Ála1968

Nevadí mi prolínání dějových linek,ale nebylo to nic moc.Snad nejlepší byl konec příběhu.

Bylo to v celku humorné čtení.Někdy trochu přitažené za vlasy,ale jako oddychovka na vyčištění hlavy,proč ne.

Myslím,že to nebylo vůbec špatné.Příběh trochu jednodušší,ale četlo se to samo.

Miluji už hodně let L.Lanczovou.Přečetla jsem všechny její knihy.Některé jsou lepší, některé horší,ale žádná není špatná.Tato kniha patří mezi ty lepší.Myslím,že se opravdu povedla.

Nebylo to špatné,ale ani nijak závratné.Tak půl na půl.

Není to můj šálek kávy.Kniha se dala číst,ale když se z otce vyklubal p......nebudu prozrazovat těm,kteří nečetli,přestala se mi kniha líbit.Ani ten konec nebyl úplně okey.

Bylo to super čtení.Mám ráda české autory,ale moc často se mi nestává,aby mě kniha od nich tak zaujala,že ji přečtu a neodložím,jak jsem to poslední dobou udělala s Třeštíkovou a jejími Bábovkami nebo Okamžiky štěstí od Hartla.Hned od začátku mi bylo jasné,že příběh nedopadne moc dobře,ale bylo to fajn počtení na jedno odpoledne.Myslím,že kniha opravdu stojí za přečtení.

Smutný,bolestný a přesto krásný příběh o velké nenaplněné lásce Lenky a Josefa.

Na můj vkus trochu jednotvárné.Plytký příběh o namyšlené sobecké pipce,která jen využívá chlapy.

Myslím,že autorka má lepší knihy.Ta část u dvora se mi moc nelíbila,ale nakonec to zas tak špatné nebylo.

Knihy od této spisovatelky mě nikdy nezklamou.Jsou takovým milým pohlazením po duši.

Tak tohle opravdu nebylo nic moc.Samé prokletí,čarodějnice,Boží hněv ap.To není nic pro mě.Nemám moc ráda romány z této doby,ale občas si je přečtu a někdy se povedou,ale tentokrát to bylo opravdu sáhnutí vedle.Podle obálky jsem myslela,že bude kniha jiná.Za mě zklamání

Kniha se mi moc nelíbila.Bylo to takové obyčejné,fádní.V druhé půlce jsem už stránky přeskakovala a nemohla se dočkat konce.

První díl z této série mě moc nezaujal,ale zkusila jsem přečíst ještě druhý díl a musím říct,že jsem byla velice příjemně překvapená.Bylo to úžasné čtení.Kniha měla všechno,co má romantická kniha mít-dobrodružství,lásku,romantiku,padouchy a hlavně krásný konec.

Bylo to takové milé pohlazení po duši.Druhá kniha od této autorky a opět krásný příběh,kde se propojuje minulost a přítomnost.

Sice dvě tragické smrtelné nehody v jedné rodině mi přišlo přitažené za vlasy,ale jinak byla kniha úžasná.Začátek a konec jsem probrečela,ale dlouho jsem nečetla nic tak skvělého.Za mě prostě nádhera,boží a i když je z části velmi smutná,stojí za přečtení.Rozhodně ze současných českých knih jedna z nejlepších.

Kniha se mi moc líbila.Příběh byl skvělý.Opět po dlouhé době jsem se nenudila a nepřeskakovala stránky.

Nenáročné odpočinkové čtení.Čekala jsem trošku více,ale nebylo to špatné.

Do knihy jsem se nemohla začíst.Na můj vkus nic moc.Bohužel jsem od knihy očekávala úplně něco jiného.Škoda.

Kniha mě moc nebavila i když nemohu popřít,že jsem na jejím konci slzela.Mám ráda jiný žánr.