aluskacz komentáře u knih
Krásný, pro mě hodně emotivní příběh. Je to snad první kniha u které mě nejednou tekly slzy. Už se moc těším na druhý díl. Jsem zvědavá, jak to všechno dopadne.
Ke knize mě přivedl zdravotnický seminář. Autora a jeho "vymrkanou" knihu obdivuji. Po přečtení vás to donutí se zamyslet nad životem a jak je důležité být zdravý..
U knížky mě nezamrazilo ani jednou, kdežto u filmu jsem si zakrývala dost často oči. I tak se mi knížka líbila o něco víc než film. Asi proto že jsem ji četla jako první.
Knížečka je opravdu velmi útlá. Přečetla jsem za jednu noční. Líbilo se mi téma, děj. Konec nebyl nečekaný, byl ale dobrý a mohl být více propracovaný. Na to jak jsem byla celou knížku napjatá, tak mě trošku poslední dvě tři kapitoly nudily a to mě celkem mrzí.
Přečetla jsem jedním dechem. Časem ji určitě přečtu znovu. :-)
Robin Cook je autor, kterého jsem četla nejvíc na zdravce, jako téměř každá z mých spolužaček. Přečetla a "zhltala" jsem od něj spoustu knih avšak tahle Invaze z galaxie byla podle mě ta nejhorší. Četla se těžko a trvalo hodně dlouho než jsem se jí prokousala a to mi sci-fi nevadí. Nicméně i přes to, jsem ji dočetla do konce.