Angelicca komentáře u knih
Od autorky jsem přečetla již dvě knihy a na tuto se moc těšila. Musím říct, že to byla naprostá bomba! Příběh se mi celkově moc líbil, úžasný scénář. Občas mě tedy hlavní hrdinka malinko svým chováním lezla na nervy, ale to k příběhu patří. :) Knihu jsem začala číst a už nešlo přestat, měla jsem jedinou kliku, že byla dovolená:) Vřele doporučuji k přečtení!!
Knihy od tohoto spisovatele mám velice ráda. Líbila se mi postava Paula a celkový příběh byl zajímavý a skvěle zamotaný. Vřele doporučuji k přečtení.
Moje druhá kniha od této spisovatelky a opravdu se mi moc líbila. Příběhy lidí z dob minulých, současnost, duchové, koho tohle baví, bude nadšen stejně jako já. Doporučuji a už se nemůžu dočkat další knihy od této spisovatelky, která už na mě čeká:)
Každá kniha od této spisovatelky je vždy dobrou volbou, i tato se skvěle četla, zajímavý příběh, nečekaný závěr - super! doporučuji !!!!
Tato kniha byla zvláštně psaná, věty se mi zdály příliš krátké. Zatímco Někdo cizí v domě, se mi moooc líbili, tahle kniha mě trochu zklamala. Nemám ráda knihy, kde jsou ústředním tématem děti, ale tato mi až zase tolik nevadila. Pravdou je, že děj se zamotával a do poslední chvíle jsem netušila, jak to dopadne. Závěr knihy mě taktéž zklamal. Nic na tom ale nemění fakt, že od této spisovatelky si ráda zase něco přečtu:)
První kniha od této spisovatelky, moc se mi příběh obou rodin líbil, kniha přesně podle mého gusta, četla jsem jedním dechem, vřele doporučuji!!
Přestože knihy od této spisovatelky mám ráda, tento se tak nějak táhl a konec mě velice nemile překvapil. Na můj vkus moc mrtvých:), ale jinak to byl zajímavý příběh, já osobně na plavbu lodí bych se neodvážila, takže jsem si příběh celkem užívala z pohodlí domova:) Knihu doporučuji k přečtení!
Moje druhá kniha od tohoto spisovatele. Četla jsem ji až po Temných hlubinách, která se mi hrozně moc líbila a ničemu to nevadilo. Postava Eriky se mi velice líbí, je to skvělý, velice čtivý, poutavý, kriminální příběh. Vřele knihu doporučuji a těším se na další příběh s Erikou a Petersonem.
Musím říct, že kniha se mi velice líbila. Kombinace přítomnosti s minulostí, byla skvěle napsána. Kdo má rád historii, tajemno, určitě si přijde na své. Toto je má první kniha od této autorky a určitě ne poslední. Knihu vřele doporučuji!!
Hodně strašidelná kniha, zajímavé, zase trochu jiné čtení, od začátku do konce se nenudíte a chcete co nejdřív zjistit, jak to všechno skončí. Vřele doporučuji!
Výborný thriller, na mě až dost drastický. Jinak příběh skvěle napsaný, napínavý. Knihu doporučuji!
Přestože první dva díly jsem se u knihy pořád smála, tento díl mě do poloviny knížky nijak nerozesmál, avšak od druhé poloviny se to hodně zlepšilo na úroveň prvních dvou dílů a opět to byla velká legrace. Proto pouze 4 hvězdičky. Přesto musím říct, že tato trilogie je velice povedená. Vřele doporučuji!!!
Po přečtení jsem téměř okamžitě sháněla díl třetí a ještě lístky na toto divadelní představení. Vřele doporučuji, opět velká legrace, smála jsem se pořád!!!
Tak takhle jsem se ještě nikdy u knihy nenasmála, jako s touto. Skvělá, legrační knížka, kterou musíte číst a číst, dokud neskončíte. Po přečtení, jsem okamžitě sháněla další díl. Vřele doporučuji!!!
Dokonale napínavý a zajímavý příběh od oblíbeného autora. Kniha chytne a nepustí dokud ji nedočtete, vřele doporučuji!
Má první kniha od tohoto autora. Přestože sci- fi nepatří zrovna k žánrům, které vyhledávám, tato kniha je perfektně zpracována a přeložena tak, že má člověk pocit, jako když sleduje film. Velice napínavý a strašidelná příběh, který jsem četla jedním dechem, vřele doporučuji!!
Další skvělá kniha od oblíbeného autora. Zajímavý a napínavý příběh, který vás chytne od začátku a nepustí dokud ji nedočtete! Vřele doporučuji!
Úžasná kniha od skvělého spisovatele. Děj je napínavý, poutavý a stejně jako všechny knihy od tohoto spisovatele, nepustíte z ruky dokud to nedočtete. Vřele doporučuji!
Dokonalá kniha od oblíbeného autora. Příběh je čtivý, napínavý, poutavý, že knihu nedáte z ruky, dokud ji celou nepřečtete. Vřele doporučuji!
Naprosto dokonale napsaná a přeložená kniha, kterou když začnete číst, nedáte z ruky a čtete a čtete, dokud neskončíte. Líbí se mi velice postava Huldara a Freyi a celkový příběh je dokonalý. Vřele doporučuji!