Atara16 komentáře u knih
Krásná obálka, zajímavé téma - až na to že se celá kniha táhne a nepodařilo se mi začíst se. Škoda.
Jen díky čtenářské výzvě jsem si knihu přečetla a rozhodně nelituji.
Uf, Zoe působí jako matka roku pokud se nezačne člověk dívat pod povrch. Kniha určitě stojí za přečtení jen mě mrzí že tam chybí konec jak to s ní vlastně dopadlo.
Zřejmě kniha,ne pro mě tak nějak mi po pár stránkách bylo jasné jak to dopadne..
Mě se kniha líbila. Líbilo se mi že ne vše co je vidět na první pohled tak je - snaha nahlédnout pod povrch.
Kniha jejíž název odpovídá - jak se člověk může ocitnout na dovolené na Srí Lance. Mia, která po čtyřicítce hledá sebesamu,ochotu vzdát se "zavedeného " nenechat se ovládat strachem, připustit si pravdu o sobě,orientaci a jít si za svým....
Nemohla jsem se začíst,ale nakonec se povedlo dej mě pak trochu chytil a měl překvapivý závěr.
Tři různé osudy rodin které se nakonec spojí v jednu linii - krásně napsaný příběh na jedno odpoledne od kterého se nejde odtrhnout. Je v něm bolest,lidská hloupost, závist i naděje.
Knížka stojí za přečtení.
Krásná kniha co ve mě bude znít ještě dlouho a slzy u ní taky tekly.
Námět dobrý,ale začíst se mi povedlo někde za polovinou, pak indicie ukáže kdo by mohl být vrah, začne to být napínavé a konec jen potvrdil co jsem tušila.
Pro ně rozhodně lepší díl než ten první s pěknou zápletkou a rozuzlením...
Za mě krásná kniha, postupně odhaluje kde se v rodině vzal Florentský diamant, klenot nesmírné ceny a hodnotu babičky Helen....
Nějak moc se mi kniha táhla,když pominu hromadu erotiky tak tam zůstane pár stránek a rozuzlení snad v další knize?
Knížka má super spád, nemohla jsem se odtrhnout. Těším se na další díl.