aydam komentáře u knih
Velmi povedený příběh se sympatickou středoškolskou partou. Nejedná se o přeslazenou cukrovou vatu z pouti. Čtenář nahlédne pod slupku každé postavě. Všechny prožívají své každodenní radosti i trápení a tyto se autorce podařily citlivě vylíčit.
Posmívat se a urážet někoho se zkrátka nemá. Ilustrace jsou moc pěkné.
Nádherný pohádkový příběh.
Je mi líto, že jsem opustil sympatické lidičky z Bell Harboru.
Nádherný vtipný milý příběh, který zahřeje a potěší v nevlídném počasí.
Pohodové čtení do dopravních prostředků, které určitě pobaví.
Tak tedy: Dámy, bacha na ně! :-)
Krásné ilustrace a milý jednoduchý příběh. Jen bych se nechtěl kamarádit s tak protivnou liškou.
Nic moc. Kdyby myšáci neprovokovali, nemusela je chtít Kočka potrestat. Ani ilustrace se mi nelíbí.
Fitzek čtenáře nešetří. Z psychopata a jeho výpovědí mi bylo vážně úzko. Prostředí psychiatrické léčebny také na klidu nepřidá.
Jak je u autora zvykem, opět nebylo do poslední chvíle jasné, jak příběh vygraduje. Jeho "Poděkování" je rovněž lehce vyšinuté.
Pěkný milý příběh, ve kterém nechybí přátelství, láska, zrada, lži, ztráty a návraty.
Je mi líto, že jsem se musel se Sandrou, Jeanette a Kerstin rozloučit. Byly mi sympatické. Příběh byl naprosto strhující, napínavý a vygradoval až do neodhadnutelného závěru. Zároveň neměl žádná hluchá místa a zbytečně dlouhé popisy krajin, interiérů... Měl jsem pocit, že snad s každou přečtenou padesátou stranou se vše otočilo a vyvíjelo se dočista jinak.
Opět velice krásný a milý příběh (nejen) pro děti.
Nejlepší, nejúžasnější a nejvtipnější :-D
Šlachovec odolný nemá chybu. Škoda, že je ohrožený.
Byl jsem napnutý, jak příběh vygraduje. Za mě spokojenost největší. Dostal jsem, co jsem očekával.
Ilustrace pěkné, ale přijde mi to takové nedotažené a v záplavě podobně laděných titulů snadno zapomenutelné.
Skončil jsem na 41. straně. Nezaujalo mě to. Vtipné to také moc není. Sympatická mi nebyla žádná postava.
Žádná sladká, ulepená "pusinková četba", nýbrž laskavý příběh s napínavou zápletkou.
Je pravda, že se hlavní hrdinové moc nehandrkovali, ale jejich vzájemné poznávání se pěkně gradovalo a okořeněné bylo tu a tam šibalskou poznámkou jednoho z aktérů.
"Kde je smích, je i radost. A kde je radost, tam je i láska."
Milý, svižný příběh o trampotách při seznamování, který pobaví, leč jeho reálnost je třeba brát s rezervou. Rozjezd je pomalejší. Ta pravá akce začíná zhruba od 80. strany.