andrea7191 andrea7191 komentáře u knih

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Čtení mě zklamalo. Víc než příběhu je to o sexuálních scénách, kterých je tolik, že jsem je od poloviny knihy přeskakovala.

13.02.2020

Skryté okno Skryté okno Rachel Abbott

Asi nejslabší příběh o Tomu Douglasovi, po polovině knihy už se dalo celkem předvídat, jak to bude dál, ale to nic neubírá tomu, že kniha je napsaná tak dobře, že se čte sama a děj má spád.

13.02.2020 3 z 5

Zabij mě znovu Zabij mě znovu Rachel Abbott

Knihy této autorky se čtou samy. Příběh nepředvídatelný, skoro až do konce je čtenář v napětí jak to všechno ve skutečnosti je.

Nezvěstná Nezvěstná Rachel Abbott

Strhující čtení a musím říct, že ze série o Tomu Douglasovi snad nejpovedenější kniha. Napínavé, strhující.

13.02.2020

Ohrožená Ohrožená Rachel Abbott

Kniha si zaslouží pozornost. Je to chytlavé, akorát rozuzlení mě nepřekvapilo tak, jak bych čekala.

Spi sladce Spi sladce Rachel Abbott

Autorka nezklamala. Čte se to krásně, má to spád a konec jako vždy překvapivý.

Maminka neříká pravdu Maminka neříká pravdu Michel Bussi

Kniha mi zabrala tři dny, kdy jsem jí zhltla jedním dechem. příběh byl zamotaný tak, že se jen těžko dalo předvídat jak to dopadne. Za mě naprostá spokojenost.

13.02.2020 5 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Kniha se četla dobře. Sice trochu trvalo, než jsem se do toho začetla, ale pak už to mělo spád.

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Nezklamalo. Sice jiné knihy autorky jsou promyšlenější, ale rozhodně to není špatné. Zvraty bylo možné předvídat a konec trochu přitažený za vlasy, ale četlo se to dobře.

13.02.2020 3 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Perfektně napsaný příběh, od kterého je takřka nemožné se odtrhnout. Napínavé od začátku až do konce.

Dva krůčky po mokrém písku Dva krůčky po mokrém písku Anne-Dauphine Julliand

Při čtení knihy jsem měla neustále na mysli, že se jedná o skutečný příběh spisovatelky a musím říct, že jsem knihu párkrát odložila, protože to bylo opravdu VELMI emotivní čtení. Nestává se mi, abych u knihy brečela, ale u této knihy to snad ani jinak nejde. Nevím, zda se o této knize dá říct, že je dobrá, protože není v tom pravém smyslu slova není.

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Z počátku je dost zmatek v tom, rozlišit od sebe postavy a vlastně mi to dělalo potíže celou dobu čtení, ale to neubralo nic tomu, že kniha se četla dobře. Bylo to napínavé až do konce. Nicméně jsem čekala trochu lepší zápletku, ale i tak je to slušný thriller.