Ála1968

Tuhle autorku mám moc ráda a to co tady vytvořila,to je boží.Vlkodlak a upírka? Prostě senzace. Mělo to všechna nej a jsem zvědavá,jestli bude pokračování, které tam bylo jakoby v náznaku

Mám ráda příběhy, které se nečtou snadno a tohle je jeden z nich.Díky za Joshe a Drewa, kteří se to Sluníčku snažili ulehčit.Bylo to náročné čtení,užila jsem si každou stránku

Od autorky jsem četla už více knih a moc se mi líbily, stejně jako tahle.Bylo tu všechno-romantika, záporák a drama a i když to nešlo do hloubky, přesto to bylo skvělé

Autorku mám ráda,jejími příběhy proplouváte bez nějakých velkých zvratů,ale je to takové milé, romantické a humorné čtení.Menší zvrat ke konci a samozřejmě dojemný konec

Autorku jsem si oblíbila po dočtení knihy Všemi smysly a moc se těším na další díly série Odpadlíků a to na Londona.No, každopádně tento díl je napsaný úžasně a kaskadérské kousky jsem snad ještě v knize neměla.Tady prostě bylo všechno,romantika, napětí, nešlo se od příběhu odtrhnout

Co k tomu říct? Hezký vánoční příběh,ale....I já jsem ronila slzy a bylo to dojemné,jen mi vadilo, že všichni jsou tak dokonalí, skvělí a sladce úžasní,až z toho bolí zuby.Kde je nějaký záporný člověk nebo nějaký zvrat?No možná by to chtělo trošku víc propracovat do hloubky

Milá oddechovka,při které nemusíte přemýšlet a jen si ji užíváte .Sice hodně přeslazené, všichni byli takoví skvělí a úžasní,ale občas to neuškodí

Tahle série mě baví, zvlášť, když si vezmu, že byla napsána před 13 ti lety a je napsaná fakt dobře.Na Tegana jsem se těšila a teď se těším na Ria

Tak už že začátku bylo jasné,kdo je kdo,ale nebylo to špatné.No možná to chtělo trošku v současnosti víc rozvinout,přišlo mi to takové honem zápletka,honem vyřešeno,ale konec super

Takové lehké čtení na vyčištění hlavy.Oba doktoři jsou skvělí a myslím, že budu v sérii pokračovat

Ach to zas bylo boží.Nestu jsem si moc neoblíbila a tak jsem měla strach, že mě její příběh nebude bavit.No na každý pád je hodně svá,ale Cassian to dokázal vyrovnat.Ten konec mě odrovnal.Tak a teď by to chtělo pokračování, ještě příběh Aze,tam se asi něco rýsovalo mezi ním a Gwyn, příběh Luciena a Elain a vlastně i Amren a Varianta,ale ta mě v tomhle díle vážně nesedla,byla pěkně namyšlená a protivná a nakonec i příběh Erise,no uvidíme,třeba se dočkáme,bylo by to fajn

Hluboce smekám před autorkou, jsem v úžasu,jak i třetí díl byl úžasně čtivý a propracovaný.Úroveň vůbec neklesla, spíše naopak, díl od dílu je série lepší a lepší.No, takže jsem ke knize sedla a četla a četla dokud jsem ji nedočetla.Na každý pád, jsem ohromená a určitě si přečtu další její knihy

Chaos,to je přesně to,co při čtení knih od Amo mám v hlavě.Ze začátku vůbec nechápu,ale je to tak čtivé,že Vás to nutí číst dál a dál a postupně se celý příběh rozplétá.Na jednu stranu je tahle autorka buď úplný cvok,ale na druhou je vážně geniální.Takže rozhodně patří mezi moje oblíbené

Přestože nejsem už cílová skupina,moc se mi to líbilo.Od autorky už jsem četla 2 knihy, měla jsem představu,do čeho jdu, přesto jsem byla nadšená

Bylo to úžasně vtipné, moc se mi líbilo to jiskření a ten humor mezi Killianem a Jules.Autorka patří mezi moje oblíbené

Ou,tak to byla zase jízda.No,na jednu stranu, ze začátku byl Andy takovej správně tvrdej,potom už byl dost měkkej,to mi k němu nesedlo.Ale jejich černý humor byl vážně bezva.Ta bonusová kapitola mě dostala,to byl šok

Tak to byl tedy nářez.Je to lepší než první díl.Feyre byla ze začátku taková divná a moc si mě nezískala,ale v tomto díle byla skvělá a to nemluvím o Rhysovi,tak ten je úžasnej.Jen mě mrzí,co se vyklubalo z Tamlina, protože ze začátku jsem mu fandila,je to hajzlík,na druhou stranu miluje Feyre natolik,že by ji zabil.Tak jdu honem na další díl

Že začátku mě příběh moc nebral.Byl hodně chaotický a nepřehledný,ale postupem mě zaujal.A poslední třetina byla skvělá,tak snad i pokračování bude na stejné úrovni.Jak je vidět na hodnocení tady ,100 lidí,100 chutí aneb nejde se zavděčit každému

Tak na Niela jsem se těšila,ale jsem zklamaná,tak 2/3 knihy byly vlastně o ničem,Jess nechtěla nikoho,potom jednoho, druhého, nevěděla,co chce. Díl předtím byl nabytý dějem, stále se něco dělo a bylo to dojemný,tady se něco dělo až v poslední třetině a to je dost málo.Je to škoda