AlisonGross komentáře u knih
Tahle knížka je moc fajn, myslím celá nejen první díl. Člověk se zasměje a má i důvod k zamyšlení. Zpracování filmové mi přišlo divné a nemyslím si, že by tu krásnou knihu vystihlo. Rozhlasová adaptace se povedla líp, ale co naplat kniha je kniha. A.
Knížka je zajímavá, člověk přemýšlí o věcech, kterým ne každý věří Jenže, co když? A.
Knížka je moc milá a zahřejeb u srdce. Člověk se tu může zcela odreagovat od dneščního shonu. A.
Je to krásná kniha, četla jsem ji několikrát. Poprvé v páté třídě v rámci povinné četby, tenkrát jsem ji moc nepochopila, opravdu myslím, že to bylo brzy. Myslím, že nejvíc jsem si z ní vzala až jako dospělá A.
Tohle se dá čís několikrát a vždy se pobavíte. V naší rodině si tuhle knihu vezme do ruky čas od času každý
Mě tuhle knížku doporučila kamarádka. Člověk ji nemůže brát doslova, spíš jako náímět, popostrčení jiným směrem. Kniha mne přivedla k jiném pohledu na svět.
Mám ráda tenhle humor a občas knihu kdekoli otevřu znovu a zlepším si náladu.
Já tuhle knížku četla poprvé, když mi bylo něco přes dvacet a potom ještě několikrát a pokaždé jsem se pobavila a pokaždé jsem v ní našla něco nového.
Kniha je skvělá, hodně mi pomohla a pomáhá mi stále. Už jsem ji přečetla několikrát a stále se k ní vracím