AnetV komentáře u knih
Opět skvělý Payne, parádní hlášky, zejména Casta, co slovo to perla :-)
Parádní čtení na léto, klobouk dolů před autorkou, která cestu absolvovala úplně sama.
Super oddechovka, která pobaví. Lilly je správně prdlá a Damien sympaťák, těším se na pokračování o Annie.
Měla jsem asi moc velká očekávání, takže jsem byla ve finále docela zklamaná,při čtení jsem si vzpomněla na Sempre, které se mi líbilo podstatně více, tady mi přišlo, že příběh není tak propracovaný, mužské postavy mi tedy sympatické nebyly, včetně otce, a hlavní hrdinka no nevím, na jednu stranu ostřílená drsným životem, který neměla lehký, na druhou stranu nevinná panna, které postelí projdou během snad týdne 2 z 5 bratrů, Brooke to taky slušně prostřídává ?! Pokračování asi dám šanci, série má v plánu zatím 5 dílů, tak uvidíme kam se příběh posune
Průměr v tomto žánru, ze začátku mi byla Estelle sympatická, ale postupem času mě pěkně vytáčela.
Líbilo se mi to daleko víc, než Z donucení, kde mě mírně zklamal překlad. Kniha je plná zvratů, které udrží čtenáře u čtení. Autorka napsala také příběhy o Tomovi a Alexandrovi, tak uvidíme zda vyjdou i u nás.
Skvělé, stejně jako první díl, jsem zvědavá kam se postavy posunou v trojce.
Německá romantika na způsob Bridget Jones aneb jak oplácaná, neurotická skoro čtyřicetiletá kardioložka našla štěstí u instalatéra Uweho, který hodně překvapil :-)
Napínavé až do úplného konce, postavy sympatické. Doporučuji.
Čekala jsem něco na způsob Lásko,kde jsi? Ale bohužel, tohle byla nuda, za pěknou obálku 3 *
Opravdu čtivá detektivka. Carl je sympaťák, Asad mu tedy hodně helfnul :-) Určitě se pustím do dalšího dílu série.
Milá kniha, pořád jsem čekala co se z příběhu vyvine, zklamaná jsem nebyla.
Autor píše čtivě a kniha donutí k zamyšlení.
Přečteno v rámci čtenářské výzvy, rozhodně doporučuji.
Určitě stojí za přečtení, bála jsem se, že Whitney bude nějaká znuděná blbka, ale naopak, super jsem se bavila u toho jak Douga stírala. Dobrodružná honba za pokladem skončí pro oba nejen nalezením pokladu :-)