Atak Atak komentáře u knih

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Neuvěřitelný příběh, s úžasným závěrem až do posledního slova.

22.07.2018 5 z 5

Počátek Počátek Dan Brown

Není špatná tato kniha jen ten závěr je takový pro mě nemastný, jsem u Browna navyklý na napínavější konce, ale to může být jen můj problém.

18.07.2018 4 z 5

Druuna 2 Druuna 2 Paolo Eleuteri Serpieri

Úžasné erotické dobrodružství, nádherně napsané namalované.

07.07.2018 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Úžasná detektivka se zajímavým koncem :)

16.06.2018 5 z 5

Robinson Crusoe: Jeho život a podivuhodné příhody Robinson Crusoe: Jeho život a podivuhodné příhody Daniel Defoe

Po dlouhých letech jsem si tuto knihu rád znovu přečetl úžasný příběh, ještě jej doplním filmem Dobrodružství Robinsona Crusoe a budu spokojen :)

30.03.2018 5 z 5

Temnější než noc Temnější než noc John Lutz

Zajímavě napsaná kniha, na začátku jsem měl přehled potom jsem se ztratil :) ke konci opět v pohodě a závěr mě překvapil ;)

21.12.2017 4 z 5

Druuna Druuna Paolo Eleuteri Serpieri

Úžasně scény poutavý příběh, za mě jednoznačně palec nahoru.

02.12.2017 5 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Velice poutavé čtení s otevřeným koncem, těším se na pokračování :)

07.07.2017 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Opět super kniha jen konec byl trochu flustrující :)

24.03.2017 5 z 5

Mladík v odboji Mladík v odboji C. D. Payne

Při cestách vlakem jsem se touto knihou docela dost dobře bavil :D

08.02.2017 4 z 5

Ledové srdce Ledové srdce Tami Hoag

Této knize dám 4 z 5 jelikož polovina knihy byla pro mě zvláštní, druhá část se rozjela tak, že jsem ji dal na jeden zátah, ale stále ve mě zůstává divný pocit z té první části.

05.02.2017 4 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Ze začátku jsem měl potíže se zorientovat, ke konci jsem nemohl přestat číst ;) Super kniha doporučuji.

18.01.2017 4 z 5

Indiana Jones a Království křišťálové lebky Indiana Jones a Království křišťálové lebky James Rollins (p)

Tato kniha mě navnadila abych se podíval na filmeček ;) jak moc se filmaři drželi předlohy.

15.12.2016 5 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Super čtení jen pár stránek před odhalením vraha jsem prozřel :)

08.10.2016 5 z 5

Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

Dost jsem se u toho pobavil :D

21.09.2016 4 z 5

Ready Player One - Hra začíná Ready Player One - Hra začíná Ernest Cline

Některé pasáže kdy něco zdlouhavě popisuje jsou úmorné jako u Babičky, proto dávám o hvězdičku méně, ale to může být jen můj problém :) Jinak je to skvělé počtení.

24.07.2016 4 z 5

Sex v pěti dílech světa Sex v pěti dílech světa Miloslav Stingl

Zajímavé, dozvědět se trochu více o naší přirozenosti :)

08.06.2016 4 z 5

Císařský oheň Císařský oheň Robert Lyndon

Velice zdařilé pokračování, jen jsem čekal jiný konec tento je moc rychlý, což nechává autorovi prostor na příští pokračování.

10.01.2016

Mentati Duny Mentati Duny Kevin J. Anderson

Tato knížka je poutavě napsaná, četla se dobře, těším se jak to bude pokračovat :)

08.10.2015

Silo Silo Hugh Howey

Docela mě to mile překvapilo

01.02.2015