Atara16 komentáře u knih
Brečela jsem od začátku, až do konce. Měla by být povinnou četbou pro všechny.
Ty jo slzy mi tekly celou knihou,už začátek je hodně silný a konec pro mě nečekaný,ale pochopitelný.
Silný,poutavý příběh, našla jsem v něm hloubku, bolest,strach,sílu i naději.
Mě se knížka líbila, přenesla mě do jiného světa, a jsem zvědavá jak to dopadne.
Ty jo, pecka, kde by se zdálo, že začne být nuda se najednou objeví další zvrat a kniha napjatě pokračuje, až do konce.
Mě se knížka líbila, když se Claire ocitne o 200 let zátky v čase. jsou některé místa humorná tak se mi kniha četla jedním dechem.
Kniha s několika tématy, kterými se hrdinka musí probojovat a pádem na dno se zvedá. Četla jsem jedním dechem.
Konečně jsem si po letech přečetla první díl aneb jak to všechno začalo. Zase díky čtenářské výzvě :-)
Další knížka přečtená jen díky výzvě, nevím proč ale mě se nelíbila.
Knížku jsem si přečetla jen na základě čtenářské výzvy, v místech děj běžel sám, někde se mi spíš táhl....
Mě to nebavilo, chybělo mi aspoň základní vysvětlení kdo je kdo jak se dostaly a proč nahoru. Nakonec jsem dočetla.
Wau, přečetla jsem ji za odpoledne, na hodně myšlenek do hloubky.
Od začátku bylo jasný že ti dva budou spolu, mě přišlo zbytečně moc stran o ničem a málo o pekárně a Belle o tom co tvoří, o krásách a rozmanitosti kuchyně a míst kde na půl roku bydlí - nic po čem bych sáhla znovu.Neurazi, nenadchne...
Příběh o Lence a jejím prvním táboře bez kamarádky.
Je to moc hezká knížka pro děti o toleranci, přátelství, přemýšlení a překonávání strachu. Zároveň seznamuje se záchranou stanicí.
Knížka nejen pro děti - vstupte do světa prázdnin u babičky kde se malí hrdinové potkávají s krásným malým 220 let starým drakem, kouzelníkem a srnečkem. Dostanou krásnou duhovou bublinu, které může splnit jen jedno přání ..... jaké pak asi bude.
Moc hezká knížka pro děti i dospělé, přečtená za chvilku na odreagování se s hrnečkem čaje a prima zábavou aneb co všechno dokáže vyvést malé tvrdohlavé slůně.