Ana72154 Ana72154 komentáře u knih

Zázračný úklid - pořádek jednou provždy Zázračný úklid - pořádek jednou provždy Marie Kondo

Tato kniha mě zázračně velmi zklamala. Nechápu proč okolo ní bylo a je takové haló...
O tom, že by jsem se měla zbavit všech nepotřebných věcí vím i bez knihy. Oblečení jsem jeden čas skládala do skříní stejným způsobem, jaký radí autorka, ovšem vůbec mi nevyhovoval. Co mi přišlo přitahnuté za vlasy, je to že bych každé vyhozené věci měla poděkovat za její služby...
Kniha mi nepřinesla nic nového.

07.06.2019 2 z 5

Saturnin se vrací Saturnin se vrací Miroslav Macek

Na to, jak jsem se na knihu těšila, tak jsem po přečtení velmi zklamaná. Vůbec jsem se nebavila při čtení, jako tomu bylo u prvního dílu.

19.02.2019 2 z 5

Snídaně u Tiffanyho Snídaně u Tiffanyho Truman Capote

Tak nevím, co si mám o této knize myslet. Rozhodně můžu říct, že na to, jak jsem se na knihu těšila, tak mě velmi zklamala.

29.01.2019 2 z 5

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Tato kniha mi dala velmi zabrat. Někdy bylo až moc povídání. Ale jinak se mi líbila

02.01.2019 4 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Kniha se četla prakticky sama. Morgan mi přišla v pár chvílích trochu mimo svým jednáním.

14.06.2023 4 z 5

Utajená sestra Utajená sestra Diane Chamberlain

Ihned mě příběh pohltil, četl se prakticky sám.

06.08.2022 5 z 5

Láska z deníku Láska z deníku Sarah Jio

Na začátku jsem byla trochu rozpačitá, ale poté jsem se začetla velmi snadno. Příběh z minulosti mě velmi zaujal.

13.06.2022 4 z 5

Smlouva na lásku Smlouva na lásku Alessandra Torre

Ne, ne a ne. Některé pasáže jsem musela přeskakovat, protože mi přišly na můj vkus zvrácené.

02.05.2022 2 z 5

Řvi potichu, brácho Řvi potichu, brácho Ivona Březinová

Kniha je napsaná tak, než jsem se nadála byl konec. Nedovedu si představit, jak těžké je to být v jedné domácnosti s autistou.

06.02.2022 5 z 5

Jak hacknout zlomené srdce Jak hacknout zlomené srdce Kristin Rockaway

Kniha se četla prakticky sama. Vadilo mi celkem chování zaměstnanců v IT firmě.

30.12.2021 3 z 5

Navždy s láskou, Lara Jean Navždy s láskou, Lara Jean Jenny Han

Ze všech tří dílů byl tento nejslabší. Nevím, jestli mi vadilo více chování Petera, neustálé rozhodování Lary Jean nebo Peterova matka, která se jim montovala do vztahu...

17.11.2021 3 z 5

P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi Kasie West

Příjemná, oddechová kniha. Hned od začátku jsem tušila, kdo je ten tajemný pisatel.

23.10.2021 4 z 5

Alenka v kraji divů a za zrcadlem Alenka v kraji divů a za zrcadlem Lewis Carroll (p)

Těšila jsem se na čtení, ale jsem velmi zklamaná. Vůbec to nemělo žádný příběh, u většiny vět jsem nevěděla co tím Alenka chce vlastně říct...

14.09.2021 2 z 5

Snoubenec mé sestry Snoubenec mé sestry Rachael Anderson

Rychle jsem se začetla. Liší se od ostatních románů. Kdybych měla více času na čtení, tak knihu přečtu za jedno odpoledne.

04.09.2021 5 z 5

Až vysvitne slunce Až vysvitne slunce Debbie Macomber

Kniha mě od začátku pohltila. Kdybych měla více času, tak ji přečtu na jediný zátah. U Annie se mi líbilo, že jde tvrdě za svým, nenechala se nikým zviklat (Carl nebo Mellie). Keaton je takový podivín, u kterého mi vadilo, že myslel někdy sám na sebe a nenechal si nic vysvětlit.

06.05.2021 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Velmi smutná, ale hezká kniha.

30.11.2020 5 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

Za mě osobně až moc uspěchaný konec. Celkově mě série mile překvapila, ale na můj vkus měla každá kniha hodně stran. Někdy to bylo zbytečně moc roztahané.

26.07.2020 3 z 5

Fantom Opery Fantom Opery Gaston Leroux

První jsem viděla film, který mě nadchnul. Ale kniha vůbec.
Raoul na mě působil jako uplakánek, Erik jako maniak, který je kvůli lásce schopný zabíjet a Christine jako naivní holka, která neví coby.

25.01.2020 3 z 5

Doktore, fofrem, jde o život! Doktore, fofrem, jde o život! Patrick Taylor

Těším se na další knihu z této série

27.12.2019 5 z 5

Strakonický dudák Strakonický dudák Josef Kajetán Tyl

Co Vocilků dnes na světě je a ještě bude. Čteno v rámci čtenářské výzvy.

23.11.2019 3 z 5