anishta komentáře u knih
Námět skvělý. Jiný konec ani být nemohl, jenom mi přišel moc uspěchaný. Pohled budoucích zavražděných žen byl zajímavý. Samotné vraždy si myslím, že byly ošizené. Nejvíce mě samozřejmě zásáhla Kirby a Tokyo. Nejen, že byla Kirby sympatická, ale dost jsem jí fandila.
Tak to byla paráda. Tak jako pár dalších lidí jsem se bála, že kvalita bude s druhým dílem klesat, ale omyl. Čtení mi trvalo nějak moc dlouho, ale to bylo způsobeno mou vlastní leností. Druhý díl je skvělý, teď jsem akorát napjatá jak to bude pokračovat. Vřele budu celou sérii doporučovat dále.
Tak to byla jízda. Anthony Ryan opět nezklamal a kniha je skvělá. Všechny čtyři dějové linie jsou čtivé napínavé a... PROČ TO UŽ ZAS SKONČILO??? Jako první jsem teda musela sjet jmenný rejstřík kdo je kdo a chvilku jsem studovala mapu, přece jenom jsem Píseň krve četla před rokem. Po chvilce jsem byla zase zpět a užila si to v plné parádě. Trošku jsem se bála, že bude druhý díl pomalejší, ale opak je pravou. Opět skvělé počteníčko Těším se na další díl.. To si zas počkáme.. :(
Bylo to dobré, ale na zadek jsem se z toho úplně neposadila.
Od půlky knihy jsem lehce tušila kdo je asi vrahem. Opravdu jen lehce, ale potom se vše jen utvrzovalo.
Příběh z pohledu tří žen se mi líbil, i když každá z nich mě svým způsobem štvala svým chováním.
Z konce jsem trošku rozpolcená, nějak to šlo moc potom rychle. 200 stran jsme si vzpomínali s naši "opilkou" na cokoliv podstatného a vše pak bylo vyřešeno ani ne na 50 stranách.
Ubírám jednu hvězdičku. Uvidíme s čím se vytasí autorka dále.
Druhý díl se mi líbil asi o chlup víc než Cinder. Hlavně dějová linie kolem Vlka a Scarlet mě zaujala. Přece jenom jsou to nové postavy. Linii Scarlet a Thorneho beru jako mezistupeň před finálem. Celkově supr.
První díl byl o chlup lepší, ale i tak je to další skvělá kniha z pera Kerstin Gier. Miluji její postavy, příběhy a nemůžu se dočkat posledního dílu.
Ach, kouzelný příběh pokračuje a je ještě víc pomotaný a šílený, ale je to prostě skvělé. Zamilovala jsem si ten konec.
Nebylo to špatné, ale asi více jak samotný příběh mě zaujal jeho vznik. Když autor svou knihu zabalí do vlastní kůže, tak je to síla. Kniha vypadá skvěle, je celkem čtivá, místy napínavá, občas lehce nechutná, ale dá se to.
Opět skvělé! I když nečtu Deaverovy knihy chronologicky (občas vím nějaký ten spoiler) tak mě opětovně dokáže Deaver překvapit. Zas mě to bavilo a předpokládám, že to není moje poslední kniha o Rhymeovi.
Kniha je skvělá, ale některé napínavé, vtipné a zajímavé pasáže střídají pasáže, které jsou lehce nudné. Zajímavých pasáží je ale více a celkově nudné části vyváží, ale musím ubrat hvězdičku. Je to zvláštní kniha, je jiná, ale určitě není pro všechny. Nejen, že to není nějaká jednohubka, kterou přelouskáte snadno. Díky počtu postav, všech názvů a propletenosti je to složitější, ale kniha má své kouzlo. Za mě - putuje do oblíbených.
Poslední díl mě nezklamal, drží si stejnou úroveň jako Démon z Hex Hall. Celkově je to příjemná série, místy vtipná, místy napínavá, nějaká ta akce je tam taky. Jsem celkem spokojená. :)
Uf, to byla jízda, přečteno během 14 hodin s přestávkami na jídlo a další, ehm, potřeby. Příběh byl poutavý, čtivý, i když jsem se občas v novotvarech ztrácela (ale věděla jsem o slovníčku na konci knihy). Už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu, skvělá kniha a budu ji doporučovat vřele dalším.
Asi jsem už moc ovlivněná seriálem, ale tento díl mi přišel slabší. Nejvíce mě bavil pohled Glass. Byl nejvíce napínavý a prostě zajímavější. Kniha je to dobrá, ale za Prvních 100 je pro mě kousek pozadu.
Skvělá kniha, chvilku jsem pochybovala, ale naprosto skvělý a nečekaný konec. Musím si přečíst Hodináře! Sběratel kůží je stejně čtivý jako jeho inspirace Sběratel kostí, ale chvilku jsem si říkala, že na Sběratele kostí "kožař" nemá, protože dělal chyby, nedával možnost záchrany obětí, ale konec to vše vyrovnal a je to prostě skvělá kniha!
Nemůžu si pomoct, ale tahle kniha je naprosto geniální! Hodně napínavé, konec celkem nečekaný. Styl se mi líbil, forma rozhovorů a případně chatu byla celkem lehce stravitelná, takže si myslím, že to jenom čtení urychlovalo. Vřele budu knihu dále doporučovat. Opravdu skvělé.
Musím srovnávat, nevím co vzniklo dříve, ale prostě je to podobné 50ti odstínům šedi (ty jsem dočetla dřív). Má to lepší příběh a není tam otravná vnitřní bohyně, ale je to velmi podobné. Inferno je o chlup lepší, ale pouze další přírůstek do červené knihovny. Žádná sláva, dalšími díly nepokračuji, možná za 20 let. :D
Pro mě je to nová začínající závislost. I když obrázek Normana Batese se mi líbí více podle Hitchcocka (Vraždící fešák mi vyhovuje více než obtloustlý, připlešatělý postarší chlápek). :D Kniha se čte sama, je napínavá a i když jsem věděla jak to skončí jsem ji zhltla během jedné neděle. Skvělé. Těším se až si přečtu další díly.
Já vlastně mám momentálně tolik myšlenek, že to ani tady nesepíšu. Velmi čtivé, brutální (ale na zadek jsem z toho zas nespadla, asi jsem moc otrlá). Dokonalé propletení příběhů všech postav. Kniha se mi líbila, postavy jsem nesnášela, některé milovala. Jejich činy jsem odsuzovala a z druhého pohledu jsem to i trochu chápala. Mnoho zvrácenosti, žádné skrupule. To asi zatím vše, je to zajímavé čtení.
Opět velmi pěkné zpracování dějin českých zemí. Trošku mi chyběly podrobnější informace (například o domácím odboji ve 2.světové válce apod).
Pecka, to mě baví! Hned přecházím k dalšímu dílu a tajně se modlím, že to ještě bude jinak, než to vypadá.