Volným pádem přehled

Volným pádem
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490751/bmid_volnym-padem-s6G-490751.jpg 5 85 85

Půvabná, leč poněkud submisivní Linda je po svatbě se sebevědomým Bohdanem přesvědčená, že našla muže snů a její život konečně nabral správný směr. Zamilovaná zprvu ani nevidí, že s ní partner obratně manipuluje, aby na něm byla zcela závislá. Jakmile pak otěhotní, přestane manželovy manévry řešit a věnuje se hlavně mateřství. Stačí však jedno setkání s bývalým milencem a všechno je rázem na prach. Majetnický Bohdan se s Lindou rozvádí a mladá žena se s čtyřletou dcerkou ocitá v kritických finančních potížích. Snaží se svou těžkou situaci změnit, přichází však další osudová rána – malá Barunka umírá. Mladá žena, zdrcená tragédií propadá alkoholu, který se kdysi stal osudným její matce, a to ještě netuší, že pro ni má život připravený další tvrdý direkt… Linda se ocitá mezi bezdomovci, opuštěná a bez jakéhokoli zastání. Hříčkami vrtkavé karmy se tak volným pádem zřítí až na samotné dno a nezbývá jí než doufat v zázrak…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Volným pádem. Přihlašte se a napište ho.

knihomolka.adel
22.10.2024 4 z 5

Chudinka Linda! Měla to opravdu těžké, vlastně je to taková zajímavá sonda do života, který se může stát spoustě lidem. Volný pád z růžového obláčku až na samé dno.

attila1
15.10.2024 5 z 5

Tohle bylo moc silný. Těžký příběh. Na jednu ženu na jeden život až dost. Lindě jsem hrozne fandila,Bohdana bych nejraději zaškrtila. Tato knížka ve mě dlouho zůstane.

lenkaabooks
30.07.2024 4 z 5

(SPOILER) Jak snadno se dá padnout až na samé dno. Linda je šťastně vdaná, dokud manžel neukáže pravou tvář. Vymodlená holčička pobude na světě jen krátce. Pouze alkohol pomáhá Lindě zapomenout, ale právě ten ji dostane na ulici. Bez peněz a bydlení nevidí Linda východisko, dokud neuslyší z popelnice dětský pláč.

Milovat a psát, Mezi psychopaty a další knižní novinky (16. týden)

17.04.2022

Kniha Volným pádem v seznamech