Ála1968 komentáře u knih
Knihy od této spisovatelky mě nikdy nezklamou.Jsou takovým milým pohlazením po duši.
Tak tohle opravdu nebylo nic moc.Samé prokletí,čarodějnice,Boží hněv ap.To není nic pro mě.Nemám moc ráda romány z této doby,ale občas si je přečtu a někdy se povedou,ale tentokrát to bylo opravdu sáhnutí vedle.Podle obálky jsem myslela,že bude kniha jiná.Za mě zklamání
Kniha se mi moc nelíbila.Bylo to takové obyčejné,fádní.V druhé půlce jsem už stránky přeskakovala a nemohla se dočkat konce.
První díl z této série mě moc nezaujal,ale zkusila jsem přečíst ještě druhý díl a musím říct,že jsem byla velice příjemně překvapená.Bylo to úžasné čtení.Kniha měla všechno,co má romantická kniha mít-dobrodružství,lásku,romantiku,padouchy a hlavně krásný konec.
Bylo to takové milé pohlazení po duši.Druhá kniha od této autorky a opět krásný příběh,kde se propojuje minulost a přítomnost.
Sice dvě tragické smrtelné nehody v jedné rodině mi přišlo přitažené za vlasy,ale jinak byla kniha úžasná.Začátek a konec jsem probrečela,ale dlouho jsem nečetla nic tak skvělého.Za mě prostě nádhera,boží a i když je z části velmi smutná,stojí za přečtení.Rozhodně ze současných českých knih jedna z nejlepších.
Kniha se mi moc líbila.Příběh byl skvělý.Opět po dlouhé době jsem se nenudila a nepřeskakovala stránky.
Nenáročné odpočinkové čtení.Čekala jsem trošku více,ale nebylo to špatné.
Do knihy jsem se nemohla začíst.Na můj vkus nic moc.Bohužel jsem od knihy očekávala úplně něco jiného.Škoda.
Kniha mě moc nebavila i když nemohu popřít,že jsem na jejím konci slzela.Mám ráda jiný žánr.
Příjemná humorná romantika.Ztřeštěná Annie,Chris,který nezkazí žádnou legraci,namyšlená Tess i namachrovaný Trevv.A spousta Anniných kamarádek.Bylo to super čtení u kterého jsem se vážně dobře bavila
Bylo to milé počtení na odpoledne.Jen ten konec,kdy Markéta pořád utíkala,se mi zdál dost přitažený za vlasy.Jako celek mě to pobavilo a rozesmálo.Miluji prostě romantiku.
Tak tohle určitě ANO.Bylo to super,v knize bylo všechno,co si můžeme od krásné romance přát-velká láska,nenávist,zločin a nádherné rozuzlení příběhu.Překrásný příběh
Kniha pro mne byla takovým průměrem mezi historickými romancemi.Má tu sice nejvyšší hodnocení,ale pro mne to byl takový střed.
Není to můj šálek kávy.Nebyl to špatný příběh,ale jak se píše o násilí na dětech a pod.,dávám od knihy ruce pryč.Vím,že fanatičtí kněží a lidé posedlí bohem byli,jsou a budou a trpí tím ženy a děti,právě proto si o tom ještě nehodlám číst.Na to nemám žaludek
Mám moc ráda L.Kleypas,ale myslím,že její historicko-romantické romance jsou lepší.Přišlo mi to takové obyčejné.Žádná zápletka ani překvapení,ale četlo se to dobře.
No nebylo to špatné,ale asi zůstanu pouze u historicko-romantických knih od této spisovatelky.Ty miluji,ale tohle mi nic neříkalo.Chyběla mi tam ta vášen a velká láska
Bylo mi jasné,že to je erotická kniha,ale na můj vkus místy je až nechutná a úchylná
Kniha je hodně depresivní a k tomu psaná velmi zvláštně.Nemyslí si,že by to bylo pro mladé dívky.Určitě už po ní nikdy nesáhnu.
Už jsem se dlouho nezasmála jako při čtení této knihy.Byla vážně humorná,pěkný příběh,různé recepty,prostě super oddychovka.Zůstal ve mě po přečtení milý, hřejivý pocit.