ArwenAragorn komentáře u knih
Krásná encyklopedie, poučí a hlavně potěší.
81%
Použité mnohokrát jako rada pro pěstování, ale i výběru skalniček v zahradnictvích a prodejních výstavách.
Přestože se mi Neználkovy příhody nelíbily, dostala jsem od tetičky tuto knížku a dopadla stejně.
Moc hezká knížka, ale upoutala mě o něco méně než Lovci mamutů a Hrdina Nik.
Moc hezká knížka. Maminka mi ji koupila za to, že jsem si šla nechat jako dítě vytrhnout stoličku. Hezké básničky, obrázky a slovní hříčky. Jenže už ji nemám, při stěhování nějak zmizela...
Kapitán Exner byl za socialismu trošku oříšek a právě proto jsou asi knihy s ním pořád tak oblíbené.
Nádherná knížka mého dětství, už tehdy jsem milovala psy a tento příběh krásně popisuje nerozlučné přátelství chlapce a psa.
Základní tvorba Jaroslava Haška, klasika, která nás "proslavila" po celém světě.
Skvělé, skvělé, skvělé. Sice pod hlavičkou pro děti a mládež, ale dá se to číst pořád.
Velice milé čtení, pan Nepil dokáže pohladit po duši. Laskavý humor.
Thriller se mi líbil, ale byl slabší než kniha Lži. Z toho důvodu mu ubírám jednu *.
Kniha mě nijak neoslovila. Číst se dala, ale příliš mě nebavila, připadala mně nesmyslná a hodně "ujetá". Takový průměr.
Kniha se četla velice dobře, pokud si odmyslím tu nepravděpodobnost, že by nikdo na počátku nepoznal, ani neměl podezření, že místo Carole je tady jiná žena. Já vím, je to román a staví právě na záměně osob, měla bych to přejít bez zbytečných řečí, jenže já ne. Právě kvůli tomu POKUD strhávám jednu *.
Knížku jsem četla už před nějakým časem a jsem ráda, že jsem se nenechala odradit jejím slabým hodnocením. Příběh na mě hodně zapůsobil a ještě dlouho po přečtení nešel z hlavy vytěsnit.