AnnaaReadyRisk

Tahle kniha se mi celkem dost líbila. Zdála se mi s rychlým spádem a byla hodně napínavá. Doporučuji.

Tuhle tu knížku jsem si koupila proto, že je od mého oblíbeného spisovatele. Ale zdála se mi strašně nudná a až na konci trochu vtipná. Jsem zvyklá na to, že knížky od Davida Walliamse bývají mnohem lepší, z téhle té jsem byla zklamaná. Myslím, že jsou knihy, které by stály za přečtení více než tahle ta. Spíše nedoporučuji.

Tuhle tu knížku jsem dostala k narozeninám a strašně mě nadchla. Byl zde napínavý příběh a navíc byla i vtipná. Akorát teda ten konec mě strašně zklamal.

Tahle kniha se i celkem líbila. Pro děti bych řekla, že byla i dost poučná. Vždycky se mi u Davida Walliamse líbí, že knížka je tak do půlky spíše nudná, nezajímavá, l potom se strašně rozšoupne a je napínavá. Spíše doporučuji.

Já jsem z této knížky úplně hotová! Když jsem začínala číst Nevítané (1.díl), říkala jsem si, že stejně nemám moc co číst, tak že to začnu a přečetla jsem ji snad za 5 dnů a pak jsem hned musela jet koupit si i Nespoutané a jsou naprosto nadšená! Tak první půlka se mi nezdála zas tak skvělá, ale napínavá byla a potom tak posledních 100 stran jsem přečetla v noci. Ta knížka prostě nešla zavřít! No a jak jsem byla tak mezi čtvrtkou, možná půlkou, rozhodla jsem se, že si přečtu poslední kapitolu, protože jsem měla celkem strach z toho, jak ta kniha dopadne. A jelikož jsem sem se tam dozvěděla, že Davy asi nebude se Seanem, naštvalo mě to a řekla jsem si, že prostě budu Cadena nesnášet a hotovo! Ale pak se mi zase zdálo, že se Sean zachoval špatně a Caden že je hrozně fajn a k Davy se myslím hodí víc než Sean. No a jak jsem četla tu poslední kapitolu už jako celek, vlastně po druhé, tekly mi slzy proudem a byla jsem tak strašně šťastná, že je Davy s Cadenem. Akorát bych teda být autorkou trochu změnila konec. Strašně mě mrzí, že jsem tuhle knihu prostě dočetla a už nebudu nikdy číst pokračování... A potom mě strašně štve, že není kniha zfilmovaná. Takové ty nudné filmy, které se líbí možná tak pamětníkům se natáčejí pořád a takhle skvělý příběh se prostě zfilmovat nemůže! Kdyby přišli Nespoutaní a Nevítaní do kin, jdu na to okamžitě! No prostě tuhle tu knihu rozhodně doporučuji, je naprosto dokonalá!