Ála1968 | Komentáře u knih | Databáze knih

Ála1968 Ála1968 komentáře u knih

Lilly Lilly Hana Repová

Moc mě baví tahle série o sourozencích,je to krásně propojené a přestože se knihy jmenují po jednom z nich, příběh je o všech a to je úžasné

Tina Tina Hana Repová

Popravdě jsem čekala něco úplně jiného už jen z důvodu obálky,kde je mladinká holčička,což podle popisu Tiny vůbec neodpovídá,ale to je asi jediná výtka.Ten, kdo dělá obálky zřejmě ani knihu nečte.Na druhou stranu autorka píše opravdu krásně a já se nemohla od knihy odtrhnout.Moc se těším na další sourozence

Neztrať mapu k mému srdci Neztrať mapu k mému srdci Hana Repová

Krásný příběh od slovenské autorky.Bylo to hodně čtivé a ten epilog na konci byl zase něco jiného a přesto skvělé a tak mám dalšího oblíbeného autora

Dryáda Dryáda Lada Jánská

Ani druhý díl mě nepřesvědčil,bylo to dost chaotické a zmatené.Tak četla jsem od autorky Setkání a to se mi celkem líbilo, čekala jsem prostě něco jiného,za mě se tohle moc nepovedlo

14.02.2025 3 z 5

Kelt Kelt Lada Jánská

No za mě tedy zklamání. Možná kdybych nečetla Runy osudu,která sice byla o vikinzích,bylo by to lepší.Tady jsem čekala úplně něco jiného

14.02.2025 2 z 5

Má druhá šance Má druhá šance Tanja Voosen

Tak první díl byl lepší,o tom žádná. Myslím, že je tu opět zbytečně hodně stránek a málo akce, prostě to nemá tu šťávu

10.02.2025 3 z 5

Má první láska Má první láska Tanja Voosen

Nebylo to úplně špatné,ale myslím, že to bylo zbytečně moc natahovaný.Cassie byla pěkně střelná,s Coltonem to bylo horší.No prostě mi tam něco nesedělo

10.02.2025 3 z 5

Stingerův pád Stingerův pád Mia Sheridan

S touhle autorkou je to vždy sázka na jistotu, že se nebudu nudit a budu nadšená.Je úžasné, že každý příběh je z jiného druhu prostředí a i když Ramsay je zatím TOP, ostatní mu směle konkurují.I tady Pampeliška a Carson mi sedli hned od začátku a celý příběh neměl chybu

10.02.2025 5 z 5

Sexy srážka Sexy srážka Helena Hunting

Mile jsem byla překvapená, Talisman mě moc nezaujal,ale tohle bylo bezva.Na pozadí tragédie rozjetý krásný milostný příběh s dobrou zápletkou

10.02.2025 5 z 5

Psáno s nadějí Psáno s nadějí Aly Martinez

Tak to jsem nečekala,bylo to děsivé, romantické a plné naděje.Cavenovi hlášky a výchova mě dostaly,úžasná Willow a Rosie,která byla neskutečná.No a ten konec.....

09.02.2025 5 z 5

Psáno s lítostí Psáno s lítostí Aly Martinez

Miluju tuhle autorku a především to,jak má všechno dopodrobna vymyšlené.I když jsem tušila jak to je a kdo je Headley, zbytek byl neuvěřitelný.Jsem ráda, že mám po ruce hned druhý díl

09.02.2025 5 z 5

Graysonův slib Graysonův slib Mia Sheridan

Překrásný příběh,i když předtím jsem četla Ramsaye a ten se mi líbil víc,ale musím přiznat, že z žádného příběhu od autorky nejsem zklamaná.Grayson i Kira byli krásně tvrdohlaví, odhodlaní dosáhnout svého a hlavně neskutečně úžasní a ten konec....... prostě nádhera

08.02.2025 5 z 5

Ramsay Ramsay Mia Sheridan

Bylo to skvělý, úžasný, prostě super,tak jako všechny knihy od autorky. Nádherný emocemi nabitý příběh - mezi láskou a nenávistí je jen velmi tenká hranice........

08.02.2025 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kelly Oram

Tak tři hvězdičky za to, že příběh byl takový svým způsobem rozšířený,ale na první díl to nemá.Je to vlastně jen o tom jak se Ella bojí a Brian jí pomáhá.No taky nějak nevěřím, že by hollywoodský idol měl takovou trpělivost a tak dlouho čekal na určitou věc,ale budiž,je to pohádka.A potom Ella v prvním díle byla bojovnice a tady ustrašená myška, vím, že to měla těžké,ale někdy už začínala být protivná.Tak nějak je to půl na půl

08.02.2025 3 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

No musím uznat, že to byl moc hezký příběh o Popelce.I když si myslím, že někdy autorka moc tlačila na pilu, přesto i díky závažnému tématu,kterým se zabývala,to bylo super.A nejkrásnější bylo: řekni AUTO

08.02.2025 4 z 5

Anatomie srdce Anatomie srdce Jenn Bennett

Zatím všechny knihy od autorky jsou fajn suprový čtení.Ale stejně Kudy ke hvězdám zatím nic nepřekonalo

03.02.2025 4 z 5

Pověst potížistky Pověst potížistky Elle Kennedy

Co si budeme nalhávat,hokejovou sérii asi nic nepřekoná, přesto jsem čekala něco víc.Postavy byly skvělý,jen ten příběh byl takový málo propracovaný, nešel do hloubky a po delším čtení jsem se začala nudit.No nebylo to ono

01.02.2025 3 z 5

Nevěsta Nevěsta Ali Hazelwood

Tuhle autorku mám moc ráda a to co tady vytvořila,to je boží.Vlkodlak a upírka? Prostě senzace. Mělo to všechna nej a jsem zvědavá,jestli bude pokračování, které tam bylo jakoby v náznaku

29.01.2025 5 z 5

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

Mám ráda příběhy, které se nečtou snadno a tohle je jeden z nich.Díky za Joshe a Drewa, kteří se to Sluníčku snažili ulehčit.Bylo to náročné čtení,užila jsem si každou stránku

17.01.2025 4 z 5

Příběh srdce Příběh srdce Kathryn Taylor

Od autorky jsem četla už více knih a moc se mi líbily, stejně jako tahle.Bylo tu všechno-romantika, záporák a drama a i když to nešlo do hloubky, přesto to bylo skvělé

16.01.2025 4 z 5