Antoaneta Antoaneta komentáře u knih

Motýlí ostrov Motýlí ostrov Corina Bomann

Pěkně napsaná kniha rozhodně doporučuji je to lehké oddechové čtení prolíná se zde minulost z přítomností zpočátku to při čtení trochu ruší ale postupně už čtenář jména postav zná tak je přechod z minulosti do přítomnosti lehčí.Zajímavý příběh nechybí romantika popis exotické krajiny vás vtáhne do děje a toužíte po odhalení rodinného tajemství stejně jako hlavní hrdinka.Časem se knize určitě ráda vrátím.

16.05.2014 5 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Stejně jako první díl bezva čtení,dokonce mohu napsat že tento díl byl ještě o kousek lepší než první.Už se těším až mi dorazí balíček s třetím dílem .

05.06.2016 4 z 5

Kavárna na pláži Kavárna na pláži Lucy Diamond (p)

Tak od téhle knihy jsem nic neočekávala sáhla jsem po ní jako po lehkém dovolenkovém čtení a musím přiznat že rozhodně nelituji začetla jsem se a nemohla přestat.Ráda jsem se nechala unášet poklidným i rušným dnem plynoucím v malé kavárničce u moře spolu s majitelkou se radovala s každého úspěchu a užívala si tu pohodovou atmosféru malé vesničky u moře.Pokud hledáte hezkou milou knihu kterou přibalíte do kufru na dovolenou tuhle mohu jen doporučit.

11.08.2015 4 z 5

Marie Antoinetta: Soumrak rozmařilosti Marie Antoinetta: Soumrak rozmařilosti Juliet Grey

Druhý díl je stejně dobrý jako první opět jsem se dozvěděla spoustu věcí o Marii Antoinettě, kniha se četla velmi dobře.Poutavě popisuje život u dvora krásné účesy,toalety i šperky zároveň ale také intriky,bolest a žal.Přes veškerý lesk a pompéznost různých slavností a večírků zůstávala Antoinetta osamocená se svojí bolavou a smutnou duší.Francie ji nikdy nepřijala za svou vždy pro ně byla cizinkou,vyčítali jí její nákladný život.Nepotrvá dlouho Antoinetta bude muset bojovat o svoji pověst a později i o život svůj i svých blízkých.

01.04.2015 4 z 5

Marie Antoinetta: Raná léta ve Versailles Marie Antoinetta: Raná léta ve Versailles Juliet Grey

Úžasná kniha -krásně popsané dětství Marie Antoinetty, její radosti i starosti smutné i veselé události v jejím mladičkém životě.Marie Antoinetta je moje oblíbenkyně tahle kniha mi vyloženě sedla a hned se pustím do čtení druhého dílu.Kdo se zajímá o historii určitě si v knize přijde na své, za sebe mohu jen doporučit.

31.03.2015 5 z 5

Dopisy z ostrova Skye Dopisy z ostrova Skye Jessica Brockmole

Moc pěkná kniha zvláštní tím že je psaná formou dopisů.Velmi příjemné romantické čtení takové pohlazení pro duši čtenáře.Přečetla jsem jedním dechem ale nevím zda se k ní ještě někdy vrátím neupoutala mne natolik že bych si ji chtěla pořídit do své domácí knihovny.

30.09.2014 4 z 5

Tajemství Elly a Michaela Tajemství Elly a Michaela Jessica Sorensen

Moc pěkná čtivá kniha přečetla jsem na jeden zátah nedokázala jsem od ní odejít.A už se těším až si přečtu pokračování příběhu.Rozhodně doporučuji stojí za přečtení je to takové pohlazení pro duši.

04.09.2014 5 z 5

Seznam tajných přání Seznam tajných přání Lori Nelson Spielman

Na tuhle knihu jsem byla zvědavá a musím říct že nezklamala.Zajímavé téma pěkně zpracované četla se mi moc dobře-lehké čtení- romantika ale zároveń donutí i k zamyšlení,některé pasáže jsou i smutné.Brett musí přehodnotit celý svůj dosavadní život a začít znovu a úplně jinak.Pro mně bezva čtení určitě doporučuji já si tuhle knihu pořídím i domů ráda se k ní někdy vrátím.

04.08.2014 5 z 5

Ranhojič Ranhojič Noah Gordon

Jedna z nejkrásnějších knih co jsem četla velmi zajímavý příběh pěkně vykreslená historie,hlavního hrdinu jsem si zamilovala hned po pár stránkách.Moc se mi do čtení této knihy nechtělo ale ted jsem moc ráda že jsem po ní v knihovně sáhla,určitě si jí koupím je nádherná ráda se k ní budu vracet.

27.05.2014 5 z 5

Královnina guvernantka Královnina guvernantka Karen Harper

Moc pěkné čtení,znovu jsem se přesvědčila že život u dvora vůbec nebyl lehký a králova náklonnost velmi vrtkavá.Knihu ráda doporučím čte se velmi dobře není to jen strohý výčet faktů ale poutavý příběh který vás vtáhne do děje.

24.04.2015 4 z 5

Zlaté náměstí Zlaté náměstí Cathy Kelly

Velmi příjemné čtení takové milé pohlazení pro duši čtenáře.Ráda jsem si knihu přečetla a mohu doporučit stojí za přečtení.

19.03.2015 4 z 5

Šachové figurky Šachové figurky Peter May

Skvěle napsaná kniha klobouk dolů před autorem,čtení jsem si užila.Co víc k tomu napsat vše je již popsáno v komentářích níže.

16.02.2015 4 z 5

Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Stejně jako první díl hezká čtivá kniha taková lehká oddechovka.

12.02.2015 4 z 5

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

Velmi milá romantická kniha,hezký příběh, čtení jsem si užila.Ráda doporučím je to bezva oddechovka.Určitě si přečtu i další díly.

11.02.2015 4 z 5

Chceš-li s mužem býti... musíš s ním i výti…? Chceš-li s mužem býti... musíš s ním i výti…? Alena Jakoubková

Pěkné,čtivé pro někoho možná trochu naivní a překombinované dílko, ale mně se kniha líbila dočítala jsem do 3 hod do rána protože jsem prostě musela zjistit jak to všechno dopadne.Není to žádný trhák ale jako oddechovka na jeden/dva večery je to super.

04.01.2015 4 z 5

Kat lidumil Kat lidumil Jiří Hanibal

Tento historický román se mi četl velice dobře .Karel Huss si mně získal hned od počátku jeho snaha vzepřít se osudu je obdivuhodná.Na to jaké měl povolání a jak se proto k němu okolí chovalo, byl mimořádně vzdělaný i přes to že vše musel nastudovat sám jeho znalosti byly úžasné.Byl také skvělý léčitel,někteří ho obdivovali a jiní nenáviděli,opravdu zajímavá sonda do života kata.Za sebe knihu doporučuji stojí za přečtení.

11.12.2014 4 z 5

Tajemství porodní báby Tajemství porodní báby Sabine Ebert

Kniha se mi četla velice dobře mám ráda příběhy ze středověku užila jsem si doslova každou stránku a určitě se ke knize ráda vrátím.Rozhodně se pustím i do dalších dílů.

14.11.2014 5 z 5

Žádný sex, je úterý Žádný sex, je úterý Tracy Bloom

Milá kniha čte se dobře ale v hlavě mi nezůstane patří ke knihám na které rychle zapomenu.Prostě taková oddechovka která nenadchne ale ani neurazí.

10.11.2014 3 z 5

Ulička hanby Ulička hanby Vlastimil Vondruška

Velice zdařilá kniha autor to se čtenářem prostě umí!Jak se začtete nemůžete přestat prostě čtete dál a dál sledujete linii příběhu která se zdá jasná pak se vše zamotává a nakonec autor vše pomalu rozplétá pomalu navádí čtenáře k tomu že sám začíná tušit jak a proč se vše stalo a dál hltá slovo za slovem aby se dočkal potvrzení že uvažuje správně.Klobouk dolů před autorem dokáže vás vtáhnout do děje a s úžasnou lehkostí vám předestře detektivní zápletku i její rozuzlení.Určitě si s chutí přečtu i další autorova díla jeho styl mi prostě sedí.

25.10.2014 5 z 5

Láska v Provenci Láska v Provenci Bridget Asher (p)

Pěkně napsaná pohodová kniha-hezký příběh dýchne na vás vůně levandule ocitnete se v poklidné Provence ,vrátíte se s hlavní hrdinkou do domu jejího dětství.Vyrovná se se svojí bolestí?Najde novou lásku a smysl života?Odpovědi najdete v knize -mně se líbí četla se mi velice dobře takové čtenářské pohlazení.

08.10.2014 4 z 5