Arwen329 | Komentáře u knih | Databáze knih

Arwen329 Arwen329 komentáře u knih

Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye E. L. James (p)

Nebylo to špatné čtení. Ale čekala jsem více.

14.08.2016 4 z 5

Malý princ / Le petit prince Malý princ / Le petit prince Antoine de Saint-Exupéry

Za mě opravdu krásná kniha.

03.02.2024 5 z 5

Jednou ano, dvakrát ne Jednou ano, dvakrát ne Cylin Busby

Hezká knížka, o krásně se čte. Ale konec byl pro mě smutný.

14.10.2018 3 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Po několika recenzích jsem se rozhodla přečíst si tuhle sérii, ale po pravdě, od knihy jsem očekávala více, není to špatný příběh ale jako nájemná vražedkyně mi hlavní hrdinka ani trošku nepřipadala. Čekala jsem od ní mnohem mnohem více. Možná se v dalších dílech opravdu předvede "aspoň v to doufám " ???? ale co se od tehle spisovatelky týče tak sérii Dvůru co napsala,tomuhle nesahají ani po kotníky. Jsem zvědavá na zbytek dílů.

15.09.2018 3 z 5

Křišťálový meč Křišťálový meč Victoria Aveyard

První díl byl zajímavý, ne však něco z čeho bych byla ohromena. Druhý díl byl pro mě naprostým zklamáním, prvně jsem u knížky přeskakovala stránky abych už byla na konci. Celý děj byl pro mě nezáživný a nudný. Stále opakování toho kudma jdou jake tam je prostředí pomalu co roste na stromech a takové zbytečné věci mě u knihy hrozně nudili. Jedna zrada za druhou na kterou pořád dokola hlavní hrdinka skákala byla už k smíchu. Kniha se mi nelíbila a pokračování si přečtu až budu úplně v nouzi a nebudu mít co číst jinak ne děkuji.

15.09.2018 2 z 5

Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Moc pěkné čtení, moc jsem od knihy neočekávala ale velmi příjemně mě překvapila. Příběh je smyšlen dobře. Pokračování si určitě přečtu.

23.07.2018 4 z 5

Co můžou muži, můžu i já Co můžou muži, můžu i já Silvia Antalíková

Knížka se četla dobře a rychle. Ale není to děj který by mě uchvátil. Hlavní hrdinka na mě působila jako necitlivá bezpáteřní mrcha.

30.01.2018 1 z 5

Probouzení Probouzení Kelley Armstrong

Druhý díl o něco lepší než první.

29.01.2018 3 z 5

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Nádherná kniha, velmi mě uchvátila. Krásný příběh ve stylu pohádky. Musím říct že při smrti Walthera a toho jak ho Lia pohribavala mi až slzy ukaply. Za mě plný počet bodů. Druhý díl rozhodně přečtu

29.01.2018 5 z 5

Přivolávání Přivolávání Kelley Armstrong

Dlouho mi trvalo než jsem se do knihy začetla, několikrát jsem ji odložila. Téměř do třičtvrtě děje se nic moc neděje, většinou mi to přišlo pořád to samé dokola. Až ke konci to začalo o něčem být. Kniha není špatná ale nenadchla mě.

14.01.2018 3 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

No co k tomu dodat, kniha mě po pravdě vůbec nenadchla... Příběh takový nudný ani moc romantické ani moc ne legrační. Přesto davam dvě hvězdy za snahu. Při čtení jsem knihu několikrát odložila a četla raději jinou. Recepty při každé kapitole mi přišli zbytečné a nudné. Za mě knihu nedoporučuji. Spíš možná mladším dívkám.

04.05.2017 2 z 5

Pod nekonečnou oblohou Pod nekonečnou oblohou Veronica Rossi

Tak z téhle knihy jsem maximálně zklamaná, vůbec mě nezaujala a tudíž jsem jí ani nedočetla. Možná se k ní v budoucnu vrátím ale to fakt jen možná.

03.10.2016 1 z 5

Hotel v Paříži: Pokoj č. 1 Hotel v Paříži: Pokoj č. 1 Emma Mars

Kniha je zbytečně moc zdlouhavá, hodně věcí bych v ní ubrala, přesto všechno nevadí, když se člověk nudí přečte vše. Ale jinak děj není špatný, akorát mi u hlavní hrdinky (na to jak je úchylná a odvážná) nesedí její věk. Na 23 let mi opravdu nepřipadá, já bych dala tak 30 :-). Ale budiž. Pokračování si určitě přečtu, jelikož mě zajímá jak to vše dopadne. Ale 50 odstínu šedi bylo více spontání, takže se mi líbilo více. :-)

11.09.2016 3 z 5

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Pěkná knížka, taková oddechovka. Druhý díl si určitě přečtu, zajímá mě jak to dopadne. :-)

28.08.2016 4 z 5

PS: Miluju tě PS: Miluju tě Cecelia Ahern

Knížka mě moc nezaujala, takže za mě nic moc...

15.08.2016 1 z 5

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Vůbec mě kniha nezaujala. Velmi podobné s 50 odstínů šedi. Další díly číst určitě nebudu. :-(

14.08.2016 1 z 5

Muka Muka Lauren Kate

Celá série mě bavila. :-)

14.08.2016 5 z 5