Banni37 komentáře u knih
Kouzelně laskavý příběh. Vyzdvihuji hlavně to úžasně skryté poselství, které má kniha dětem nenásilně dát - jak si mají vážit věcí, pečovat o ně s láskou a že mít jich kupu není taky žádná výhra. Kuba s Čuníkem Vás nejen o Vánocích chytnou za srdce!
Ještě lepší, než předchozí díl. Úžasný příběh, skvělé postavy a dlouho už jsem se u knihy tak nenasmála!
Další vřelé objetí z pera Julie, další místo, které bych chtěla navštívit, i když už při čtení jsem měla pocit, jako kdybych tam už byla.
,,Dějí se i špatné věci, ale člověk se tím nesmí nechat poznamenat. Nemůžeme je zastavit, ale můžeme si vybrat, jak na ně budeme reagovat. Můžeme si vybrat být pozitivní, nebo negativní, šťastní, nebo smutní, vzteklí, nebo klidní. Nikdo z nás nemůže ovlivnit to, co nám život postaví do cesty, ale pokud se k tomu postavíme pozitivně, budou naše životy o moc lepší.” Luke
Moc příjemná záležitost! Úžasné postavy a ještě úžasnější místa. Do Golden Leaf bych se hned teleportovala. Úplně se vidím u toho krbu s horkou čokoládou v ruce, pozorující první padající sníh! Těším se na pokračování!
Jojo je mistr vypravěč, vtáhne Vás do příběhu, ani nevíte jak :) hlavní postavy se stanou Vašimi přáteli, krajina se Vám barví před očima a ani se nenadějete a nechcete se s tím vším ještě loučit..považuji tento počin za velmi neotřelý příběh, ostatně jako většinu příběhů od Jojo. :)
Takový ten jedinečný příběh, který Vám zlomí srdce.. Láska má mnoho podob.♡
Velmi čtivá trilogie, každý díl jsem doslova vdechla, za mě originální téma i charaktery. Doufám, že si od autorky přečteme i něco dalšího. :)
Mělo to tu správnou pohádkovou jiskru, zasmála jsem se, poáchjovala si a víc než 400 stran uteklo jak nic :)
Monin styl vyprávění je prostě návykový. Co dodat, než jen sem s dalším dílem!
Pohlazení po kousku dětské duše v každém z nás. Určitě se ke knize znovu vrátím, je to jako kdyby mi ten příběh vyprávěl můj dědeček. Jsem vděčná, že mě dětstvím provázela alespoň část zmíněných tradic z knihy, patří totiž k těm, které zůstanou hluboko zakořeněné v srdci.
Knihy od Whitney mají přesně tu správnou jiskru, kterou od tohoto žánru očekávám.
Ach ty Juliiny knihy.. to je taková potěcha pro duši, nejen pro tu romantickou část, ale hlavně taky pro tu cestovatelskou! Skrze stránky jejích románů člověk procestuje krásné kouty světa.
“Krása spočívá v okamžiku, kdy se na něj díváš.”
Díky Mono za těch pět úžasných příběhů, prosnila jsem si to do posledního písmenka a nejraději bych začala znovu od začátku!
,,Je úplně jedno, co pro nás osud v budoucnosti připraví, když mu budeme čelit společně.’’
Ta Julie píše jednu krásnou záležitost za druhou! Já se v těch jejích příbězích vždy doslova ztratím..úplně se vidím v tom výklenku, zachumlaná v té nejhuňatější dece, kakajíčko v ruce a za okny čarující polární záře..díky Julie za ty krásné útěky z reality! :))
Úžasně procítěný příběh, tady se sžijete nejen s hlavními charaktery, ostatně každá postava, stejně tak jako místa v tomto příběhu, jsou tak jedinečná, že prostě nelze, aby Vám nepřirostla k srdci. Těším se na pokračování. :))
Kouzelný příběh, nesmírná potěcha pro romanticky založené duše :)
Ta Colleen má ale úžasně zvrácenou fantazii :) Napínavé psycho od počátku do konce, klobouk dolů!
Ta Julie to prostě umí, nejen, že Vás vtáhne do krásných zákoutí světa a je to přesně jako kdybyste se procházeli ulicemi Paříže spolu s hlavní hrdinkou, ale občas jsem věřila i tomu, že přesně vím, jak který dortík chutná. Úžasně oddechový útěk za poznáním jiných koutů sladkého světa!
To je tak nádherně čtivá záležitost, která neupadne jen tak v zapomnění, o té úžasné obálce nemluvě. Hned bych vzala pár směn za Animant po boku pana Reeda!
Díky knihám od Agnés se člověk projde nádhernými kouty světa, příběhy jsou tak čtivé a barvité, že se spolu s hlavními hrdiny vidíte na těch kouzelných místech. Už se těším na její další počin!