barbucha1569 barbucha1569 komentáře u knih

☰ menu

Arabela Arabela Miloš Macourek

Četla jsem knihu a samozřejmě viděla i seriál (který se mi líbil víc). Potom jsem chtěla od Ježíška kouzelný prsten :-D

30.06.2013 5 z 5


Zlodějka snů Zlodějka snů Lenka Lanczová

Pohodová knížka o holce, který závist pokřiví charakter. Chvíli jsem Danču litovala a za další chvíli ji nenáviděla. Jinak jsem knížku přečetla za jeden den, fakt super!

30.06.2013 5 z 5


Schody do nebe Schody do nebe Lenka Lanczová

Rovněž moje oblíbená knížka, už proto, že Žaneta neměla na růžích ustláno a přesto se dokázala postavit na vlastní nohy.

30.06.2013 5 z 5


Vůně deště Vůně deště Lenka Lanczová

Knížka, která mi připoměla bezstarostná středoškolská léta. Sice mi přišlo trochu přitažený za vlasy, že Pavla byla tak pitomá a poslala neznámému Davidovi svoji lechtivou fotku, ale jinak příběh neměl chybu. Hlavně přátelství kamarádek a opora ve svém klukovi, když se Pavlina choulostivá fotka ocitla na netu se mi líbila.

30.06.2013 5 z 5


Boříkovy lapálie - komplet 4 knihy Boříkovy lapálie - komplet 4 knihy Vojtěch Steklač

O Boříkovi jsem četla snad všechno. Parta kluků, kterým není cizí kdejaká lumpárna mi byla mimořádně sympatická a i když jsou tam příhody, který by se v reálném životě těžko staly, Boříkovy a jeho nej kámošů lapálie, mě pobavily.

30.06.2013


Léto, jako když vyšije Léto, jako když vyšije Eliška Horelová

Tuhle knížku mi doporučila knihovnice ve 14 letech a můžu říct, že jsem ji přečetla jedním dechem. Nakonec jsem si přála zažít podobná prázdninová dobrodružství jako Zuzka. V příběhu je zakořeněný smysl pro vlastenectví, ekologii, přátelství i lásku. Vyloženě mě pobavili nenažranej Karel, nebo uštěkaná Vladěna, naopak mě dojala básnička o koních, kterou Zuzka přednesla při rozlučkovým táboráku na puťáku. Každopádně mohu doporučit každýmu, kdo má rád zvířata, přírodu a nebude mu vadit sem tam nějakej ten komunistickej název.

30.06.2013