Artep071 Artep071 komentáře u knih

Egypťan Sinuhet Egypťan Sinuhet Mika Waltari

Čteno již několikrát a pořád patří mezi mé oblíbené. V knihovně má své právoplatné místo a určitě doporučuji všem.

Egypťanky Egypťanky Christian Jacq

Jaj ... velmi zajímavý a dobře čtivý pohled na život Faraónských žen v Egyptě .

10.08.2020 4 z 5

Faraon Faraon Bolesław Prus (p)

Příběh Ramsese ačkoliv fikce je velice hezky podán , B.Prus mě vtáhl do děje a to tak , že jsem sním procházela všemi těmi uličky a viděla jsem všechny ty krámky, lidi a barvy. Moc fajn 4*

Faraon Faraon Wilbur Smith

Velmi čtivé .

10.08.2020 3 z 5

Faraonka - Ze života královny Hatšepsut Faraonka - Ze života královny Hatšepsut Philipp Vandenberg

Pěkné , lehké čtení .

Nefertiti Nefertiti Philipp Vandenberg

Velmi hezké zpracování tak nesmrtelné Nefertiti, za mě doporučuji, jelikož se mi četlo tohle zpracování opravdu lehce a jedním dechem .

Nefertiti Nefertiti Joyce Tyldesley

Velmi čtivě a dobře podáno , fantazie autorky tady nerušila, a ti kteří čtou tento žánr, určitě neutrpí žádnou škodu. Za mě 3* , četla jsem i lepší zpracování o Nefertiti

Zázračný diamant Zázračný diamant Jean-Jacques Antier

Taková milá romantika ...

Volání minulosti Volání minulosti Barbara Wood

Pěkně napínavé a zajímavé ..dobře se četlo .

Stroj lásky Stroj lásky Jacqueline Susann

Přečteno a vlastně ani nevím co jsem četla ... mě to strhující tedy nepřišlo xi xi

Nebezpečné tajemství Nebezpečné tajemství Barbara Taylor Bradford

Hezké a čtivé .

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Hezké, asi na mě moc sladké a přesto vlastně smutné ...

10.08.2020 5 z 5

Myslím, že tě miluju Myslím, že tě miluju Allison Pearson

Kdyby to mělo o polovinu méně stránek, nic se nestane, ale četlo se to v celku fajn.

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Takové nějaké, nijaké a přesto dobré ... asi na mě zapůsobil ten spád . Dobře se četla.

Celestinské proroctví Celestinské proroctví James Redfield

Četla jsem nyní po druhé a nevím proč jsem měla v mysli, že je to fakt super příběh, kniha. Jsem zklamaná , že jsem si jí tak z idealizovala ...

Spáči Spáči Lorenzo Carcaterra

Výborné a napínavé ..takové od kterého se neodtrhnete a v některých částech máte pocit , že musíte křičet ...uaaaa moc dobře napsáno .. opravdu doporučuji

10.08.2020 5 z 5

Horský vavřín Horský vavřín Jude Deveraux (p)

Já zbožňuji všechny z rodiny Montgomeryů... a Ring mě bavil :)

10.08.2020 4 z 5

Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Dobře podáno, líbilo se mi nahlédnout do života Lauren .

Tahle píseň ti změní život Tahle píseň ti změní život Leila Sales

Fajn příběh... nevím jestli jej potřebuji opět číst, ale uvidíme :)

Učiněná katastrofa Učiněná katastrofa Jamie McGuire

Dobře ty! xi xi moc fajn pohled z chlapské strany ...mě se to velmi dobře četlo a líbilo se mi to .