alexka_kri alexka_kri komentáře u knih

Molekuly emocí - Věda v pozadí medicíny těla a mysli Molekuly emocí - Věda v pozadí medicíny těla a mysli Candace Pert

Kniha dobrá, jen mnoho omáčky kolem toho, jak autorka vůbec k objevu molekul emocí přišla. nicméně asi by to bez té omáčky nešlo.

16.11.2020 3 z 5

Biologie víry Biologie víry Bruce H. Lipton

Zatím asi pro mne nejzajímavější kniha, kterou jsem četla. Plná podnětných a přínosných faktů o tom, jak funguje víra

Vztahy a mýty Vztahy a mýty Jan Vojtko

Velice čtivá kniha plná nenuceným způsobem vyvrácených mýtů. Kniha, ke které se určitě budu pravidelně vracet. Nejedná se totiž pouze o vztahy partnerské a milostné, nýbrž se dá použít i na ostatní vztahy, které v každodenním životě tvoříme.

16.11.2020 5 z 5

Polednice Plešatá palice Polednice Plešatá palice H:o)nza Vojtko (p)

Pokračování Morany, která byla trochu jemnější. Zároveň pokračování za mě možná trochu překombinované, ale jednoznačně si ráda přečtu pokračování, protože čtveřice dětských hrdinů mi přirostla k srdci stejně jako jejich dobrodružství a ponaučení.

16.11.2020 4 z 5

Učebnice sebelásky Učebnice sebelásky Lucie Kolaříková

Supr kniha, hlavně pro lidi, kteří se chtějí mít rádi a žít podle svých představ ne podle představ okolí!

16.11.2020 3 z 5

Morana Mařena Morana Mařena H:o)nza Vojtko (p)

Pokud se chcete trochu bát a zároveň se něco přiučit od dětských, ale i dospělých hrdinů. Doporučuji :)