Angelicca Angelicca komentáře u knih

Ohnivý anděl Ohnivý anděl Yrsa Sigurðardóttir

Skvělá kniha, ostatně od této autorky jsem čekala, že to bude pecka a byla! Obvykle konec předvídám, ale u této knihy jsem byla vedle jak ta jedle! Vřele doporučuji přečíst, je úžasná!

Pamatuji si vás všechny Pamatuji si vás všechny Yrsa Sigurðardóttir

Naprosto dokonalá kniha od oblíbené autorky. Čtená jedním dechem, nešlo se od knihy odtrhnout, hodně strašidelná. Vřele doporučuji!

Šest let Šest let Harlan Coben

Coban patří mezi mé oblíbené autory a tato kniha se mi líbila snad nejvíc. Opět jsem četla jedním dechem, od knihy bylo těžké se urvat. Vřele doporučuji!

Černá díra Černá díra Yrsa Sigurðardóttir

Opět skvělý díl od oblíbené autorky, moc se mi líbí postava Huldara a Freyi, vřele doporučuji a těším se na další díl!

Neboj se Neboj se Lisa Gardner

Úžasná kniha, napínavá, čtivá, hlavní postava D.D je mi velice sympatická, vřele doporučuji !

Chyť mě Chyť mě Lisa Gardner

Moje první kniha, kterou jsem od této autorky četla. Příběh mě natolik pohltil, četl se jedním dechem, díky této knize se stala autorka mou oblíbenou. Vřele doporučuji přečíst!

Úkryt Úkryt Lisa Gardner

Naprosto dokonalá kniha od mé oblíbené autorky. Příběh byl hodně zajímavý, napínavý už do samého začátku do konce. Vřele doporučuji!

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Knihy od tohoto spisovatele mám velice ráda, avšak tato mě až zase tak nenadchla. Příběh byl sice napínavý, ale nějak mě nezaujal.

22.08.2018 4 z 5

Nikdy není pozdě Nikdy není pozdě Mary Higgins Clark

Opět skvělá kniha od této autorky. Napínavý příběh, četl se jedním dechem, líbilo se mi, že přestože je kniha velmi čtivá, poutavá, působila letně a celkový detektivní příběh nebyl moc drsný. Vřele doporučuji!

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Úžasně napínavý příběh, přesně podle mého gusta, kniha se četla jedním dechem, vřele doporučuji a těším se na další příběh od této skvělé autorky.

Pamatuj na mě Pamatuj na mě Mary Higgins Clark

Skvělá kniha, nešlo se od ní odtrhnout jak mě chytla, opravdu velice napínavý příběh. Vřele doporučuji!

Dokonalý manžel Dokonalý manžel Lisa Gardner

Knihy od této spisovatelky jsou mé oblíbené, a tak jsem ráda, že byla možnost si přečíst jednu z jejich prvních knih. Jako vždy napínavý příběh, který mě chytl hned na začátku a četl se jedním dechem. Moc se mi příběh líbil a vřele doporučuji!

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Moje prvni kniha od tohoto spisovatele. Zaujala hned na zacatku, velice dobre se cetla, napinava. Vrele doporucuji.

20.08.2018 5 z 5