alisondidilaur

Je to moje první knížka od této autorky.Obávala jsem se,že mě nebude bavit a čekala jsem velkou nudu.Ale musím říct,že Tess píše bombasticky.Do postav se dá dobře vžít,zápletka byla velmi dobrá a píše o věcech,které se opravdu stali.Takže jsem knihu zhltla za den :).Zárověň už vím co chci dále číst :)

Nečekala jsem,že se mi zalíbí.Prvních pár stránek jsem přemýšlela,zda nemám knihu odložit.Nakonec jsem ráda,že jsem ji dočetla a těším se na další díl.

Kniha byla přesně podle mého gusta.Doporučuji pro ty kdo má rád fantasy :)

Alex Flinn je neuvěřitelná autorka!!Knížku jsem zhltla za den,protože jsem se doslova od ní nemohla odlepit.Líbí se mi,že se tam sice okrajově ale přeci objevil Nick a že to bylo rozvedeno jako menší pokračování z pohledu Caitlin.Jedním slovem knížka je dokonalá!!!Já jí nemám co vytknout a těším se na další knížku od Alex Flinnové a doufám,že bude co nejdřív.!

Tak jako ostatní díly se mi tenhle díl moc líbil.Zbožňuji Percyho Jacksona,proto jsem ráda,že je i tady Od Ricka Riordana snad není kniha která by se mi nelíbila.Těším se na poslední díl. A doufám,že opět začne psát nějakou podobnou sérii :).

Tuhle knížní sérii naprosto zbožňuji.Musela jsem si pořídit všechny díly :)

Já nevím jak ostatní,ale mě se kniha moc líbila.Shlédla jsem nejdříve seriál i oba filmy a přečetla jsem si recenze a nic jsem nečekala.Ale opravdu povedená kniha!!

Knihu jsem odložila.Nemohla jsem se do ní začíst.Proto nejze hodnotit jaká byla.

Na těchto příbezích čarodějnice Mildred jsem vyrůstala.A i po letech ji mám ráda.

Jako ostatní díly prostě bombastická.Tato serie je jedna z mých oblíbených.Těším se na poslední díl jak to vše dopadne!