Angelika_SNS komentáře u knih
Zvlášť mám ráda Pampelišky, ale líbí se mi i Schovávaná, Třetí pomoc, Mořská panna, Křik.
Vtipné, čtivé, ale Jeeves od téhož autora mě bavil víc.
Příjemné odpočinkové čtení na chvíle klidu.
Na Harlequin dobrá kniha. S hlubší skrytou překvapivou myšlenkou. Čekala jsem jenom vánoční atmosféru, ale byl to i dobrý příběh.
Super kniha! Hodně zajímavé, lehce překvapivé zvraty. A krásně psané. Pěkně se to četlo. Doporučuji.
Ale je fakt, že přímá řeč bez uvozovek je děsná blbost! Zbytečně to komplikuje čtení a žádný přínos z toho není.
Nadchla mě myšlenka, že bychom neměli říkat, co je nejlepší pro všechny. S větší pravděpodobností ví člověk sám o sobě, co je pro něj nejlepší a ostatní ze svých dobrých rozhodnutí pro blaho všech mohou vytvořit spíš problémy.
Akorát nevím, koho napadlo zařadit tuto knihu do kategorie s dějem odehrávajícím se v Ostravě, když se odehrává v Praze a především v nějaké vesničce Rybná!
Kniha byla super. Zábavná, ale zároveň zajímavá. Přinesla i několik podnětných otázek. Třeba: proč se lidé rozcházejí? Je dobře, že to tak dělají? Je to odpustitelné? Proč děláme jiným, co nemáme rádi sami (bití oslíka)?
Celkem zajímavá kniha, aspoň jsem si doplnila něco do klasického vzdělání. Poslechla jsem si ji převyprávěnou k pletení.