alexis818 alexis818 komentáře u knih

Řekni mi svůj sen Řekni mi svůj sen Sidney Sheldon

Vynikající kniha.Těžké a závažné téma.Sheldon mě opět svým mistrovským psaním dostal.

23.08.2015 5 z 5

Ženu ani květinou... Ženu ani květinou... Simona Monyová (p)

První kniha od této autorky.Je psaná hezky ,svižně,mohla být obsáhlejší.Trochu mě zaskočil konec.

23.08.2015 4 z 5

Ženu ani květinou... Ženu ani květinou... Simona Monyová (p)

V plamenech V plamenech Rosamund Lupton

Nesporně zajímavé téma,kdy duše opouští tělo.To mě opravdu zaujalo.Příběh hezký i napínavý,jen malá výtka,příliš zdlouhavé,proto jen čtyři hvězdičky.Jinak doporučuji k přečtení.

Hněv andělů Hněv andělů Sidney Sheldon

Krásné,napínavé a čtivé,prostě Sheldon,který nikdy nezklame.

09.08.2015 5 z 5

Bílá žena Bílá žena Barbara Wood

Krásná kniha,autorka opět nezklamala.Čtivý,napínavý příběh z atraktivního přostředí,kdy se čtenář dozví i spoustu zajímavých informací.

05.08.2015 5 z 5

Zlodějka příběhů Zlodějka příběhů Michaela Klevisová

První kniha od této autorky a moc se mi líbila,přečtu si od ní i ostatní detektivky.

03.08.2015 5 z 5

Útěk Útěk Martina Cole

Velmi zdařilé dílo,napínavé a čtivé.Doporučuji.

03.08.2015 5 z 5

Suvenýr Suvenýr Tess Gerritsen

Vynikající kniha,ostatně jako všechny od Tess,je to výborná autorka.Četla jsem od ní vše,co vyšlo a vždy se těším na další její knihu.Mohu vřele doporučit.

25.07.2015 5 z 5

Reverendova žena Reverendova žena Katherine Webb

Příběh zajímavý,ale příliš zdlouhavě napsaný.Konec velmi smutný,ale takový už život je.

25.07.2015 4 z 5

Dítě číslo 44 Dítě číslo 44 Tom Rob Smith

Naprosto strhující čtení.Jsem nadšená,moc se mi líbí autorův styl psaní.Určitě si přečtu další díly.Mohu vřele doporučit.

05.07.2015 5 z 5

Carova tajná dcera Carova tajná dcera Jennifer Laam

Pěkný příběh,hezky se četlo.

17.06.2015 4 z 5

Bellman & Black Bellman & Black Diane Setterfield

Kniha mě dost zklamala.Příběh sice zajímavý,ale jaksi zdlouhavě ,roztahaně napsáno.Nevím,ale asi jsem čekala něco jiného.Musím,ale přiznat,že pokud autorčin záměr byl,vyvolat v čtenáři deprese.,tak se jí to povedlo.Já měla depku z příběhu,ale i z autorčina stylu psaní.

17.06.2015 3 z 5

Vlk samotář Vlk samotář Jodi Picoult

Vynikající kniha,stejně tak jako Vypravěčka mě tato kniha nezklamala.Autorka píše opravdu poutavě. Mohu jen doporučit.

24.05.2015 5 z 5

Léčitelé Léčitelé Henry Denker

Úžasná kniha,čtivá,napínavá i poučná.Opravdu doporučuji.

04.04.2015 5 z 5

Loutkářova hra Loutkářova hra Wolf Serno

Trochu horší,než první díl,ale Sernův styl mám moc ráda,tak jsem spokojená a těším se na díl třetí.

04.04.2015 4 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Kniha opravdu velmi zvláštní ale rozhodně zajímavá.Chvilku jsem si musela zvykat na styl psaní,ale pak vás to nepustí.Smrt jako vypravěčka byla skvělá.

04.04.2015 5 z 5

Krvavá hraběnka Krvavá hraběnka Linda Lafferty

Krásná,čtivá a napínavá četba,moc se mi líbila.Doporučuji.

09.03.2015 5 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

Tak tahle kniha mě moc nevzala,po přečtení Levharta a Sněhuláka slabý průměr.Hodně hluchých míst a zmatený chaotický konec.

09.03.2015 2 z 5

Šmírák Šmírák Charlotte Link

Výborná kniha.moc se mi líbila.líbí se mi styl psaní této autorky,takže mě zatím její knihy nezklamaly.Doporučuji.

24.01.2015 5 z 5