ArwenAragorn ArwenAragorn komentáře u knih

Kaktusy - Ilustrovaná encyklopedie Kaktusy - Ilustrovaná encyklopedie Clive Innes

Krásná encyklopedie, poučí a hlavně potěší.

12.02.2021 5 z 5

Skalničky našich zahrad Skalničky našich zahrad Čestmír Böhm

81%

Použité mnohokrát jako rada pro pěstování, ale i výběru skalniček v zahradnictvích a prodejních výstavách.

05.02.2021 5 z 5

Neználek ve Slunečním městě Neználek ve Slunečním městě Nikolaj Nikolajevič Nosov

Přestože se mi Neználkovy příhody nelíbily, dostala jsem od tetičky tuto knížku a dopadla stejně.

28.08.2020 2 z 5

Mikuláš a jeho přátelé Mikuláš a jeho přátelé René Goscinny

Jako vždy super!

23.08.2020 5 z 5

Minehava Minehava Eduard Štorch

Moc hezká knížka, ale upoutala mě o něco méně než Lovci mamutů a Hrdina Nik.

30.08.2019 4 z 5

Člověče, nemrač se! Člověče, nemrač se! Jiří Havel

Moc hezká knížka. Maminka mi ji koupila za to, že jsem si šla nechat jako dítě vytrhnout stoličku. Hezké básničky, obrázky a slovní hříčky. Jenže už ji nemám, při stěhování nějak zmizela...

20.06.2019 5 z 5

Muži v ofsajdu Muži v ofsajdu Karel Poláček

Krásné čtení, po Bylo nás pět moje nejoblíbenější.

Denár v dívčí dlani Denár v dívčí dlani Václav Erben

Kapitán Exner byl za socialismu trošku oříšek a právě proto jsou asi knihy s ním pořád tak oblíbené.

Bella a Sebastián Bella a Sebastián Nicolas Vanier

Nádherná knížka mého dětství, už tehdy jsem milovala psy a tento příběh krásně popisuje nerozlučné přátelství chlapce a psa.

Amnézie Amnézie Michael Robotham

Vynikající, ale Řekni lituji vede.

13.06.2019

Osudy dobrého vojáka Švejka 1. díl Osudy dobrého vojáka Švejka 1. díl Jaroslav Hašek

Základní tvorba Jaroslava Haška, klasika, která nás "proslavila" po celém světě.

Zkrocení zlé ženy Zkrocení zlé ženy William Shakespeare

Moc mě bavila.

Knoflíková válka Knoflíková válka Louis Pergaud

Skvělé, skvělé, skvělé. Sice pod hlavičkou pro děti a mládež, ale dá se to číst pořád.

Střevíce z lýčí Střevíce z lýčí František Nepil

Velice milé čtení, pan Nepil dokáže pohladit po duši. Laskavý humor.

12.06.2019 5 z 5

Zhubni Zhubni Richard Bachman (p)

Tak to se mi líbilo a závěr byl hodně hustý.

12.06.2019 5 z 5

29 vteřin 29 vteřin T. M. Logan

Thriller se mi líbil, ale byl slabší než kniha Lži. Z toho důvodu mu ubírám jednu *.

02.02.2019 4 z 5

Noční pacient Noční pacient Jan Cimický

Nenáročná detektivka z českého prostředí.

04.11.2018 4 z 5

Chlapec v lese Chlapec v lese Carter Wilson

Kniha mě nijak neoslovila. Číst se dala, ale příliš mě nebavila, připadala mně nesmyslná a hodně "ujetá". Takový průměr.

20.08.2018 3 z 5

Nebezpečná podoba Nebezpečná podoba Sandra Brown

Kniha se četla velice dobře, pokud si odmyslím tu nepravděpodobnost, že by nikdo na počátku nepoznal, ani neměl podezření, že místo Carole je tady jiná žena. Já vím, je to román a staví právě na záměně osob, měla bych to přejít bez zbytečných řečí, jenže já ne. Právě kvůli tomu POKUD strhávám jednu *.

06.04.2018 4 z 5

Pohřeb Pohřeb Neil Cross

Knížku jsem četla už před nějakým časem a jsem ráda, že jsem se nenechala odradit jejím slabým hodnocením. Příběh na mě hodně zapůsobil a ještě dlouho po přečtení nešel z hlavy vytěsnit.

29.03.2018 4 z 5