alexis818 alexis818 komentáře u knih

Návštěvnice Návštěvnice Amanda Stevens

Hezké ,jako předchozí díly.Nejsou hluchá místa,napínavé od začátku do konce.Těším se na další díl.

02.12.2018 5 z 5

Slepý inštinkt Slepý inštinkt Andreas Winkelmann

Velmi pěkná kniha.Od začátku napínavá,akční a zajímavá.

29.11.2018 5 z 5

Zlý vlk Zlý vlk Nele Neuhaus

Tak tato kniha byla pro mě velké zklamání.Námět výborný,ale napsáno nepřehledně,roztříštěně a prostě se mi to nelíbilo.Dvě hvězdy jen za snahu.

27.11.2018 2 z 5

Tajemství letního odpoledne Tajemství letního odpoledne Kate Morton

Tahle kniha mě naprosto dostala.Úžasný příběh,krásný styl psaní.Autorka je geniální,napsat tak zamotaný příběh srozumitelně a tak nějak samozřejmě,aby se čtenář v ději neztratil,tak to zaslouží obrovskou poklonu.Jedna z nejkrásnějších knih,co jsem kdy četla.

25.11.2018 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

moc se mi kniha líbila,napětí a spád po celou dobu,to hovoří za vše.Užila jsem si to,mohu doporučit.

25.11.2018 5 z 5

Pekařova dcera Pekařova dcera Sarah McCoy

Velmi hezký příběh,mám ráda takto psané knihy.Téma je navíc opravdu zajímavé,protože se díváme na válku i ze strany nepřítele.Velmi doporučuji.

14.11.2018 5 z 5

Pád do tmy Pád do tmy Klára Janečková

Hezká kniha ,mám paní Janečkovou ráda.Přečetla jsem od ní vše,co napsala a i tato kniha stála za to.

14.11.2018 5 z 5

Sbohem, Irsko Sbohem, Irsko Ann Moore

Krása,nádhera,jsem nadšená.Kniha splnila má očekávání a už se těším na další osudy statečné Grace.

08.11.2018 5 z 5

Matčino tajemství Matčino tajemství Dilly Court

Na knihu jsem se velmi těšila a jsem moc ráda,že splnila mé očekávání.Krásný příběh a velmi dobře napsaný.Přečtu si i další knihy od této autorky.

03.11.2018 5 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Jsem nadšená,moc se mi kniha líbila.Velmi dobře napsáno,čtivé,napínavé.Těším se na další.

03.11.2018 5 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Krása jako vždy,nemám námitek.Hlavně at nečekáme dlouho na další díl,který jek autor krásně na konci knihy naznačil,bude.

28.10.2018 5 z 5

Poslední zkouška Poslední zkouška Hans Rosenfeldt (p)

Jako vždy,krása.Tihle dva to opravdu umí,chytí vás do příběhu a nepustí.Těším se na další příběhy se Sebastianem.

21.10.2018 5 z 5

Vše, co jsme milovali Vše, co jsme milovali Pam Jenoff

Krásný příběh,i když trochu slabší,než dvě předchozí knihy,proto o hvězdičku méně.Jinak,krásně se to četlo a mochu doporučit.

21.10.2018 4 z 5

Ozvěna viny Ozvěna viny Charlotte Link

Krásná kniha,četlo se samo.Příběh plný napětí,který lehce plynul,no,zkrátka skvělá Linková.

16.10.2018 5 z 5

Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Na začátku se to trochu táhlo,ale překvapivý konec vše vyrovnal.Určitě si přečtu i další díl.

12.10.2018

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Překrásná kniha,příběh nádherný,styl psaní skvělý.Prostě to nemělo chybu,přečteno za dva dny,prostě nešlo přestat.Jedna z nejkrásnějších knih,které jsem kdy četla.

30.09.2018 5 z 5

Fobie Fobie Wulf Dorn

Super,mně se to moc líbilo.Strhující,rychlé,překvapivé.Chcete prostě číst dál a dál.

28.09.2018 5 z 5

Návrat na panství Tyringham Návrat na panství Tyringham Rosemary McLoughlin

Trochu mě rozladilo,že jsem si první díl už moc nepamatovala,protože díl druhý vyšel až po tak dlouhé době.Během čtení něco naskočilo,ale tento díl byl vlastně jiný příběh a zdá se ,že opět s jakýmsi otevřeným koncem.A když to tak vezmu kolem a kolem,tak tohle dílko se mi moc nelíbilo.

25.09.2018 3 z 5

Temnota Temnota Klára Janečková

Moc hezký příběh.Janečková píše velmi dobře,přečetla jsem od ní vše ,co dosud napsala a mohu doporučit.

16.09.2018 5 z 5

Střípky ticha Střípky ticha Linda Castillo

Super,další kniha od Lindy,která mě dostala.Skvělé prostředí,námět a úžasně napsané.Příběh,který ani jednu chvilku nenudil,byl gradující a ten konec.Prostě vynikající.

09.09.2018 5 z 5