anibeni anibeni komentáře u knih

Zkrocený Zkrocený Emma Chase

Zatím asi nejslabší díl, nicméně jako oddychovka na jedno šedivé a nudné odpoledne to bylo dobrý..

04.01.2020 3 z 5

Zaskočený Zaskočený Emma Chase

Po přečteném prvním díle jsem si již zvykla na styl psaní a i když to stále není ono, už mi to tolik nevadilo. Nicméně oproti prvnímu dílu byla tato kniha hodně předvídatelná.. jednoduše řečeno - zápletka v podobě nepochopení se a odchod, následné udobřování a vysvětlování.. co se i ale tady hodně líbilo, byla rodina a přátelé..

03.01.2020 3 z 5

Rosiin sladký krámek snů Rosiin sladký krámek snů Jenny Colgan

Nenáročná oddychovka, docela předvídatelná..

01.12.2019 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Asi jsem od této knihy čekala něco jiného, než se mi dostalo.. Přitom námět je super, mohlo se za tím skrývat cokoli... ale toto..? Mírné zklamání..

28.10.2019 3 z 5

Rychle a nespoutaně Rychle a nespoutaně Kristy Bromberg

Příjemné zakončení trilogie.. ani jsem to nečekala jinak, ale to mi nevadilo, občas je prostě děsně fajn nechat se zlákat obyčejným příběhem plným vášně, hádek a lásky a jen si tak v klidu číst..

28.10.2019 4 z 5

Rebelské srdce Rebelské srdce Vi Keeland

Hodně předvídatelná a zbytečně moc překombinovaná.. Ale jako oddychovka dobrý...

23.09.2019 3 z 5

Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

Kniha pro mě byla hodně předvídatelná, nicméně jako oddychovka s trochou té vášně to bylo super..

16.09.2019 4 z 5

Serafina a čarodějná hůl Serafina a čarodějná hůl Robert Beatty

Druhý díl nezklamal... Čím dál tím častěji se mi stává, že když se mi líbí první díl, tak druhý už ani nedočtu.. ale tady se mi to nestalo. Kniha je napínavá, originální..

06.09.2019 5 z 5

Jen 27 dnů Jen 27 dnů Alison Gervais

Perfektní oddechovka ... nečekala jsem, že takto zpracovaná kniha s trochu nezvyklým tématem mě bude tak moc bavit..

28.06.2019 5 z 5

Tajemství šumavských vrcholů Tajemství šumavských vrcholů Petr Mazný

Naprosto dokonalá kniha o mé milované Šumavě.. Schválně jsem ji četla pomalu a vychutnávala si staré fotografie z míst mě tak dobře známých..

16.05.2019 5 z 5

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

I když to byla vlastně dost smutná kniha, moc se mi líbila... to postupné odhalování pravdy, která byla tak nečekaná, až mě úplně zaskočila..

19.02.2019 5 z 5

Serafina a černý plášť Serafina a černý plášť Robert Beatty

Tuhle knihu jsem začala číst jen jako odlehčení od jiných žánrů... ovšem co jsem nečekala, že mě ta kniha tak dostane... byl to nádherný fantasy příběh, tak kouzelný a jednoduchý, až mě to překvapilo... Těším se na další díl..

17.02.2019 5 z 5

Trůny bohů Trůny bohů Arnošt Černík

Nádherná, napínavá kniha o prvovýstupech na himalájské osmitisícovky. Jednotlivé pokusy o výstupy jsou tak bravurně a přitom jednoduše napsány, že má člověk pocit, že na těch kopcích je i on sám...

10.01.2019 5 z 5

Něco mezi tím Něco mezi tím Melissa de la Cruz

Kniha se čte velice dobře, milostný vztah dvou mladých lidí je zde v konstrastu s velmi vážnou "politickou" zápletkou. Docela to donutí se zamyslet...

21.12.2018 4 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Nicholas Sparks

Po čem jiném má člověk šáhnout, když je v posteli, není mu dobře a dokonce je bez dětí... po romantice... a tak jsem se začetla do první knihy od Sparkse... a jo, dobrý, čas tak nějak plynul s příběhem, na konci se to neobešlo bez slz, ale jo, dobrý..

24.11.2018 5 z 5

Zločin u kostela Zločin u kostela Mel Starr

Oproti prvnímu dílu byla tato kniha trošku slabší... Nicméně i tak je to povedená detektivka.

09.11.2018 4 z 5

Poslední přání Poslední přání Freya North

Příjemná, milá knížka o cestování a hledání sebe sama... Sice byla kniha dosti předvídatelná, ale to příběhu nijak neuškodilo, alespoň mě to vůbec nevadilo..

20.09.2018 5 z 5

Lži Lži T. M. Logan

Super knížka, která mi nedovolila se od ní na delší dobu vzdálit... A hlavně - kniha plná lží navzájem propletených do sebe... konec mě překvapil, nečekala jsem to.. Doporučuju k přečtení, stojí to za to!!

25.02.2018 5 z 5

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda / Markheim / Kumpáni Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda / Markheim / Kumpáni Robert Louis Stevenson

Klasika, kterou by si asi člověk prostě měl přečíst... už třeba jen proto, že není třeba 500 stránek a 3 díly na to, aby vzniklo výborné hororové dílko... Některé pasáže závěrečného dopisu jsem si četla i dvakrát, aby mi něco neuniklo a abych všemu dobře rozumněla..

05.01.2018 4 z 5

Dívka se sněhem ve vlasech Dívka se sněhem ve vlasech Ninni Schulman

Mám celkem ráda severské detektivky, takže čtení téhle knížky mi šlo dobře. Kniha se mi líbila, zápletka a průběh vyšetřování bylo OK, konec rázný a nepředvídatelný, ale takové to "wow", kdy by si z toho člověk sednul na zadek, to nebylo... nicméně ale kniha určitě stojí za přečtení..

09.12.2017 4 z 5