avalonek komentáře u knih
Neodolala jsem a přečetla si jí znovu a nejradši bych do příběhu skočila a Garetta sežrala,jak byl úžasnej..Kniha je naprosto super,i když už je mi o deset let víc jak jim,tak jsem srdcem pořád v tomto věku..Oba to neměli v životě jednoduché a spojilo je to.Jsem ráda,že mám všechny díly ve své knihovničce.
17nactiletí cápci zachrání celou Thonieriku..No,ale to je přece jasný ne,vždyť v sobě mají nějakou tu kapku elfské krve nee??Tak to pro ně nějaká akce musí být úplná prkotina..Nebylo to špatné,Thornelovi jsem fandila,ale občas už to bylo takové zdlouhavé..Další díl si ale určitě přečtu..
Melisandu bych musela asi zabít..Obdivovala jsem Conara,že měl tolik trpělivosti..A jednu hvězdu přidávám hlavně za to,že se tam objevila Erin a Olaf,protože první díl s nimi byl nejlepší..
Podařilo se mi tedy první přečíst až druhý díl,ale to ničemu nevadí.Musím říct,že první díl tedy stojí za to..Hašteření hlavních hrdinů mě opravdu bavilo.Erin a její chování mi opravdu sedlo,já bych se asi ve spoustě případech zachovala stejně a Olaf mě úplně dostal..Vikingy mám ráda,jejich život,příběhy a bohy..Takže já si opravdu čtení užívala
Příjemné,milé příběhy,které si musí přečíst každý čtenář Harryho Pottera.I když je to už dlouho,tak na Harryho vzpomínám s láskou a i když už jsem stará ochechule;),tak si ho zase ráda někdy přečtu a toto byly příjemné příběhy patřící do kouzelného světa.
Pro mě to bylo ještě lepší jak první díl.Já prostě Nikolaje žeru a Emma je úžasná mladá dáma,která vyčnívá z davu a to je na ní to nejlepší..Slintala jsem blahem;)
První kniha nás zavede do dob,kdy se na vesnicích uctívali pohanští bohové,kdy nás zajímala příroda a kdy křesťanství začínalo pomalu vytlačovat pohanství..Hastrman si v té době žije celkem spokojeně.Druhá kniha nás zavádí do dnešní doby,kdy nás nic nezajímá,příroda je nám ukradená a jde nám jen o sebe.Hastrman řeší zničení svého obydlí,a okolní krajiny pro něj tak důležité..A mstí se protože bez toho to nejde.Je nesťastný,ale nakonec se mu podaří zachránit alespoň něco.A pro něj to bude záchrana poslední..Mám z příběhu zvláštní pocity,ale ve své podstatě to nebylo špatné.Dnešní doba je hrozná aautor to vystihl dobře..
Sakra a co ten konec.?Já jsem asi moc velký romantik,protože jsem si představovala,že to dopadne jinak(kdo dočte,pochopí;).Ale tedy i tak to v podstatě dopadlo dobře,každý si utvoří svůj konec..Hezký příběh,který se hezky četl,a námět byl zajímavý...Třeba se to může opravdu stát,nikdy nevíme co se nám děje v palici,když jsme mimo...
Každý díl prostě stojí za to..A já obdivuju Kirkmana,že má pořád nápady dál tvořit..
Prostě paráda,to má grády a já nemůžu žádný díl odložit,vždy když je čtu..
Přečteno a jako vždy krásné čtení..Spisovatelky knihy se čtou samy...A za sebe můžu říct,že se těším na pokračování o Nicholajovi a Emmě..Já si ho fakt oblíbila,i když to byl docela hajzl.Ale Lisa mě navnadila..Tak uvidíme.
Tak tohle byla tedy jízda.Na tohle nejsem od Červenáka zvyklá,Chřestýš byl tedy svým způsobem pěknej hajzl,ale jeho dobrodružství mě fakt bavili.Bylo to jiné,takže je vidět,že umí psát i v jiném stylu,než jsme zvyklí.Jen tak dál
Asi nikdy jsem nečetla takto starou knihu.Ale pro splnění výzvy byla výborná.Styl psaní byl úplně jiný,než jsem zvyklá,ale bylo to celkem hezké.Dva příběhy,jeden se smutným začátkem a šťastným koncem a druhý o pochybení a pýše a samozřejmně končící pádem..Smutným pádem.Ale i tam se našlo něco dobrého.Za mě dávám tak 3 a půl hvězdy..
Krásné čtení.Obdivovala jsem Lucy,že byla tak trpělivá a snášela to chování,které občas předváděl Heath..Ale strach z předchozího zklamání se musí překonat a nakonec se zadařilo a vše dopadlo dobře..A co Damon,jak s ním to bude,co jeho příběh??
Cože,ono to má jen 300 stránek??Já chci další pokračování,další příběh a další akci s hlavnímy hrdiny..Děj se sice na začátku trochu táhnul,ale pak se to rozjelo a každá další kapitola byla lepší a lepší.A ten konec,prostě paráda..Já vím,že na každou knihu od Juraje pěju chválu,ale ono to jinak ani nejde,on prostě fakt umí..
Doba kdy jsem četla předchozí díly už je hodně dlouhá..Takže bylo docela těžké se zase zorientovat v ději a postavách..I když to bylo těžké,tak jsem si čtení užívala a bavilo mě.Každá postava měla něco do sebe a všechny dohromady mě velice bavily..Vyloženě jsem si čtení užívala a snad budou další takovéhle knihy..
Arilin byla zajímavá postava,nikdy jsme se o ní nic moc nedozvěděli,takže její příběh byl takové překvapení a musim říct,že povedené..Jediné,co mě štve je,že nevím,kde vzala spisovatelka takový fešácký poliše,když vidím naše,tak jsou většinou tlustý a ošklivý,takže to mě trošku štve:)Příběh byl plný lásky,smutku,strachu bolesti a překonání starých ran..Bylo tam spousta pejsků a to je moje,takže za mě dobré počteníčko..
Takhle blažený výraz a lehký úsměv jsem po přečtení knihy dlouho neměla.Tohle bylo okouzlující dílko.Lily byla naprosto úžasná žena s vlastním názorem a ničeho se nebála,jen ztráty milovaného Alexe,když mu vyjeví své tajemství..Ale ten nezklamal a čtení mě nechtělo pustit..Bylo to opravdu nadherné a já jsem úplně nad míru spokojená..
Dávám všechny hvězdy,které jdou,a kdybych mohla,dám i víc..Krásné dva zamilované příběhy,od kterých jsem se nemohla odtrhnout.A hlavně tam byl můj oblíbený Markus Westclif,jehož příběh ze série Čekanky naprosto zbožňuji..Toto bylo takové lákadlo na ně.Trojice Marsdenů stojí za to a čtení s nimi,jako hlavními hrdiny by si neměl nechat ujít nikdo,kdo má rád knihy od Lisy a serii Čekanky..