andrea7191 komentáře u knih
Název a popis knihy mě navnadil, ale příběh samotný už tolik ne. Vadila mi spousta omáčky kolem popisu situace, že jsem měla tendence řádky přeskakovat a konec mě teda zklamal úplně. Není to špatné, ale není to ani rozhodně skvělé.
Do konce knihy mi chybí cca 30 stran a vím, že jí rozhodně nemám v plánu dočíst. Příběhy mě nijak zvlášť nebaví. Jsou to pro mě víceméně výkřiky do tmy, které mi nic nedávají.
To samé jako u předchozí knihy Dítě zvané "To". Nebudu rozhazovat hvězdy, nesluší se to, alespoň pro mě. Klobouk dolů před člověkem, který se z malého kluka stal!!!!
Nejsem schopná knihu ohodnotit hvězdami, protože mi v tom brání jakési morální přesvědčení o tom, že příběhy, jako je tento se prostě nedají ohodnotit stylem "líbí nebo nelíbí". Vím, že takovéto knihy nedokážu číst vícekrát než jednou a ne proto, že by se mi nelíbily......no vlastně.......nelíbí se mi......
Kniha mě velmi překvapila a to v dobrém. Po celou dobu jsem netušila, jak se věci mají a jak všechno ve skutečnosti je. Parádní zápletka.
Knihu hodnotím ne jako zážitkovou, ale odpočinkovou. Ke knize jsem se dostala náhodou a protože to není vůbec žánr, který bych normálně četla, dalo mi docela zabrat u ní zůstat. Dlouho jsem se motala v tom, kdo je kdo a jestli jde zrovna o současnost nebo o střih do minulosti. Nicméně jako oddychovka to ujde, ale není to nic, k čemu bych se chtěla ještě někdy vrátit.
Ze začátku jsem se dost motala mezi tím, kdo je kdo, ale postupně jsem se orientovala a myslela si, že vím, o co jde. No, nebylo to tak. Kniha je fajn, dobře se čte, ale musím říct, že konec mě celkem překvapil. V dobrém.
Tato kniha mě celkem překvapila. Ze začátku jsem si říkala, že je přeci jasné o co tady jde, ale když už jsem to nakousla, tak to dočtu. No, dobře jsem udělala. Kniha je napínavá, ale konec mohl být trochu víc "vygradovaný", jak bych čekala u tak velikého rozuzlení. Nicméně zajímavé a rozhodně čtivé.
Celou dobu, co jsem to četla jsem si nebyla úplně jistá, co si o jednotlivých postavách myslet. Nebyla tam ani jedna, která by mi byla nějak sympatická. Konec mě celkem překvapil, ale musím říct, že konec, kde neznamená, že dobro vždy zvítězí se mi líbil.
Moje snad první přečtená knížka v životě. Spousta obrázků, veliká písmenka. Kraťoučké věty. Jo, to je moc hezká knížka pro nejmenší a začínající čtenáře.
No jo, na tenhle poklad z dětských let jsem skoro zapomněla, dokud jsem jí nenašla při stěhování.
Další kniha z oblíbeného žánru mojí sestry. Nemám k tomu moc co dodat, nenechala mě v klidu stejně jako první díl.
Tuto knihu si vyžádala k narozeninám moje sestra a já ji jen tak lehce otevřela a začetla jsem se až jsem jí nakonec přelouskala celou a musím říct, že mnou, ne trochu, ale hodně otřásla. Jen nedokážu říct, jestli v dobrém nebo ne. Obsah knihy je pro silnější povahy.
Knihu jsem četla až potom, co jsem viděla film a musím říct, že to byla lepší volba než naopak. Byla bych zkamaná. Jak už to tak bývá, film se ani zdaleka nepřibližuje ke knize.
Perfektní příběh. Střídání vyprávění se mi líbilo a nedělalo mi to zmatek v hlavě, jako u jiných knih. Budu si trochu honit triko a řeknu, že asi tak po polovině knihy mě napadla možnost, jak to ve skutečnosti je a nemýlila jsem se. Každopádně by mě ani ve snu nenapadlo, že je to všechno tak zamotané. Super se čte, kapitoly jsou krátké, děj ubíhá velmi rychle, že se člověk ani nenaděje a je na konci.
S touhle knihou jsem měla trochu problém. Od autorky jsem už nějakou tu knihu četla, ale styl psaní téhle knihy mi připadal jako prvotina, u které se autor teprve hledá. Zápletka mě zaujala, ale pojetí děje a styl vyprávění mě trochu zklamal a konec mě zklamal docela. BYlo to místy zbytečně zdlouhavé. Jako asi takhle, není to rozhodně k zahození, ale pro mě to bylo celkem jednoduché čtení, které mě nezaujalo.
Tato kniha byla trochu jiná, než jiné. Samozřejmě v tom dobrém. Děj ubíhal celkem rychle, nestalo se mi, že bych se během čtení nudila, žádné zdlouhavé popisy děje, postav, žádní místa, která by měla jen zaplnit nějakou tu stránku. Až do samého konce čtenář neví, kde je pravda, kdo je viník a na konci, musím se přiznat, že jsem čekala někoho úplně jiného, kdo to provedl, ale i tak to byla fajn čtení.
Miluju Stephena Kinga.....tedy......milovala jsem Stephena Kinga. Svého času jsem jeho styl psaní porovnávala s ostatními, ale postupně mi jeho další a další knihy nepřišli nijak převratné. To se ale nedá říci o této knize, ta ještě patří mezi zlatá léta umělcova. Příběh zajímavý, samozřejmě tam nechybí nějaké to nereálné tajemno. Celkem podařený psycho příběh.
Ze začátku jsem si myslela, že to bude uměle nastavené pokračování Hadrového panáka a ono tomu tak opravdu je, ale překvapilo mě, jak je děj strhující, má děj, žádná hluchá místa a velmi obře se mi četla.
Nenadchne, nezklame. Střední průměr knihy u které se nebudete nudit, ale ani nebudete napnutí jak struna z očekávání nějaké senzační zápletky.