Angelicca komentáře u knih
Naprostá bomba takhle knížka!! Tak skvěle propracovaný příběh jsem už dlouho nečetla. Napínavé čtení, které chytne a nepustí:) Těším se na další knihu od autora a vřele doporučuji k přečtení.
První díl mě uchvátil, avšak tento díl se tak nějak do poloviny táhl. Potom už to bylo opět zajímavé pokračování. Jako bonus se dozvíte spoustu zajímavostí z historie. Určitě si chci přečíst celou serii.
Mně se to moc líbilo. Slaboučká kniha, přečtená za dva dny. Příběh byl zajímavý a moc mě to bavilo. Vřele doporučuji k přečtení.
Moje první kniha od tohoto autora a určitě ne poslední. Od začátku do konce velice poutavé čtení. Chvílemi na mě až dost drsné, ale dalo se. V drsném příběhu se zároveň prolíná začínající milostný vztah, což vás lehce uklidní u až tak drsných ostatních pasáží v knize.
Kniha se mi moc líbila a doporučuji ji k přečtení těm, kdo má rád napětí, thrillery.
Opět velká pecka!!! Začala jsem číst a už jsem se od knížky neurvala, dokud jsem ji nepřečetla:)
Skvěle napsáno, zajímavý, napínavý, zamotaný příběh, přesně moje gusto!!
Vřele doporučuji k přečtení!
Knížka se dobře četla, příběh se mi líbil, ráda si ještě něco z této série přečtu.
Přestože mám historické knihy ráda, tahle mě vůbec nenadchla a nebavila, nedočetla jsem.
Původně jsem si myslela, že to bude jedna velká nuda, ale to jsem se zmýlila!
Kniha je čtivá a pěkně tam jsou popsány osudy poddaných i šlechty, které se vzájemně prolínají. Šíleně mě to bavilo a těším se na druhý díl. Za mě plný počet hvězd a doporučuji všem, kteří se chtějí chtějí dozvědět víc o historii Česka.
Příběh se mi moc líbil, tentokrát vás autorka vtáhne do starého Říma, který se prolíná se současností. Super knížka! kdo má rád duchy, napětí a historii, přijde si na své:)
Vřele doporučuji k přečtení!
Knihu je hodně drsná. Období vzpomínek bylo dlouhé a to mě vůbec nebavilo, nedočetla jsem.
Celkově velmi povedený příběh, který měl spád a kniha se četla skvěle. Nová hrdinka Kate je zajímavá a těším se, jak se bude v dalších dílech její život vyvíjet dál. Vřele doporučuji k přečtení!!!
Skvělá kniha ze zimního období. Od první stránky jsem se už od knihy nemohla urvat a přečetla za víkend. Přesně moje gusto: horská luxusní chata, propletené příběhy hostů, mladí lidé, krimi. Těším se na další knihu od této spisovatelky. Vřele doporučuji k přečtení!!!
Kniha je ze dvou časových rovin: ze současnosti a z minulosti, která popisuje dějiny a život anglického inkvizitora, který popravoval čarodějnice. Příběh, který se četl jedním dechem, nešlo se od knížky odtrhnout, je také ideální na dlouhé zimní večery.
Vřele doporučuji k přečtení a za mě plný počet hvězd:)
Egypt mám ráda, ale tohle opravdu ne. Nuda, stejně jako její navazující kniha. Tohle není styl mé oblíbené autorky, nedočetla jsem.
Přestože egyptskou kulturu mám velice ráda, tohle byla nuda s velkým N. Nedočetla jsem, ztráta času. Styl psaní se autorce v ničem nepodobá.
Knížka mě vůbec nebavila, příběhy byly krátké a nenavazovaly na sebe.
Příběh byl zajímavý, moc se mi líbil, opět plný počet hvězd.
Tato kniha mě hodně bavila. Přečetla jsem ji jedním dechem a vůbec se nemohla od ní odtrhnout. Vřele doporučuji k přečtení. Kdo má rád tajemno a duchy, určitě si přijde na své. Za mě opět plný počet hvězd!!
V této knize je opět skvěle popsána historie a život lady Matyldy de Braose, ale současnost mě moc nenadchla. Hlavní hrdinka se mi vůbec nelíbila a celkově to na mě působilo nereálně. Poprvé dávám této autorce pouze tři hvězdy:(
Velice silný, emotivní příběh velšské princezny, popisován od jejího narození až do její smrti. Kniha je napsána dle skutečného příběhu. Velice jsem ocenila, že autorka do knihy přidala rodokmen, díky kterému jsem se lépe zorientovala v příbuzenských liniích. Kdo má rád historické romány, určitě si přijde na své.
Kniha se velice dobře čte, ostatně jako všechny její knihy.
Vřele doporučuji k přečtení, je to nádherný, avšak velice smutný příběh....