Ála1968

No,tak teď jsem vděčná, že umím slovensky.Moc jsem si to užila, krásný příběh Bec a Haydena,i když on mě pěkně místy štval, místy jsem si pobrečela a teď se těším na Neila

Knihu jsem si koupila kvůli vysokému hodnocení tady na databázi.No asi půjdu proti proudu,ale kniha mi nesedla.Tak jo,Alex byl skvělý,ale Poppy mi lezla na nervy,byla taková nemastná, neslaná, ukňouraná.Za mě to nemělo takovou jiskru jakou očekávám u romancí

Začala jsem historický romantickými knihami od autorky a byla jsem nadšená.No a přešla jsem ke Společnosti arkány a nadšení mě neopustilo.Knihy jsou stále stejně čtivé a ti chlapi stále stejně přitažliví a nebezpeční.

Myslím, že v nejlepším se má přestat. První díly byly super,teď už mi to přišlo jako průvodce po Čechách a Moravě, romantická linka hodně odbytá, nemělo to žádnou šťávu

Jsem na rozpacích a přemýšlím jak knihu hodnotit.Napadlo mě z kraje,kdo je Athena Quinnová,ale potom těch záhad bylo už moc.Hazel byla naivní a slušně střelená, přesto to nebylo špatné čtení.Jen mě mrzí, že nebylo všechno vysvětleno,nebo,že by autorka psala pokračování třeba o Hudsonovi a vysvětlila tak příště zbývající tajemství?No něco na konci naznačila a pokud ne,pak mi to přijde takové neukončené

No,po pravdě už jsem od autorky přečetla všechno, co u nás vyšlo a musím říct, že samozřejmě má lepší knihy a horší a tahle je taková napůl.Nic co by mě ohromilo se nekonalo. Přišlo mi to takové bez emocí,jen odvyprávěný příběh

Tak to byl tedy nářez.Jak Bridger ,tak i Scarlet dostali hodně od života naloženo.Moc jsem jim fandila,bylo to skvělý a těším se na další díl

Stejně jako první díl byl tenhle bezva.Tahle série je zajímavá a líbí se mi, že vlastně se setkáváme i se všemi z předchozího dílu

Mě se to moc líbilo, už předchozí díly byly skvěle napsané a na tenhle jsem se těšila.Za mě bylo všeho tak akorát.Super děj, hezky popsané erotické scény.Snad budou ještě další díly

Tak nějak má série sestupnou tendenci.V předchozích dílech byl alespoň nějaký děj,tady to byl asi nejslabší díl

O něco lepší než první díl,dokonce ubylo i tolik erotických scén,zase na druhou stranu Maryanne nebyla moc sympatická

Je pravda, že děj by byl skvělý,kdyby tu nebylo tolik těch erotických scén.A to nejsem žádný puritán,ale čeho je moc,toho je příliš

Další díl ze série Romantické útěky,nebylo to vůbec špatné,ale z této série jsem četla i lepší.Ten děj byl popravdě dost chabý a Conor s Hannah to nezachránili i když oba byli sympatičtí

Krásná romantika spojená s Vánocemi.A na Vánoce to přece musí být trochu kýčovité,zrovna jako tady a proto je to skvělý

Tak nějak nevím, Scarlett mi k srdci moc nepřirostla,za to Luke ano.Ale ráda bych sérii dočetla, těším se na Lea a Cass

Po delším čase jsem se vrátila do autoservisu v Clifton Forge.Tak předchozí díl nebyl nic moc, přesto jsem dala sérii šanci a vůbec nelituji.Leo a Cass,to bylo tak skvělý.A ten konec - bomba.Tak se těším na další díl

Miluju upíry, démony apod., takže za mě kniha byla super.Na to, že to bylo psáno před 10 lety to nebylo špatné .Moc se těším na pokračování

Pěkně napsané, srší to vtipem a já si to opravdu užila.Je hezký,že se v autorčiných knihách mihnou i postavy z jejich předchozích knih

Jóóó,já to věděla, že to nejlepší teprve přijde.No prostě masakr, který umí jen Amo. Udělá Vám v hlavě guláš a pak to celé geniálně dovede do úspěšného konce.Jsou lidé ,kteří ji nesnáší a ti , kteří ji milují.No já rozhodně patřím k té druhé skupině

Co na to říct,no jasně, to by ani nebyla Amo, aby z toho člověk neměl super guláš a byl v šoku.Ale z předchozí série vím, že až v dalším díle to všechno vygraduje a vysvětlí se to.Na každý pád, knihu jsem četla pomalu a opatrně,aby mi nic neuniklo