albert19 komentáře u knih
Zpočátku jsem se ztratil v obsahu, pak už to bylo lepší, ale naplno mi to neuchvátilo. Vcelku dobré.
Pro mě dobrý. Mám rád vše co se zajímá o historii z 2 svět.války.
Velmi poutavé čtení. Zase jsem nebyl zklamán. Už se těším na další. Díky.
V celku dobré čtení, ale proto, že jsem četl dost lepších tak hodnotím jak hodnotím.
Pro mě takové lehké čtení, Ale jinak spisovatelovi díla mám rád.
Pro mě je kniha čtivá, poměrně dobře popisující život vojáka ve 2. svět. válce. Touto tématikou se zaobírám léta a četl jsem již lepší.
Napínavé čtení od začátku do konce. Závěr byl tak trochu ani nevím. Ale jinak OK.
Mám tyhle žánry moc rád. Zachycení každého dne osudu německého vojáka tak jak to skutečně bylo. Napínavý až do konce. Mohu klidně doporučit.
Kniha mě hodně zaujala a to tím, že od samého začátku, do konce knihy napínavé záplatky ze života špionů tajných služeb. Mohu jen doporučit. Až jsem byl smutný, že je tak brzy konec, neboť jsem se nemohl od čtení odtrhnout.
Výborné a záživné počteníčko, moc jsem si to užil . Doporučuji!!!!!!
Je to asi první kniha zmíněného autora, ale pro mě moc pěkné počteníčko od začátku až do konce. Budu si hlídat další knihu od něj. Doporučuji
Kniha dobrá, rád si jednou za čas přečtu od tohoto spisovatele. má to takové své pojetí.
Pro mě, proto, že v obsahu vidím především kus historie z které jsem si vzal co mám rád, tak dobré. Ale jinak lze říci, že osoby v knihách od D.Silvy jsou pořád stejné. Jednou za čas si tuto tématiku rád přečtu.
Pěkné počteníčko, ale v určitém období před vyznamenáním tř. 20 let jsem se ztratil v ději. Ale jinak moc pěkné. Doporučuji pro všechny věkové kategorie, kteří z obsahu mohou usoudit, že je to pro ně.