Artep071 komentáře u knih
Četla jsem nedávno a už to bohužel ztrácí to magické kouzlo, ale je to klasika, která má v mé knihovně své místo.
vtipné ....čte se to dobře a lehce avšak souhlasím s komentáři ..jednou stačilo :)
Pro mě je to klasika a krásný milý, smutný příběh, sic to autor pojal příšerně zdlouhavě.
Docela podrobný popis celého Terezína a fotky. Není to příjemná procházka , ale o to víc to zanechalo stopu.
Musí mi chybět něco podstatně velkého, abych se asi touto knihou prokousala a napsala, že to bylo dobré :) Pro mne to opravdu není :)
Nezaujala mě snad ani jedna povídka, co však musím ocenit, že jsem se občas usmála slangu autora.
Ne, tohle mi nesedlo, na straně 187 jsem zaklapla knihu a odložila, už několik let na mě v koutku knihovny čeká, ale po začtení jednoho odstavce to vzdávám. Slovo socialismus se zde opakuje jako kdyby autor potřeboval doplnit větné spojení.
Za mě opravdu ne a půjde z domu :)
Povídky z lékařského prostředí, mě nic neříkají, ale dočetla jsem. Knihu posílám dál:)
Já se docela bavila, i teď když píši komentář a to je pár let co jsem tři muže četla si pamatuji na některé úseky co mě vážně odzbrojily. :)
Dobře napsáno s lehkostí, která mi sedla.
Mám ráda krátké povídky. Některé byly fajn, úsměvné, některé byli takové rádoby tragické, nu bohužel se projevuje styl psaní z minulého století tak se mi to hůř vstřebávalo a nemohla jsem se úplně vžít. Přesto jsem to četla ráda.
Za mě moc napětí válečného ducha , ale dalo se to přečíst a těším se na pokračování.
Na můj vkus ze začátku hodně postav, velký zmatek, ale v tomto díle se zachycuje především dětství obou rodin a jejich dozrávání. Zajímavé propojení a napětí. Mě osobně se to četlo trošku pomaleji, ale s kapitolami to šlo lehčeji až jsem došla konce a řekla si : to jako už??
Za mě 3* ale slušné :)
Vyprávěno z pohledu třech odlišných osob, kteří spolu tráví čas na venkově v penzionu. Zvláštně propletené osudy a pohledy osob hodnotící druhé obyvatelé mě osobně nezaujal. Autorka mě držela neustále v nepříjemném napětí, kdy jsem cítila, že úplně nerozumím o čem ty osoby vlastně vypráví. Samozřejmě tam nějaké prozření bylo , ale ten konec ...
Nechám na každém, aby si udělal vlastní obrázek :)
Mě se to četlo velmi dobře, líbil se mi lehký styl a příběh sám o sobě byl taky dobrý.
Mě si tato kniha získala a Chantal jsem si díky ní velice oblíbila. Je to velice příjemná, inspirativní, chytrá a emancipovaná žena, která touží .. skvělé čtení .
Já mám ráda knihy, které mě donutí přemýšlet a zde se to podařilo. :) měla jsem otevřenou Wiki a dohledávala jsem si určitá umělecká díla, to mi zaručeně utkví v hlavě víc jak samotný příběh. Pokud na tuto knihu narazíte , určitě si udělejte pohodlí a pusťte se do ní.Za mě slušné 4*