Balthazar komentáře u knih
Kniha se mi líbila, dojemný příběh, trpělivost a láska rodičů nezná hranic, ale někdy to prostě nejde jinak..
podle mě je to jedna z nejlepších knih na téma drogové závislosti a problémů s ní spojené. Osudy popsané tak, že Vás vezmou za srdce, doporučuji
Jako bych projela Afriku s Honzíkem, pěkně psané, svižné. Napsané s láskou a respektem ke každé zemi a jejím obyvatelům.
Super, doporučuji, zábavné, poučné, jako vždy
Asi nejslabší ze série, ale i tak celkem zajímavy dej, který nenudil a pokud vyjde další díl, určitě zase vyrazím do knihkupectví ????
Tato kniha mě velmi bavila, dle reklam jsem čekala trochu větší brutalitku,
Super, doporučuji, spolupráce se synem určitě dopadla dobře
Knihu jsem četla 3x a stejně jsem vždycky doufala, že bude mít šťastný konec :) Krátká a výstižná
Naprostá ztráta času, autor mě vyloženě štval jednoduche a o ničem
Uf, jelikož jsem si dala za úkol vlastnit a přečíst vše od Kinga, tak jsem musela, ale vážně doufám, že další díly budou o něčem. Nemít ta kniha tak málo stránek, tak ji asi odložím, většinou mě totiž kniha drží až do pozdních nočních hodin a já ne a ne usnout, u této jsem se najednou probudila na otevřené knize... Dost slabé
Ani nemám slova na popsání :) strašně se mi kniha líbila, přečtena již 2x a vždy mám chuť nasednout na kolo a zkusit něco podobného, povaha cestovatele i popis cesty je naprosto báječný :)