albert19 komentáře u knih
Prosím, pro jak staré děti je četba doporučená ? Dle mého, asi když dovede děcko číst. Ostatní se dostaví.
Moc pěkné počtení spojené s historií a celkovým poodhalením zákulisí jantarové komnaty v dějinách, moc poutavé a poučné, doporučuji.
Dalo se to číst, občas jsem se strácel ale vcelku dobré počteníčko
Je to dobrá kniha, ale musím si od tohoto žánru na čas odpočinout, zda se mi, že je to pořád téměř stejné/obsahově-ale jiný název/. Ale jinask vcelku dobré.
Kniha se mi libila, je to souhrn ucelené historie, jedné z mála úctyhodných panovnic naší země spolu s odhalením a poukázáním na celou svou rodinu a panování ve světě. Vše v jednom.
Dle mého úsudku a po přečtení necelé půlky knihy jsem jí odložil, proto, že mě nezaujala, Zatím jedna z nejméně čtivých.
Dobré a jako by pravdivé osvěžení historie a minulosti z období 2.svět. války.
Kniha dobrá a lze si z ní něco vzít o skutečnosti popisovaných historek .
částečně zajímavá kniha co do specifiky určité vědy a umění, dost natažené, ale dočíst se dala.
Není špatná, ale pro mě dost zápletkově náročná. Mohl bych si na tento žánr ze zmíněného prostředí zvyknout, ale?
Byla dobrá, ale oproti předcházejícím méně poutavá, ale jinak OK.
I když to není moje parketa, přečetl jsem , s něčím seznámil a něco málo načerpal o dění v Japonsku. Trochu mimo reál, ale zase jsem poznal jiné.
Je to dost náročná kniha, ale jinak jsem si početl, hlavně ke konci zápletky.
Je to pro mě strohé, ale zase jsem si z toho něco odnesl.