Balthazar Balthazar komentáře u knih

Čtyři roční doby Čtyři roční doby Stephen King

u povídky Dýchací metoda mě tedy konec docela překvapil , povídka Tělo je příjemná oddechovka, u povídek nadaný žák a Shawshank se mi bohužel fantazie mísila s filmy, které jsem viděla před knihou, ale i tak jsou povídky rozhodně lepší :)

09.06.2019 5 z 5

Spiace krásavice Spiace krásavice Stephen King

Super, doporučuji, spolupráce se synem určitě dopadla dobře

09.06.2019 4 z 5

Osvícení Osvícení Stephen King

Klasika, líbilo se, i když to není má nejoblíbenější kingovka, přesto sem se hned pustila do pokračování (Dr. Spánek)

09.06.2019

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Napínavé, super kniha, rovnou objednávám další knihy tohoto autora :) doporučuji

09.06.2019

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Dost mě kniha bavila, určitě doporučuji , pohodové čtení, příjemný konec, vtipné zápletky :)

09.06.2019 4 z 5

Špatná dcera Špatná dcera Joy Fielding

Až do konce sem si nebyla jistá, jak to dopadne, zajimavé :)

09.04.2019 4 z 5

Reportáž, psaná na oprátce Reportáž, psaná na oprátce Julius Fučík

Knihu jsem četla 3x a stejně jsem vždycky doufala, že bude mít šťastný konec :) Krátká a výstižná

05.04.2019 5 z 5

Vzpomínky na budoucnost Vzpomínky na budoucnost Erich von Däniken

Zajímavé a poutavé čtení, stejně jako ostatní knihy autora, někdy, řekla bych, trochu přikrášlené, ale i tak zajímavé :)

05.04.2019 3 z 5

Matka Davida S., narozeného 3. července 1959 Matka Davida S., narozeného 3. července 1959 Yvonne Keuls

Kniha se mi líbila, dojemný příběh, trpělivost a láska rodičů nezná hranic, ale někdy to prostě nejde jinak..

05.04.2019 2 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Super příběh, hezky napsáno , ještě lépe se čte :D

05.04.2019 4 z 5

S horským kolem na dno Afriky S horským kolem na dno Afriky Petr Jahoda

Ani nemám slova na popsání :) strašně se mi kniha líbila, přečtena již 2x a vždy mám chuť nasednout na kolo a zkusit něco podobného, povaha cestovatele i popis cesty je naprosto báječný :)

05.04.2019 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

podle mě je to jedna z nejlepších knih na téma drogové závislosti a problémů s ní spojené. Osudy popsané tak, že Vás vezmou za srdce, doporučuji

05.04.2019 3 z 5

Tommyknockeři Tommyknockeři Stephen King

Čtivé , napínavé až do konce, i když množství postav bylo trochu matoucí :) ale za mě 80/100

05.04.2019