Anet1994 komentáře u knih
Super! Jsem velký fanoušek seriálu a kniha mě nezklamala :-) naopak jsem překvapená jak přesně se seriál a kniha shodují, což se stává málokdy :-)
Neskutečně nudná kniha :-( asi jsem si od toho moc slibovala. Veliké množství různých jmen mě akorát mátlo a často jsem už nevěděla kdo je kdo. Stejně tak zdlouhavé popisy krajiny byly úplně zbytečné a nudné. I přesto se zde však našlo pár částí, které byly napínavé...
Příběh super, ale zbytek za moc nestojí. Hlavně ten konec, kde se rozepisuje o historii. To se moc číst nedalo. Celkově to bylo až moc zdlouhavé a často jsem se musela do čtení nutit.
Jednu hvězdu strhávám za prolog na začátku a za texty písní v průběhu - to mě vážně nudilo a místy jsem ani nevnímala o čem to je. Jinak je to skvělá kniha do tohohle podzimního počasí :-)
Parádní kniha :-) dostala jsem od manžela na narozeniny celý dárkový box takže mám o zábavu postaráno :-)
King je můj oblíbený autor, ale tahle kniha je jedna ze slabších. Každopádně na zabití času poslouží :-)
Spousta lidí mi doporučilo knihy od Deavera, že jsou skvělé. Přečetla jsem už tři a nějak mu nemůžu přijít na chuť. Zvlášť tahle kniha byla velkým zklamáním. Četla jsem ji hodně dlouho, někdy jsem se musela nutit. Je to takový průměr...
Tohle mě prostě baví :-) Pan King opět potěšil a ukázal, že je mistrem hororů. Musela jsem se hodně krotit aby mi kniha vystačila aspoň na pět dní :-D Můžu jen doporučit
Pro mě průměrná detektivka, celkem předvídatelná a v některých pasážích i zdlouhavá :-)
Četla jsem všechny knihy od Cartera a musím uznat, že tato kniha byla pro mě zatím nejlepší :-) Je to úplně něco jiného v porovnání s předchozími knihami. Celá kniha je jedno překvapení za druhým, takže se rozhodně nebudete nudit ;-) Můžu jen doporučit :-)
Knihu jsem ani nedočetla. Po pár kapitolách jsem to vzdala,děj mě vůbec neupoutal a do čtení jsem se nutila..
Inspirující kniha :-) člověk má hned chuť vstát a jít na túru :-D
Dobře se čte a ten konec je překvapivý :-) Za mě perfektní detektivka s promyšleným dějem :-)