arram arram komentáře u knih

Návrat Kouzelnice Návrat Kouzelnice Chris Colfer

Tahle knížka mě neskutečně bavila. Děj má spád a je doslova prošpikovaný akcí, postavy jsou sympatické a prostředí je doslova pohádkové. Tahle knižní série se pomalu, ale jistě stává mojí oblíbenou.

29.08.2018 5 z 5

Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

Tak tohle je kniha podle mého gusta! Super příběh, který je doslova prošpikovaný zvraty. Postavy, které se nebojí ničeho a zároveň všeho. Kniha se úžasně čte, děj plyne tak neskutečným tempem, že se člověk ani nenaděje a je u konce. Kniha, ke které se pravděpodobně budu vracet i v budoucnu.

14.06.2018 5 z 5

Šerá hlídka Šerá hlídka Sergej Lukjaněnko

Kniha byla fajn, ale pravděpodobně to není úplně můj šálek čaje. Děj mi často přišel hodně vláčný a roztahaný.

14.06.2018 4 z 5

Denní hlídka Denní hlídka Sergej Lukjaněnko

Druhá kniha série Hlídky, které pro mě osobně byla slabší než první díl, ale přesto stále čtivá a zábavná. Tři příběhy, které se následně propojí dohromady, jsou napsány čtivě a ve stejném duchu jako kniha první.

23.03.2018 4 z 5

Diabolik Diabolik S. J. Kincaid

Kniha mého gusta. Děj jde kupředu neuvěřitelnou rychlostí a je plný zvratů, které čtenář nečeká. Neuvěřitelně čtivá a zajímavá kniha.

19.02.2018 5 z 5

Legenda Legenda Marie Lu

Kniha není úplně špatná, ale chyběl jí podle mého nějaký větší zvrat. Všechno co se v knize stalo, se dalo nějakým způsobem očekávat, ale i přes to, se jedná o příjemné oddechové čtení.

22.12.2017 3 z 5

Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Jelikož jsem velkým fanouškem Gilmorových děvčat, byla pro mě kniha nutností a určitě její koupě nelituji. Je pravda, že jsem čekal více informací týkající se samotných Gilmorových děvčat, ale celkově je kniha vtipná a ideální na odpočinkové čtení.

08.12.2017 4 z 5

Noční můry! Noční můry! Kirsten Miller

Popravdě jsem si nebyl jistý, co od této knihy očekávat a musím říct, že mě naprosto pohltila. Hodně čtivě napsané a ke všemu s krásným a originálním nápadem.

23.11.2017 5 z 5

To To Stephen King

Kniha mě mile překvapila a čtení jsem si užil. Jediné, co mi na ní vadilo, byly popisné pasáže, které podle mého názoru byly občas až příliš detailní. Každopádně za přečtení To určitě stojí.

29.05.2017 4 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Kniha je to určitě zajímavá, nicméně pokud mám být upřímný, tak to, kdo je vrahem je zběhlému čtenáři jasné už po pár stránkách. Jinak je kniha ale velmi čtivá.

20.02.2016 4 z 5

Iluze Iluze Jeffery Deaver

Další z velmi podařených detektivek Deavera! Z počátku jsem měl trochu problém se do knihy ponořit, ale kniha stála za to. Rozuzlení a konec knihy jako vždy nečekané!

18.09.2015 5 z 5

Městečko Pines Městečko Pines Blake Crouch

Kniha má spád, nápad a taky celkem překvapující rozuzlení. Velmi příjemné počtení na zkrácení dlouhé chvíle.

28.03.2015 4 z 5

Vodní dýmka. Průvodce světem vodních dýmek Vodní dýmka. Průvodce světem vodních dýmek Timotej Jančár

Perfektní kniha pro všechny, kdo se chtějí dozvědět více o potěšení zvaném vodní dýmka. Kniha stručně a jasně shrnuje veškeré základní informace nejen o vývoji, ale i o základních věcech, jako jsou výběr uhlíků a tabáku.

21.07.2014 5 z 5