.2020 4 z 5

Violka: Román o hledání domova Violka: Román o hledání domova Mirka Skočílková

Sice dvě tragické smrtelné nehody v jedné rodině mi přišlo přitažené za vlasy,ale jinak byla kniha úžasná.Začátek a konec jsem probrečela,ale dlouho jsem nečetla nic tak skvělého.Za mě prostě nádhera,boží a i když je z části velmi smutná,stojí za přečtení.Rozhodně ze současných českých knih jedna z nejlepších.

31.12.2019 5 z 5

Cudná hříšnice Cudná hříšnice Alissa Johnson

Kniha se mi moc líbila.Příběh byl skvělý.Opět po dlouhé době jsem se nenudila a nepřeskakovala stránky.

31.12.2019 4 z 5

Nevěsta, která měla smůlu Nevěsta, která měla smůlu Janna MacGregor

Nenáročné odpočinkové čtení.Čekala jsem trošku více,ale nebylo to špatné.

31.12.2019 3 z 5

Pád lorda Draysona Pád lorda Draysona Rachael Anderson

Do knihy jsem se nemohla začíst.Na můj vkus nic moc.Bohužel jsem od knihy očekávala úplně něco jiného.Škoda.

31.12.2019 3 z 5

Muž, který už nezavolal Muž, který už nezavolal Rosie Walsh

Kniha mě moc nebavila i když nemohu popřít,že jsem na jejím konci slzela.Mám ráda jiný žánr.

30.12.2019 3 z 5

Svatba naoko Svatba naoko Jo Watson

Příjemná humorná romantika.Ztřeštěná Annie,Chris,který nezkazí žádnou legraci,namyšlená Tess i namachrovaný Trevv.A spousta Anniných kamarádek.Bylo to super čtení u kterého jsem se vážně dobře bavila

30.12.2019 4 z 5

S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Bylo to milé počtení na odpoledne.Jen ten konec,kdy Markéta pořád utíkala,se mi zdál dost přitažený za vlasy.Jako celek mě to pobavilo a rozesmálo.Miluji prostě romantiku.

26.09.2019 4 z 5

Spojeni přísahou Spojeni přísahou Patricia Potter

Tak tohle určitě ANO.Bylo to super,v knize bylo všechno,co si můžeme od krásné romance přát-velká láska,nenávist,zločin a nádherné rozuzlení příběhu.Překrásný příběh

12.08.2019 4 z 5

Nevěsta Bílého lva Nevěsta Bílého lva Tina St. John

Kniha pro mne byla takovým průměrem mezi historickými romancemi.Má tu sice nejvyšší hodnocení,ale pro mne to byl takový střed.

12.08.2019 3 z 5

Úsvit lásky Úsvit lásky Dorothy Garlock

Není to můj šálek kávy.Nebyl to špatný příběh,ale jak se píše o násilí na dětech a pod.,dávám od knihy ruce pryč.Vím,že fanatičtí kněží a lidé posedlí bohem byli,jsou a budou a trpí tím ženy a děti,právě proto si o tom ještě nehodlám číst.Na to nemám žaludek

12.08.2019 2 z 5

Dívka s hnědýma očima Dívka s hnědýma očima Lisa Kleypas

Mám moc ráda L.Kleypas,ale myslím,že její historicko-romantické romance jsou lepší.Přišlo mi to takové obyčejné.Žádná zápletka ani překvapení,ale četlo se to dobře.

11.08.2019 3 z 5

Ztrácím tě, lásko Ztrácím tě, lásko Judith McNaught

No nebylo to špatné,ale asi zůstanu pouze u historicko-romantických knih od této spisovatelky.Ty miluji,ale tohle mi nic neříkalo.Chyběla mi tam ta vášen a velká láska

11.08.2019 3 z 5

Nemravné hrátky Nemravné hrátky Cleo Cordell

Bylo mi jasné,že to je erotická kniha,ale na můj vkus místy je až nechutná a úchylná

11.08.2019 2 z 5

Dýchej Dýchej Anne-Sophie Brasme

Kniha je hodně depresivní a k tomu psaná velmi zvláštně.Nemyslí si,že by to bylo pro mladé dívky.Určitě už po ní nikdy nesáhnu.

10.08.2019 1 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Už jsem se dlouho nezasmála jako při čtení této knihy.Byla vážně humorná,pěkný příběh,různé recepty,prostě super oddychovka.Zůstal ve mě po přečtení milý, hřejivý pocit.

10.08.2019 4 z 5