Balenka komentáře u knih
Po celý čas som knihu čítala s napätím, očakávala som čo sa stane. Podľa môjho názoru to je veľmi pútavá kniha, jediné čo sa mi nepáčilo, bol záver akým to autorka ukončila. Na posledných desiatich stranách sa akoby snažila dobehnúť akciu, ktorá v celej knihe nebola prítomná (vôbec jej to ale nechýbalo). Na posledných stranách sa udialo veľa, až som mala pocit, že autorka preskakuje myšlienky, len aby stihla všetko vyrozprávať.. Škoda toho záveru, preto 4*
Škoda, že ten začiatok bol taký zdĺhavý a veeeľmi nudný.. Potom sa to už našťastie rozbehlo.. Ja som bohužiaľ najskôr videla film, takže som vedela ako kniha skončí.. Čiže odporúčam prečítať najskôr knihu!
Hroznééééééééé. Od 10-tej strany bolo jasné ako kniha bude pokračovať a ako skončí.. Určite neodporúčam čítať..
Krásna kniha o láske, priateľstve a s trochou autorovej fantázie. Nebola príliš dlhá, takže som ju mala prečítanú za pár hodín.
Celkový dojem mám asi taký, že to bola fajn vtipná knižka, ale niektoré pasáže boli naozaj veľmi zdĺhavé a nudné. Niekedy som sa pristihla, že myšlienkami som úplne niekde inde, čo sa mi pri knihách často nestáva..
Mám veľmi rada Kinseline knihy, ale táto ma sklamala. Chýbali mi tu najmä vtipné momenty, ktoré sú v iných jej knihách takmer na každej strane, celkovo ma ani dej nezaujal, no proste čakala som viac...
Túto knihu som opäť čítala po niekoľkých rokoch opäť som sa od nej nevedela odtrhnúť :-) krásny príbeh plný nádherných a dojímavých momentov, pri niektorých pasážach som si uvedomila, že mám až zimomriavky.. určite každému odporúčam..
Krásny rozprávkový príbeh :) Veľmi sa mi páčilo hlavne prostredie, v ktorom sa kniha odohráva.. určite mi tento príbeh ešte dlho zostane v mysli :)
Ťažšie čítanie.. Cez prvú časť knihy som sa dostávala naozaj ťažko, aj som myslela, že ju odložím, ale nestalo sa.. Druhá časť sa čítala oveľa jednoduchšie, dej sa rozbehol a konečne ma to začalo baviť.. Čítala som po prvýkrát, moje dojmy sú všelijaké, ale rada by som si ešte pozrela film..
Jeden z najkrajších romantických príbehov, aké som kedy čítala. Veľmi smutný, ale krásny :)
Mne v tejto knihe chýbal vtip, ktorý je prítomný vo všetkých knihách od Kinselly.. Mám veľmi rada knihy od tejto autorky, ale táto sa jej podľa mňa nepodarila..
Príbeh o krajine, v ktorá má veľmi odlišnú kultúru od tej našej. Práve preto ma zaujala, bavilo ma čítať o veciach, ktoré nepoznám.. Super príbeh..
Výborná kniha, autor veľmi pútavo píše, číta sa to na jeden dych.. Dej má rýchly spád, nedá sa od nej odtrhnúť :)
Pre mňa je kniha sklamanie.. od autorky som čakala niečo podobné ako od sophie kinsella, ale nedočkala som sa..
Doma máme túto knihu odjakživa.. jediné, čo lutujem je, že som si ju neprečítala skôr :) krásna kniha..
Tak táto kniha vo mne naozaj bude dlho rezonovať. Veľmi náročné čítanie, ale nemohla som ju odložiť.
Dlho som nečítala tak nádhernú a krásne napísanú knihu o láske :-)
Bohuzial, pre mna bola tato kniha velkym sklamanim a necitila som z nej kusok emocie. Nezaujal ma autorkin styl pisania, postavy a ani dej. Velmi naivne stretnutia postav, situacie. Nic pre mna.
Na tuto knihu sa mi hodina veta: Ani nenadchne, ani neurazi.
Tak táto kniha nebola nič pre mňa. Vyplody fantazie, siahodlhé opisy a nulový dej. Bohužiaľ, toto ide úplne mimo mňa.