angelbooks komentáře u knih
3 díl je rozhodně lepší než druhý tak o 0,5 bodů ( takže kdyby šlo dám 4,5* ), ale je naopak horší než ten 1 díl.
Nevím proč, i když jsem knihu přečetla docela rychle, něco mi tam chybělo...
A teď trocha toho slovního hodnocení:
Nelíbilo se mi jak Laurel dělala ( v některých chvílích mi to tak připadalo ) z Davida blbce.
A to plus, že tam bylo víc částí s Tamanim. I když, když byl s Tamani s Yuki nelíbilo se mi to, stejně jako se mi nelíbilo, že se Laurel furt nedokázala rozhodnout, i když si myslím, že je to předem jasný.
Chápu, chápu. Ne každému se to hodnocení nemusí líbit, ale každý, když něco hodnotí, nebo o něčem mluví, by měl mluvit sám za sebe ne :))).
Jinak kniha není špatný, to opravdu ne, jen si prostě těch 5* nezaslouží.
(PS: už čtu 4 díl, tak snad bude mít tentokrát tenhle díl 5* :) ).
Druhý díl nebyl špatný, ale tak nějak se mi líbil víc ten první.
Druhý má taky co do sebe, např. ten výlet do Avalonu a pak výtaní nového roku v Avalonu, to bylo opravdu moc pěkné. Ale nevím proč, u knihy jsem se docela i nudila. Je fakt, že jsem měla perný týden, ale i když mám práci dokážu knihu přečíst nejdéle za 4 ( občas se stává i 5 ) dní. A tohle jsem přečetla cca za ten týden, ale z donucení, chtěla jsem vědět co bude na konci, toť vše.
I když ty 4* si zasloužila, je pravda, že tam bili i jiné pěkné části, kdy např. Laurel nebyla v Avalonu.
Nevím proč ale 5* nebo naopak 3* si kniha nezaslouží. Dávám 4* a DOCELA, což se divím, se těším na další díl.
Hlavně se těším jak to nakonec bude s Tamem
Jako první musím uznat, že byl lepší než první díl :). Určo doporučuju :).
Není to kniha kterou bych si přečetla, ale taky to není kniha k zahození :).
Prostě ideální kniha na víkend :).
Tahle kniha se mi moc líbila. Připomíná mi trochu bratrstvo černé dýky od J. R. Ward.
Jinak k ději. Trochu jsem Lucana... tak jo HODNĚ jsem Lucana nenáviděla poté, co mu Gabrielle dala napít své krve a on pak odešel.... Fakt jsem ho chtěla majznout po hlavě :D.
Jinak mě kniha a samotný děj docela bavil, párkrát jsem se dokonce zasmála. V knize bylo to co jsem si myslela že bude.
Tuhle knihu doporučuju :) .
( ps: bratrstvo černé dýky se mi zdá lepší ( četla jsem sice zatím jenom 3 díly ale plánuju i další díly ) než série Půlnoční rasa, ale zde jde o úhel pohledu, kterou sérii máte radši ).
Předchozí díl jsem četla cca před 7 měsíci a tak, když jsem začínala číst tuto knihu, tak mi občas vypadávaly nějaké ty informace.
Je super, že ta válka trvala až do konce. Díky tomu jsem neměla potřebu knihu odložit.
Kniha se mi líbila asi stejně jako první díl, ale ani druhý a třetí díl nebyl špatný, to bych těm dílům neprávem křivdila.
Sice jsem měla pocit, že se do čtení knihy nutím, ale vždy když jsem šla číst a přečetla tak 3 stránky jsem se toho pocitu zbavila :D. Kniha mě vždy vtáhla do děje ( a odmítala mě pustit :D ).
Hodně je mi líto Scotta... Byl jednou z mých oblíbených postav. Ale hlavní je, že Vee je nakonec v pořádku :).
A že je v pořádku i Nora s Patchem :).
Knihu opravdu moc doporučuju :).
Tak sice to nebyl strhující děj, ale nebylo to zase to nejhorší.
Myslela jsem, že kniha bude víc zaměřená scénám Clary a Christiana, ale myslím, že scény které tam byly docela stačili.
Líbilo se mi čím se nakonec stal Tucker a taky, že se tam objevil Michael ( její táta ).
Když to vemu kolem a kolem, tak 3 hvězdy je takovej průměr, 5* je zase, si myslím, až moc, proto bude ideální dát té knize 4*. A to hlavně díky konci, který mě vtáhnul do děje ( a díky částem příběhu s Angelou ).
Určitě doporučuju, není to the best ale taky to není the worst :).
Druhý díl se mi zdál někdy lepší než první díl a někdy naopak horší než první díl.
Nepochopila jsem proč Red udělal co udělal a docela jsem si oblíbila Brana :D.
Ten konec :D... ten mě dostal :D.
Jak Curan řekl "Apríl" :D.
Už se těším až začnu číst 3.díl :D, rozhodně doporučuju :).
Knihu jsem nedočetla, i když je to pokračování ( a předchozí kniha se hodně povedla ), nedokázala jsem se začíst do knihy.
Přečetla jsem to až na posledních cca 70 stran. Tak už to bylo docela dlouho asi 2 týdny, a ted jsem si řekla, že už to nedočtu. Jen jsem to zběžně prolistovala až do konce. Konec je pěkný, ale jinak mě kniha nebavila.
Opravdu ne.
No, každému se občas něco nepovede. I když mám Garwoodovou opravdu ráda, tohle se jí nepovedlo.
Kniha se čte lehce, není ani moc k zamyšlení a v některých částech té knihy, mi to zamyšlení chybělo.
Zdá se mi jako by ji někdo psal o víkendech a to jen proto, že se nudí.
Konec byl úplně divný, když začala vysvětlovat rodičům pravdu mohla říct skoro poloviční pravdu, že se zapletla s klukem, ale že záhadně zmizel... A ne na ně vybafnout takový blbosti ( jasně chápu moc mi to mluví a sama knihu nenapíšu, tím chci jen říct, že může být lepší verze než tato, a nemusela by zklamat ).
Jediná část, která se mi úplně líbila ( a díky které jsem knihu hned neodsoudila ) je ta část, kdy Jorik vyprávý svůj příběh předtím než se stal upírem a možná ta část kdy byly spolu sami v pokoji, že se ( občas ) nechoval tak ... připitoměle? Teď mě bohužel nenapadá žádné výstižné slovo...
Musím říct že po 1 dílu mi tohle připadalo jako pád z kopce dolů. Jako kdyby nás spisovatelka chtěla trochu schladit, snad to bylo proto abychom byly co nejlépe připravený na 3.díl.
Když jsem se k druhému dílu dostala, zjistila jsem, že jsem se po prvním díle těšily tak trochu zbytečně.
Juliette se mi tu zdála taková... hmmm... né nudná, i když to možná trochu taky ( v některých částech ), ale moc ufňukaná. A právě kvůli tomu, mě kniha mě začala bavil až když se tam objevil Warner. Dodal tomu špetku toho co kniha potřebovala. Díky Warnerovi se těším na 3.díl ( a taky doufám že bude lepší než tenhle ).
Chtěla jsem dát 3*, ale knihu jsem přečetla za 3 dny, a to se mi jen tak nestane, přečídt knihu za 3 dny když mě ze začátku ( asi takových 150 stran ) nebaví. Takže nakonec dám 4*.
Každá kniha má totiž svoje plus a mínus ( některé mají jenom plus a jiné zase jenom mínus ), ale tato kniha má pro mě bohužel víc mínusů. Přesto ji dám do doporučených, třeba to 3 a poslední díl spraví :).
Děj se mi zdál moc urychlený. Nejnapínavějčí tam bylo když bojovali proti těm třem chlapům ( už mi vypadl název ) a když Vicky žárlila na Maxovu bejvalou a já chtěla vědět jak to dopadne.
Nebylo to moc záživné a příběh mohl být napsaný lépe. Zdá se mi, jakoby ten příběh měl být napsaný za 1 týden a spisovatelku nenapadlo nic než tam každou chvíli dávat sex.
Nečetla jsem od ní moc knih ale tato mě velice zklamala. Dávám 3*, 2* bych nedala to bych knize až moc přidala ale víc hvězd taky ne.
Až na to že mi tam ze začátku chyběl Bones to bylo dobrý.
Sice mi to trvalo déle než jsem přečetla ( nebylo to z nudy), ale proto že jsem si rozečetla další dvě knihy, které byly zajímavější.
Jinak doporučuji :)
Jednička se mi zdála lepší, ale druhý díl měl taky co do sebe :).
Ze začátku se mi do toho moc nechtělo... Ale po chvíli jsem změnila názor :).
Určitě se pustím do dalších dílů :).
Vřele doporučuji :).
Dlouho jsem měla tuto knihu na seznamu na přečtení knih a ted toho upřímně lituji. P. Briggs píše úžasné knihy a tato není vyjímka.
Jakmile jsem si tuto přečetla co nejdřív jsem šla do knihovny a půjčila si další 3 díly.
Měsíční píseň je opravdu skvělá. Až do konce jsem nevěděla kdo to unesl Jess.
Kniha neměla ani velké chyby, a pokud ano nevšimla jsem si jich. Nevím jestli by šlo říct že příběh je originální ( vlkodlaky a upíry známe i z jiných knih ), ale pro mě bylo originální to že Mercy je kojot. Zatím jsem totiž knihu kde by byla jedna z hlavních postav kojot, nenašla.
Vřele doporučuji, nudit se nebudete :).
Tak ted nevím jestli mám mít kladné nebo záporné pocity z této knihy.
Dočetla jem ji docela rychle... Vlastně bych mohla říct, že jsem tu knihy doslova prolétla. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Docela se mi líbilo, když Alex četl pocity, a myšlnky, Lilly :D. A pak mě možná trochu Lilly svým chováním štvala.
Jako další kld bych mohla napsat že se mi líilo to střídání LILLY a ON ( občas jsem se motala hlaně ze začátku ), ale bylo dbré že jem věděla co si myslí každý z nich v určité situaci.
Mám jeden zápor, ikdyž opravdu jenom jeden. A to že mi děj trochu připomínal stmívání ( no... ale viděla jsem jen film tak nevím jestli to posuzuju správně ).
Původně jsem málem dala 4*, ale nakonec díky děju, který mě zaujal a tak trochu i obálky A HLAVNĚ DĚJE! jsem dala 5* :)
Knihu doporučuju :).
Až na to co udělal ke konci Lucas ( vím že musel ) a toho že tam skoro Lucas a ( možná ) ani Derek moc nebyly tak této knize nemám co vytknout dočetla jsem ji už včera a nelituju ani toho že jsem kvůli tomu šla spát skoro až v půl 11 :D.
Kniha vás nadchne že si budete muset půjčit/koupit i pátý díl :D aby jste se dozvěděli jak to dopadne :D. Pátý díl mám půjčený tak uvidíme jaký to bude :D
Kniha opravdu doporučuji, nudit se nebudete :D
U téhle knihy jsem se občas cítila jako na vlnách. Občas mě to bavilo občas ne :), neříkám že je špatná ale někdy mě to prostě nebavilo.
Trochu mi vadil konec ( ty smutné části, ti co to četli už vědí :( co myslím ).
I když konečně taky prinesl ovoce :D už vím co je ale co to znamená? :D :D. Toť otázka no snad se to dozvím z dalších dílů :D.
Knihu doporučuji :). Ne pro každýho může být OBČAS nudná jen pro mě. ( vlastně byla jen Opravdu Jen Někdy nudná :)))) ).
Opravdu skvělá kniha. Nedokázala mě nudit, což u knih ocenuji :), vždy jsem si říkala ještě kousek :D a ještě kousek :D.
Konec byl hodně napínavý a pěkný :).
Knihu doporučuju :).
Začátek mě trochu nudil a občas jsem si říkala že Jarrod je pěkný hlupák ( např. když si nevšímal Kate ).
Ale jako oddechové čtení je to moc pěkné :).
Pěkná kniha na víkend :).
Musím hned na začátku uvést že mě děj sice ze začátku trochu bavil, ale postupně mě chut přečíst si tuto knihu opouštěla...
3* dávám za příběh + za konec ikdyž konec no... chápu že to spisovatelka chtěla protáhnout do dalších dílů... ale... nebyl to tak dobrej konec jak jsem si myslela že bude :/...
Mám sice půjčený i další díl. Snad bude lepší a budou tam Cassie a Kye více spolu.
Tady v prvním díle jim spisovatelka nedopřála tolik času... Taky bych měla napsat, že Xander měl být jejím budoucím partnerem, ale ani s ním se mi zdálo neměla Cassie moc času...
To je asi vše co bych k této knize napsala. Do dalších dílů se nejspíš nepustím i když, obalky jsou zajimavé :).