Atak Atak komentáře u knih

Děti a monstra Děti a monstra Mike Carey

Úžasný příběh boje andělů s Luciferem a nejen s ním.

01.01.2020 5 z 5

Alenka v kraji divů… a za zrcadlem Alenka v kraji divů… a za zrcadlem Lewis Carroll (p)

Velice známý příběh kdo by neznal Alenku, je krásné vrátit se do světa fantasie.

28.11.2019 4 z 5

Hadohlavec Hadohlavec Peter May

Zápletka, reálná hrozba poetický závěr :)

20.10.2019

Pán ohně Pán ohně Peter May

Naprosto úžasný příběh který mě chytil a nepustil do posledního řádku

16.08.2019 5 z 5

Daredevil: Ďábel strážný Daredevil: Ďábel strážný Kevin Smith

Daredevil je prostě ďábel s andělem v těle :)

28.04.2019 5 z 5

Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

Nebudu první ani poslední kdo tu píše, že četl nejdříve Oběť bez tváře, tím pádem některé napínavé pasáže pro mě ztratili napínavost, ale i tak super kniha.

18.03.2019 5 z 5

Carmilla Carmilla Joseph Thomas Sheridan Le Fanu

Drákula v ženské podobě je velice vzrušující myšlenka :)

21.02.2019 5 z 5

Básně noci Básně noci Vítězslav Nezval

Některé mě bavili některé ne

22.12.2018 3 z 5

Krvavé nebe Krvavé nebe Mark Roberts

Jak tak čtu komentáře kolem a vidím hodnocení mám pocit, že jsem divný jelikož mě knížka chytla od samého začátku až do konce.

21.10.2018 5 z 5

Zázraky Zázraky Kurt Busiek

Skvěle napsané a úžasně namalované.

28.09.2018 5 z 5

Misterioso Misterioso Arne Dahl (p)

Tak tento kousek je povedenější než co jsem četl od tohoto autora posledně, možná to bylo tím, že některé postavy jsem již znal, ale určitě se mi četla lépe.

09.09.2018 4 z 5

Ačkoli Ačkoli Miroslav Holub

Mám pocit, že autor měl moc dobrý model při psaní této poezie a také si hodně věcí půjčil od jiných autorů

04.09.2018 2 z 5

Zlá krev Zlá krev Arne Dahl (p)

Spousta Švédských jmen, takže polovinu knihy jsem vůbec netušil o kom čtu :D později začali jména být známější a konec trošku hořký, nejen pro mě, ale i vyšetřovatele.

28.08.2018 4 z 5

Brána ze slonoviny, brána z rohu Brána ze slonoviny, brána z rohu Robert Holdstock

Tento autor mi dává zabrat 1/3 netuším o co tam jde a zbylé 2/3 mě to pomalu dochází ;)

03.06.2018 4 z 5

Tajné války superhrdinů Marvelu část 1 Tajné války superhrdinů Marvelu část 1 Mike Zeck

Super příběh hned jsi jdu přečíst druhý díl.

23.05.2018 5 z 5

Ztracené duše Ztracené duše John Connolly

Kniha je zajímavě napsána, pro mě to bylo první seznámení s tímto autorem i s Charlim Parkrem

25.03.2018 4 z 5

Uncanny X-Men: Dark Phoenix Uncanny X-Men: Dark Phoenix Chris Claremont

Popisovat jak tato kniha je skvělá je zbytečné, jelikož to budu tvrdit o každé ze 120 dílů :)

04.03.2018 5 z 5

Iron Man: Démon v lahvi Iron Man: Démon v lahvi David Michelinie

Začínám poprvé po několika letech číst tuto sérii která má zatím 120 dílů a moc se na to těším. První kniha je super.

25.02.2018 5 z 5

Potopa Potopa Brian Azzarello

Je potřeba k tomuto dílu něco říkat, nemyslím si :)

28.01.2018 5 z 5

Dobré úmysly Dobré úmysly Brian Azzarello

Tato série je prostě skvělá mohu jen doporučit

21.01.2018 5 z 5