AnetV komentáře u knih
Tento díl je z celé série nejlepší, příběh Hanny a Garretta stojí za přečtení, scéna ve sprchách nejlepší :-)
Knihu jsem koupila náhodou v LK za 19,- o to větší bylo překvapení, jaká to byla bomba, Douga jsem si zamilovala a skvěle se pobavila. doporučuji.
Dočteno, ALE čekala jsem větší pecku. Je fakt, že vraha jsem neodhalila, ale přišlo mi to takové až moc překombinované a konec se mi tolik nelíbil, i když si to po tom všem zasloužil. Znovu číst nebudu.
Hodně zvláštní kniha. Zpočátku jsem z toho byla trochu v rozpacích, ale jak děj plynul a postupně se nám představují osudy všech obyvatel domu (když se objasní totožnost Ochlasty z toho mě mrazilo), tak jsem se od knihy nemohla odtrhnout. FB má zvláštní styl vyprávění, určitě si od něho ještě něco přečtu.
Kniha se mi líbila stejně jako první díl. Postavy byly sympatické, děj přirozeně plynul. Pobavilo mě jak nakonec oba bratři líbali "lady v kalhotách"
Oddechovka na jedno odpoledne, ale Nezvladatelná láska se mi líbila víc. Tady mi chyběl nějak zvrat v ději, celkově to byla docela nuda.
Druhý díl se mi líbil stejně jako předchozí. Protože je Jamie fakt smolař a přivede svou Lauru do jiného stavu můžeme se pobavit jejich rodičovskými peripetiemi. Škoda, že nevyjde třetí díl a nemůžeme si vychutnat jejich australské dobrodružství.
U knihy jsem se skvěle bavila, jako už dlouho ne, skoro mi těch chudáku bylo až líto, zažít tolik trapasů :-) Určitě se pustím i do pokračování.
S knihou jsem dost dlouho bojovala, nemohla jsem se vůbec začíst a pořád jsem ji odkládala, ale od přestěhování Nombeko do Švédska mě příběh chytil a byla to jízda až do konce.
Kniha se mi moc líbila, začátek se rozvíjí sice pomalu, ale postupně se objevují sympatické postavy, které jsou originálně vykresleny, přirovnání k Amélii sedí. Konec mohl být i delší a nezlobila bych se :-)
Od knihy jsem moc neočekávala, takže jsem byla mile překvapená. Jane a Cal se k sobě opravdu moc nehodí, takže jejich spojení vyvolá hodně humorných situací, vedlejší linie vyprávění o Calových rodičích bylo dost smutné, až jsem si říkala, že ta jeho matka musí být snad svatá. Konec byl hodně dojemný
Kniha pro relax s dost trhlou hlavní hrdinkou, pobavilo mě jak zkoušela běhat a supertajná akce s autem :-)
V prvé řadě mě v obchodě upoutala kouzelná obálka, příběh je skvělý, poutavý, místy smutný, tak jako život sám, Annie a její chlapce jsem si zamilovala, Lucas se mohl rozhoupat dříve :-) nevíce jsem však prožívala příběh Althey, strašně jsem jí fandila, aby vše překonala, trochu mi připomněla Kamilu z Prostě spolu od Gavaldy. Rozhodně jsem nečetla naposledy.
Praktické malé vydání, které nezabere na cestách moc místa. Obsahuje všechny důležité fráze včetně výslovnosti, které budete na Vašich cestách potřebovat. Vyzkoušeno u Neapolského zálivu :-) doporučuji
Moje oblíbená od Gavaldy, styl psaní mi absolutně sedl, takže jsem přečetla na jeden zátah. Kamile jsem hrozně fandila. Film také skvělý, navíc s mou oblíbenou "Amélií". Doporučuji
Odpovídající zařazení do žánru literatury naučné, samá rádoby moudrá doporučení a jak co dělat, pro štastnější a dokonalý život, u některých rad jsem jen kroutila hlavou. (fakt si neumím představit, jak mi kapka parfému za ucho hnedle zpříjemní pondělní návrat do pracovního procesu :-( Navíc je hodně vidět, že je to psáno američankou. Kdyby zůstalo u blogu tak OK, ale na co to vydávat knižně :-( Autorka pro mne není spisovatelka, ale blogerka.